Grego Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Moi drodzy, pomoc niezbędna! Wskutek nieszczęśliwego wypadku moje multiki (201 dc, antek dc) spędziły 24 h w jeziorze. Jestem KOMPLETNĄ nogą techniczną, więc sam nic z nimi nie zrobię (choć podejrzewam konieczność przesuszenia i przesmarowania). Czy możecie podać adres jakiegoś serwisu w PL (?...) lub zadeklarować się osobiście. Na prawdę umiem być wdzięczny,a ponadto wiem, że na Was można liczyć! Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 spróbuj sam - to naprawdę nie jest trudne. jeżeli jednak nie czujesz się na siłach to na pewno ktoś z forum pomoże. chociaż nie zdziwiłbym sie że po wysuszeniu młynki i tak będą działały wzorcowo, no chyba że leżały w jakimś mule czy pisaku. ale wtedy dobre płukanie pod bieżącą wodą powinno pomóc. w końcu młynki które posiadasz są przeznaczone do słonej wody, a po użyciu w morskiej wodzie producent zaleca dokładne płukanie pod bieżącą słodką wodą.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W następnym tygodniu mogę Tobie zrobić konserwację od zera. Daj znać czy pasuje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Grego w zadnym wypadku nie sprawdzaj teraz jak one się kreca... albo czy w ogole to robia... najlepiej odstawic je na bok i nieruszac. maszynki wymagaja totalnego rozebrania, dokladnego wyplukania, oczyszczenia i ulozenia srodkow smarujących na nowo. nie jest to trudne ale wymaga nieco czasu i skrupulatnosci. remek na pewno da rade ale chwilke to na pewno zajmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 W następnym tygodniu mogę Tobie zrobić konserwację od zera. Daj znać czy pasuje. PozdrawiamRemek Remku, bardzo mi pasuje. Odezwę się na priv. Dziękuję wszystkim, którzy się odezwali. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 @Grego, a z ciekawości, można wiedzieć co się stało?? Czyżby łódź się wywróciła?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Okoliczności były następujące: łódź przeciekająca, silny wiatr, deszcz. Wody w łodzi po kostki, a ja musiałem wstać i przemieścić się do kotwicy. Wypadłem za burtę tak nieszczęśliwie,że wędki wyleciały ze mną (były pionowo oparte o burtę). Głębokość w tym miejscu wynosi 6m, więc mimo,że próbowałem ostatnim, niewypadłym kijem, nie wyciągnąłem wędek z dna. Na szczęście mam przyjaciół płetwonurków,więc znaleźli mi kolegę w mojej okolicy. Ten przybył nazajutrz i po 40min podwodnych poszukiwań udało się. A już traciłem nadzieję. Najgorsza kąpiel w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi