Skocz do zawartości

Urodziny - Złóż życzenia

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Józku, oby Panu takie okunie i kropy na kiju siadały ... ile Panu lat na karku siadło. A to wszystko w zdrowiu i szczęśliwości życiowej :)  :good:

Robert, 

zapomniałeś dodać i by inne "gatunki ":) siadały na kiju :), acz z tych raczej na ów wiek oczekujących :)

Najlepszego Jozi. 

• Like 2

To przebiję Dokusia. Dwie stówki. Bo pewnie i imieniny też dzisiaj świętujesz. Dużo zdrowia Janusz, to najważniejsze. Przy okazji zapytam, w sobotę wyszły z Poznania (jako zwrot do producenta), takie dwa małe, mocno przeterminowane. ;)  Doszły już do Bielska?

• Like 2

To przebiję Dokusia. Dwie stówki. Bo pewnie i imieniny też dzisiaj świętujesz. Dużo zdrowia Janusz, to najważniejsze. Przy okazji zapytam, w sobotę wyszły z Poznania (jako zwrot do producenta), takie dwa małe, mocno przeterminowane. ;)  Doszły już do Bielska?

Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję - super niespodziewanka :D

Wiem, rozmawialiśmy o tym, ale zdążyłem zapomnieć i dziś taka fantastyczna przesyłka... Te woblerki mają już ponad 25 lat, a wyglądają jak nowe :) Jak tylko będzie jutro troszkę naturalnego światła, to zrobię zdjęcia i pochwalę się w swoim wątku.

Jesteś żywym przykładem, że Janusze to fajne chłopaki i nie zasługują (zasługujemy) na tą nie najlepszą opinię ;)  :D Napisz mi proszę na priv, jak mogę Ci się odwdzięczyć za Twój gest. I oczywiście zechciej przyjąć imieninowe powinszowania :)

• Like 2

Janusz, imieniny też?!... ;) Zatem - imieninkowe wszystkiego NAJLEPSZEGO "Merkelowy Zbóju"! :) ( Ty wiesz... ;) ) ...i Pozostałym Januszom z Bielska, Sielska i Anielska ...TEŻ !!! :)

• Like 2

Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję - super niespodziewanka :D

Wiem, rozmawialiśmy o tym, ale zdążyłem zapomnieć i dziś taka fantastyczna przesyłka... Te woblerki mają już ponad 25 lat, a wyglądają jak nowe :) Jak tylko będzie jutro troszkę naturalnego światła, to zrobię zdjęcia i pochwalę się w swoim wątku.

Jesteś żywym przykładem, że Janusze to fajne chłopaki i nie zasługują (zasługujemy) na tą nie najlepszą opinię ;)  :D Napisz mi proszę na priv, jak mogę Ci się odwdzięczyć za Twój gest. I oczywiście zechciej przyjąć imieninowe powinszowania :)

Obiecałem zdjęcia, nawet jakieś tam zrobiłem. Fotki (kiepskie, przyznaję) trafiły do Sławka. Doszedłem do wniosku, że właściwe dla nich miejsce jest u Ciebie. Jak możesz się odwdzięczyć? Już to zrobiłeś. Nic mnie bardziej nie może ucieszyć niż Twoja radość z powrotu mikrusków do domu. Dzięki za życzenia, jeszcze raz dużo zdrowia. 

• Like 2

Janusz, no kurczaki pieczone zwiodłeś mnie ta data urodzenia (a właściwie jej brakiem) . 

Januszu, więc druga lufa za Twoje zdrowie :rolleyes:  :D

Dziękuję za zwrócenie mojej uwagi. Niedopatrzenie poprawiłem. Teraz już wszyscy widzą, że za pięć lat zostanę oficjalnym członkiem Klubu Tetryka :rolleyes:

• Like 4

Janusz , wszystkiego najlepszego ! Dużo sił i zdrowia dla spełniania marzeń najskrytszych zarówno nad wodą , jak i w życiu prywatnym . A także nieprzebranych pokładów cierpliwości przy spełnianiu moderatorskich powinności  ;) . Podwójne sto lat zatem , bo to też imieniny , jak i dwie piątki ( fajne , takie symetryczne )  :D .

• Like 1

• 2 tygodnie później...