Skocz do zawartości
  • 0

Łodka pychówka

pirania74

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

danielst:

A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! :D przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php

Przez pontonik pl.

5KM 4-suw :D

Ludzie mówią, że da się na tym pływac :D

S.

Nie brałem pod uwage , swego czasu kupiłem motor cross dla dziecka z Chin i po miesiącu kupiłem używanego Kawasaki (jest do sprzedania bo już na mojego za mały )i po 2 latach użytkowania nadal jest dobry pali od strzała i nie stracił dużo na wartości uważam , że z silnikami do łódek może być tak samo , ale to jest moje zdanie .

• 0

danielst:

A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! :D przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php

Przez pontonik pl.

5KM 4-suw :D

Ludzie mówią, że da się na tym pływac :D

S.

Slavecky, czekam na opinie po 200 motogodzinach....

Nie o mieszkam :D

• 0

Wczoraj zwodowaliśmy łódkę ( http://allegro.pl/lodz-drewniana-lodz-wioslowa-pychowka-wios la-i1553463167.html),powiem tak jest rewelacja , wykonanie , linia , zachowanie na wodzie naprawdę super .Łódki robi młody i bardzo miły człowiek Dominik firma Flisak z Kamieńczyka nad Bugiem .Jak zrobię fotki to wstawię na forum .

• 0

Jak pewnie wiecie smoły na gorąco od ładnych paru lat niema w obrocie. Szukałem dla siebie i znalazłem, w sobotę wracam do Warszawy ze znalezioną gdzieś smoła,nie lepikiem. Jeśli ktoś potrzebuje proszę dać znać, musze wiedzieć do piątku ile mam przywieść

• 0

Witam jestem nowy na tym forum, czytałem Wasze wypowiedzi na temat Pychówki.

Zakupiłem pychówkę (laminat) jeszcze nie wodowana pływał będę po

wiśle a mianowicie chodzi mi o to

Potrzebował bym namiary na kogoś kto ma przyczepę do sprzedania lub potrafi zrobić taką pod ta łódkę wymiary 7.5mb / 1.3mb.

Silnik też by się przydał 5-6 KM.

Pozdrawiam

• 0

Witam jestem nowy na tym forum, czytałem Wasze wypowiedzi na temat Pychówki.

Zakupiłem pychówkę (laminat) jeszcze nie wodowana pływał będę po

wiśle a mianowicie chodzi mi o to

Potrzebował bym namiary na kogoś kto ma przyczepę do sprzedania lub potrafi zrobić taką pod ta łódkę wymiary 7.5mb / 1.3mb.

Silnik też by się przydał 5-6 KM.

Pozdrawiam

Witaj podaję nr do producenta przyczepek robi różne w zależności od Twoich wymogów 600 88 46 43.pozdrawiam Paweł.