pirania74 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zna ktoś może namiary na zakłady szkutnicze na Mazowszu, które zrobią pychówkę? Jest podobno w okolicach łomianek - proszę o dokładniejsze namiary gdzie ewentualnie można by było kupić Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielst Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witamSilnik kupiłem 4 takt yamaha 6 koni mam nadzieje że da rade Znowu pytanko jakie kotwice do pychówki 6,5m na sporą rzekę ? może ktoś wstawi fotki jakiś uchwytów na wędki i innych przydatnych patentów ? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swider Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja do drewnianej pychowki 6,5m na Wisłę używam prostokątnego kawałka zelaza o masie ok 12-13 kgW silniejszym nurcie nie daje rady więc zrobiłem sobie kotwicę,niestety jeszcze jej nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kruszyn Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 witamja uzywam na przód ok.18 kg tył ok.15,i też w trudnych miejscach nie daję rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kotwica, albo odlany z ołowiu klocek z wtopionymi wąsami... Z metalu, który przy dość mocnym pociągnięciu da się odgiąć..A przykłady wędkarskiego osprzętu do łodzi możesz zobaczyć np tutaj lub tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 danielst: A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php Przez pontonik pl.5KM 4-suw Ludzie mówią, że da się na tym pływac S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielst Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 danielst: A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php Przez pontonik pl.5KM 4-suw Ludzie mówią, że da się na tym pływac S.Nie brałem pod uwage , swego czasu kupiłem motor cross dla dziecka z Chin i po miesiącu kupiłem używanego Kawasaki (jest do sprzedania bo już na mojego za mały )i po 2 latach użytkowania nadal jest dobry pali od strzała i nie stracił dużo na wartości uważam , że z silnikami do łódek może być tak samo , ale to jest moje zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Poszperaj w necie w opiniach - nie są złe S.ps. motorek dla dziecka to nie to samo co silnik za prawie 3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielst Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Faktycznie mam nadzieje , że obaj będziemy zadowoleni , ale ja z chińskiego się wyleczyłem (motorek kosztował 900zł i wylądował na śmietniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 danielst: A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php Przez pontonik pl.5KM 4-suw Ludzie mówią, że da się na tym pływac S. Slavecky, czekam na opinie po 200 motogodzinach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 danielst: A lukałeś na to? Ja właśnie kupiłem ze 2700 (z dotarciem! przed podwyżką. http://seaking.szczecin.pl/sklep/index.php Przez pontonik pl.5KM 4-suw Ludzie mówią, że da się na tym pływac S. Slavecky, czekam na opinie po 200 motogodzinach.... Nie o mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mons Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kolega miał taki 5KM. Pływał od maja do sierpnia. Juz nie pływa.Na skupie złomu dali mu 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Mam gwarancję - przez 2 lata nie ja się w razie problemów będę z tym bujał S. Kolega miał taki 5KM. Pływał od maja do sierpnia. Juz nie pływa.Na skupie złomu dali mu 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Swider Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Assistance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A śmiejcie się! Śmiejcie! Assistance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mkuczara Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kolega miał taki 5KM. Pływał od maja do sierpnia. Juz nie pływa.Na skupie złomu dali mu 40zł. Gwarancja to jedno ale jak coś nie działa to i tak nie pływasz.Chyba że oferuja silnik zastepczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielst Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wczoraj zwodowaliśmy łódkę ( http://allegro.pl/lodz-drewniana-lodz-wioslowa-pychowka-wios la-i1553463167.html),powiem tak jest rewelacja , wykonanie , linia , zachowanie na wodzie naprawdę super .Łódki robi młody i bardzo miły człowiek Dominik firma Flisak z Kamieńczyka nad Bugiem .Jak zrobię fotki to wstawię na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Daniel fajna łajba,jaki silnik do niej podpinacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielst Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Daniel fajna łajba,jaki silnik do niej podpinacie? 6 koni 4takt yamaha próba w wekenda będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Argonauta2024 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jak pewnie wiecie smoły na gorąco od ładnych paru lat niema w obrocie. Szukałem dla siebie i znalazłem, w sobotę wracam do Warszawy ze znalezioną gdzieś smoła,nie lepikiem. Jeśli ktoś potrzebuje proszę dać znać, musze wiedzieć do piątku ile mam przywieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Z Męcimierza - ładne to wrzucam PozdrS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolno Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam jestem nowy na tym forum, czytałem Wasze wypowiedzi na temat Pychówki. Zakupiłem pychówkę (laminat) jeszcze nie wodowana pływał będę powiśle a mianowicie chodzi mi o toPotrzebował bym namiary na kogoś kto ma przyczepę do sprzedania lub potrafi zrobić taką pod ta łódkę wymiary 7.5mb / 1.3mb.Silnik też by się przydał 5-6 KM.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mkuczara Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Poszukaj na allegro - Przyczepa podłodziowa - kilku sprzedawców robi przyczepy na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Taka od Omegi powinna pasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam jestem nowy na tym forum, czytałem Wasze wypowiedzi na temat Pychówki. Zakupiłem pychówkę (laminat) jeszcze nie wodowana pływał będę powiśle a mianowicie chodzi mi o toPotrzebował bym namiary na kogoś kto ma przyczepę do sprzedania lub potrafi zrobić taką pod ta łódkę wymiary 7.5mb / 1.3mb.Silnik też by się przydał 5-6 KM.Pozdrawiam Witaj podaję nr do producenta przyczepek robi różne w zależności od Twoich wymogów 600 88 46 43.pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pirania74
Zna ktoś może namiary na zakłady szkutnicze na Mazowszu, które zrobią pychówkę? Jest podobno w okolicach łomianek - proszę o dokładniejsze namiary gdzie ewentualnie można by było kupić Z góry dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
40
29
24
21
Popularne dni
20 Kwi
20
29 Lut
20
8 Maj
19
21 Wrz
16
Top użytkownicy dla tego pytania
argrabi 40 odpowiedzi
biosteron 29 odpowiedzi
Maciejowaty 24 odpowiedzi
Gumofilc 21 odpowiedzi
Popularne dni
20 Kwi 2009
20 odpowiedzi
29 Lut 2008
20 odpowiedzi
8 Maj 2009
19 odpowiedzi
21 Wrz 2007
16 odpowiedzi
Popularne posty
gacopyrz
Dla potwierdzenia, czy z laminatowej pychówki zrobimy sobie bezpiecznie taki pomost do wędkowania na wieczornej opasce?
explorator73
Mam wrażenie, że mierzi Cię brak kompetencji uczestników forum - dziwi mnie w takim razie dlaczego narażasz się dobrowolnie na stresy. Postaraj się czasem być miły, nawet wobec osób które nie są tak ś
Bolesław
A masz jakieś fotki tego swego dzieła ? 40km na pychówce 6,5-7,5m jeszcze nie widziałem ☺
Opublikowane grafiki
376 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi