BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Panie Józku, oby Panu takie okunie i kropy na kiju siadały ... ile Panu lat na karku siadło. A to wszystko w zdrowiu i szczęśliwości życiowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jozi 100 lat ! tradycyjnie jak co roku życzę Ci zdrowia a przede wszystkim okonika ponad 6,5cm! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Panie Józku, oby Panu takie okunie i kropy na kiju siadały ... ile Panu lat na karku siadło. A to wszystko w zdrowiu i szczęśliwości życiowej Robert, zapomniałeś dodać i by inne "gatunki ":) siadały na kiju , acz z tych raczej na ów wiek oczekujących . Najlepszego Jozi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 JOZI - NAJLEPSZEGO !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Jozi, kontynuacji i zdrówka Ci Życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Dziękuję bardzo za Życzenia.Tomku okonki 6,5cm to już przeszłość, ostatnio łowię ołowiem 35-50 g, więc o takich okazach nie ma mowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Profil_Nieaktywny - Łukaszu - najlepszego......... niech pracownia działa nawet w niedziele wolne od handlu Wszystkim pozostałym solenizantom - stóweczka Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Michał, zdrówka (w naszym wieku trzeba na to uważać ) i pomyślności...niech się w życiu układa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dzięki Robert , dziś na pewno trochę "zadbam" o zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz, zdrowia i cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Januszu, zdrowia, wielu nowych pomysłów twórczych i siły aby je zrealizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 "Stówka" Januszu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdrówka Januszu życzę, szczęścia i wszelkiej pomyślności Oraz dużo czasu na wędkowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 To przebiję Dokusia. Dwie stówki. Bo pewnie i imieniny też dzisiaj świętujesz. Dużo zdrowia Janusz, to najważniejsze. Przy okazji zapytam, w sobotę wyszły z Poznania (jako zwrot do producenta), takie dwa małe, mocno przeterminowane. Doszły już do Bielska? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Wreszcie znalazłem : https://apipiosenkanasto.polskieradio.pl/Uploads/5bc7ccec-8cc2-4dee-80a3-95c3e7e1d59c.mp3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 To przebiję Dokusia. Dwie stówki. Bo pewnie i imieniny też dzisiaj świętujesz. Dużo zdrowia Janusz, to najważniejsze. Przy okazji zapytam, w sobotę wyszły z Poznania (jako zwrot do producenta), takie dwa małe, mocno przeterminowane. Doszły już do Bielska?Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję - super niespodziewanka Wiem, rozmawialiśmy o tym, ale zdążyłem zapomnieć i dziś taka fantastyczna przesyłka... Te woblerki mają już ponad 25 lat, a wyglądają jak nowe Jak tylko będzie jutro troszkę naturalnego światła, to zrobię zdjęcia i pochwalę się w swoim wątku.Jesteś żywym przykładem, że Janusze to fajne chłopaki i nie zasługują (zasługujemy) na tą nie najlepszą opinię Napisz mi proszę na priv, jak mogę Ci się odwdzięczyć za Twój gest. I oczywiście zechciej przyjąć imieninowe powinszowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 To przebiję Dokusia. Dwie stówki. Bo pewnie i imieniny też dzisiaj świętujesz. Dużo zdrowia Janusz, to najważniejsze. Przy okazji zapytam, w sobotę wyszły z Poznania (jako zwrot do producenta), takie dwa małe, mocno przeterminowane. Doszły już do Bielska?Janusz, imieniny też?!... Zatem - imieninkowe wszystkiego NAJLEPSZEGO "Merkelowy Zbóju"! ( Ty wiesz... ) ...i Pozostałym Januszom z Bielska, Sielska i Anielska ...TEŻ !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz - STO LAT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję - super niespodziewanka Wiem, rozmawialiśmy o tym, ale zdążyłem zapomnieć i dziś taka fantastyczna przesyłka... Te woblerki mają już ponad 25 lat, a wyglądają jak nowe Jak tylko będzie jutro troszkę naturalnego światła, to zrobię zdjęcia i pochwalę się w swoim wątku.Jesteś żywym przykładem, że Janusze to fajne chłopaki i nie zasługują (zasługujemy) na tą nie najlepszą opinię Napisz mi proszę na priv, jak mogę Ci się odwdzięczyć za Twój gest. I oczywiście zechciej przyjąć imieninowe powinszowania Obiecałem zdjęcia, nawet jakieś tam zrobiłem. Fotki (kiepskie, przyznaję) trafiły do Sławka. Doszedłem do wniosku, że właściwe dla nich miejsce jest u Ciebie. Jak możesz się odwdzięczyć? Już to zrobiłeś. Nic mnie bardziej nie może ucieszyć niż Twoja radość z powrotu mikrusków do domu. Dzięki za życzenia, jeszcze raz dużo zdrowia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz, no kurczaki pieczone zwiodłeś mnie ta data urodzenia (a właściwie jej brakiem) . Januszu, więc druga lufa za Twoje zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz, no kurczaki pieczone zwiodłeś mnie ta data urodzenia (a właściwie jej brakiem) . Januszu, więc druga lufa za Twoje zdrowie Dziękuję za zwrócenie mojej uwagi. Niedopatrzenie poprawiłem. Teraz już wszyscy widzą, że za pięć lat zostanę oficjalnym członkiem Klubu Tetryka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Życzę Tobie Janusz miłych chwil spędzonych nad wodąKonkretnych ryb i dużo wrażeń podczas holu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Janusz , wszystkiego najlepszego ! Dużo sił i zdrowia dla spełniania marzeń najskrytszych zarówno nad wodą , jak i w życiu prywatnym . A także nieprzebranych pokładów cierpliwości przy spełnianiu moderatorskich powinności . Podwójne sto lat zatem , bo to też imieniny , jak i dwie piątki ( fajne , takie symetryczne ) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Michale, zdrówka (sam sobie załatwisz boś Ty doktor ) sukcesów wędkarskich (masz je nieustannie ) więc... kasy i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi