brando Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Bardzo fajne wykonanie. Kilka sztuk przypadło mi do gustu, ciekawe jak ze szczupaczkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 @qmichalqopisz proszę po krotce (lub w szczegółach ) jak uzyskujesz efekt łuski (np. fotki 6,7 i 9)świetna robota, życzę dalszego rozwoju i satysfakcji z tego co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wiem wizualnie jeszcze dużo jest do poprawienia oprócz oczek nie podoba mi się też przejście foli z kalka na farbę grzbietu i brzuszka, chwilowo robione lakierami do paznokci szukam jakiegoś aerografu z kompresorem i myślę że uda się to poprawić. (...)Kompresor + aero jest niezłym rozwiązaniem. Zanim nabędziesz, erzacem może być farba w puszkach i/lub malowanie gąbkami. Efekt szybszy i chyba lepszy niż lakier do paznokci...Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 @qmichalqopisz proszę po krotce (lub w szczegółach ) jak uzyskujesz efekt łuski (np. fotki 6,7 i 9)świetna robota, życzę dalszego rozwoju i satysfakcji z tego co robiszŁuska odciskana za pomocą siateczki na owady i tuningowej do zderzaków samochodów.Jeżeli chodzi o tą na owady odcinam kawałek na nią idzie folia samoprzylepna i dociskam palcami siateczka zostaje pod folia.Łuska w kształcie półksiężyca to zwykłe odciskanie od siatki alu do zderzaków, po naklejeniu foli na wobka przyciskam mocniej romby z tej najmniejszej siateczki są zakończone własnie malutkim półksiężycem i tylko on się odbija.http://allegro.pl/siatka-alu-tuningowa-25100-cm-maly-romb-i3071487268.htmlhttp://allegro.pl/siatka-przeciw-owadom-w-kolorze-czarnym-100x100-fv-i3115937828.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kompresor + aero jest niezłym rozwiązaniem. Zanim nabędziesz, erzacem może być farba w puszkach i/lub malowanie gąbkami. Efekt szybszy i chyba lepszy niż lakier do paznokci...Powodzenia.Kompresor już zamówiony i farby pactra na początek zobaczę co z tego wyjdzie. Mam nadzieje że coś takiego http://allegro.pl/aerograf-130k-kompresor-mini-zestaw-do-malowania-i3096736089.html do brzuszków i grzbiecików wystarczy nie chciałem na początek kupować czegoś z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Łuska odciskana za pomocą siateczki na owady i tuningowej do zderzaków samochodów.Jeżeli chodzi o tą na owady odcinam kawałek na nią idzie folia samoprzylepna i dociskam palcami siateczka zostaje pod folia.Łuska w kształcie półksiężyca to zwykłe odciskanie od siatki alu do zderzaków, po naklejeniu foli na wobka przyciskam mocniej romby z tej najmniejszej siateczki są zakończone własnie malutkim półksiężycem i tylko on się odbija. dzięki za podane informacje- czekamy na kolejne Twoje rękodzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Wobki po pierwszych testach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Kilka maluszków waga 3-4 gramy długość ok 3 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ładnie otworzyłeś sezon. Widać, że wobki skuteczne Mam pytanie. Jaki wymiar oczka w siatce aluminiowej stosowałeś do wyciskania łuski na swoich wobkach ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ładnie otworzyłeś sezon. Widać, że wobki skuteczne Mam pytanie. Jaki wymiar oczka w siatce aluminiowej stosowałeś do wyciskania łuski na swoich wobkach ? Pozdrawiam.Używałem takiej siateczki Siatka cięto ciągniona CZARNA oczko 4x2,5mm gr.0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Dzięki Te maluszki powyżej też z lipy ? Bardzo fajne. Jak możesz to wrzuć jakieś zbliżenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Tak wszystko lipa, niedługo wrzucę kilka fotek maluchów osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Kilka nowych fotek, zrezygnowałem z lakieru i wszystkie nowe wobki będą pokrywane envirotex lite, do tego nowe kotwice owner st41 roz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 I o to chodzi, ryby łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 coś tam łowią, chociaż w tym roku ta Wisła coś się ustabilizować nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Ostatnia fotka fajna. Widać że nie tylko w uklejopodobne wobki bije boleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 coś tam łowią, chociaż w tym roku ta Wisła coś się ustabilizować nie chce Coś tam łowią-pieprzysz.Łowią przecież widać i powiem szczerze jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Super są Twoje woblerki... i widać robią co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 jak woda na Wiśle opadnie to postaram się ponagrywać filmy z pracą i rybkami, muszę w końcu pychówkę trochę rozbujać i się w kamerzystę pobawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam Panowie Interesuje mnie to:envirotex liteCzy w Polsce można nabyć, czy tylko ebay? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 w PL nie widziałem ja brałem z ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Dzięki Kolego, ale zostawiam temat poszukiwania envirotex otwartym, może ktoś, coś gdzieś.. PozdrawiamAlek w PL nie widziałem ja brałem z ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ja szukałem i już ruszyłem wszystkie kontakty.Chyba w Polsce nie zakupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Może któreś z tych by się nadały http://www.kauposil.com/sklep/pl/c/Zywice-Przezroczyste/32 ale cenowo szału nie ma jak nie sprawdzone,ja brałem z UK za coś około 50 funtów z wysyłką do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 gratuluję fajne rybki fajne woblery ,łowią i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi