lukaszryba Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 WITAM. WIE KTOS MOŻE CZY MOŻNA KUPIĆ JEDNĄ CZĘŚĆ WĘDKI I JAK COŚ TO GDZIE I W JAKICH CENACH??DOKŁADNIE CHODZI MI O SZCZYTOWĄ CZĘŚĆ WEDKI MIKADO NSC ULTRALIGHT SPIN 280/18g JIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zadzwoń lub napisz do Mikado, nie powinno być problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rajfel Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Cześć .Musisz dowiedzieć się która firma jest głównym przedstawicielem danej firmy i do nich uderzyć .Musisz liczyć się , że cena uszkodzonego składu na pewno przekroczy 50% wartości kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Moge odkupic uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drzejko Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zrób jak radzi OloPe.Serwis mikado:tel: +48 (22) 732-71-01e-mail: serwis@abramis.com.pl Korzystałem kilka razy i nigdy nie było problemów. Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lukaszryba
WITAM.
WIE KTOS MOŻE CZY MOŻNA KUPIĆ JEDNĄ CZĘŚĆ WĘDKI I JAK COŚ TO GDZIE I W JAKICH CENACH??
DOKŁADNIE CHODZI MI O SZCZYTOWĄ CZĘŚĆ WEDKI
MIKADO NSC ULTRALIGHT SPIN 280/18g JIGOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi