Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jakieś małe koko koko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ko…A nie, przepraszam – KO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dobrze,że miałem wyłączone radio w samochodzie,bo nie dojechałbym do Grajewa z towarem.Potem o 23.00 jak podali w serwisie wynik 1:3 to o mały włos nie oplułem przedniej szyby ze śmiechu. Może minister Mucha rozważyłaby likwidację dotacji na PZPN z budżetu państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No właśnie. Możnaby te środki skierować na rozwój wędkarstwa. Wszak w tej dziedzinie reprezentanci Polski odnoszą wielkie sukcesy. Te wszystkie nadęte stadiony możnaby uszczelnić i wypełnić wodą a następnie zarybić i pootwierać sekcje Spinningowe. - sukces murowany ! A ile oszczędności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wodą już jeden był napełniony; dobrze że organizatorzy odpowiednie premie sobie przyznali, zasłużyli, ten przeskok cywilizacyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ... dobrym podsumowaniem obecnej sytuacji jest tytuł artykułu z interii.pl: "Polska-Ukraina: Dno jest gdzieś nad nami!"... i to by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oglądanie tego meczu, było traumatycznym przeżyciem . I choć jestem optymistą to po tym co zobaczyłem wczoraj, MŚ 2014 w Brazylii raczej mamy z głowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jak dobrze, że nie jestem zagorzałym kibicem piłki nożnej, bo bym się wczoraj tylko niepotrzebnie wkur... Na otarcie łez pewnie we wtorek wygramy z San Marino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ale jaja, zanim dobrze sie rozsiadlem juz nam sasiedzi zaaplikowali dwa gole. Stwierdzilem, ze wystarczy i poszedlem bawic sie z dziecmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No coz...moze w przyszłym losowaniu grup, poprosic Platiniego zebył nam stworzył grupe. Z San Marino, Maltą, Wyspami Owczymi, Luxemburgiem czy Liechtensteinem. Toz to bysmy mieli ,, grupe śmierci ,, co za tym idzie - poziom meczow byłby zaciekle wyrównany. Jak zwykle w pomeczowych tłumaczeniach : bo zaskoczyli nas ! bo mecz sie tak ulozył ! bo za mało walczylismy !Czy te OSŁY nikogo niemoga zaskoczyc, pierwszy gol moze zle ułozyc mecz - drugi w 7min to juz DNO. Nie masz siły biegac 90min to z ciebie poł-amator. Brak Ci zaangażowania - to miej jaja i nie zakładaj koszulki z Orzełkiem. !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Strata w pierwszej minucie to zawsze lekkie KO. Cały misterny plan idzie w pi...u. Jedni sobie z tym radzą inni nie. Nie wiem jaka jest kuchnia przygotowania taktyki, odprawy i tak dalej, czy trener przygotowuje plan B, a nawet C. Ukraina nie porwała, była w zasięgu. My byliśmy na maksa pogubieni po tych 10ciu minutach. No i oczywiste było że duetowi z BVB, będą chcieli zrobić Turn Off. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zadziałał atut własnego boiska , wszak zdobyliśmy bramkę . Nie mają litości nad kibicami .Moje nadzieje nie stygną , kiedyś...wygramy...Obyśmy jednak nie do tej pory nie byli na tyle sfrustrowani by to docenić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nic się nie stało................. nic się nie stało....... Pykniem na wyjeżdzie England i Ukraine i witaj Brazylio A teraz wszyscy razem..........nic się nie stało ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Gdy po lomocie w meczach towarzyskich ( 1:4 , 0:2 ) ,, celebryci ,, tłumacza sie ze to tylko mecz o nic ! No taki aby np. sprawdzic pomysły trenera, albo - nie ma co robic tragedii lub - stworzylismy przecierz kilka sytuacji itpWiec jak tu sie skoncentowac maksymalnie na walke o pkt.?...Nie ma takiego cudu !!!Dobrze ze nie graja we wtorek z Anglią, bo by im nogi zwiazało na amen. Edytowane 23 Marca 2013 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ale jaja, zanim dobrze sie rozsiadlem juz nam sasiedzi zaaplikowali dwa gole. Stwierdzilem, ze wystarczy i poszedlem... Zrobiłem podobnie, po 2 bramce dałem sobie spokój nad tym żenującym widowiskiem i dla rozluźnienia z przyjemnością zalogowałem się na jerkbaicie. Mecz z San Marino jeśli wygramy, zapewne zostanie odtrąbiony jako Wielki Sukces, przełamanie złego pasma itd itp.Po jaki ... ten najdroższy na Świecie stadion budowali (po co to wiadomo - premie/łapówki), trzeba było dofinansować w małe skocznie narciarskie i zrobić trasy do narciarstwa biegowego, może tu się jakieś następne młode Małysze i Kowalczykówny objawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jak dobrze, że nie jestem zagorzałym kibicem piłki nożnej, bo bym się wczoraj tylko niepotrzebnie wkur... Na otarcie łez pewnie we wtorek wygramy z San Marino ..optymista ...Tak ode mnie - może trener czyta jerka...przyspawać Obraniaka do ławki na stałe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A ktoś jeszcze ogląda te żenady z p.....dami na trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A był wczoraj jakiś "mecz" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 We wtorek sobie odbijemy. Nastrzelamy San Marino i humory od razu się poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 We wtorek sobie odbijemy. Nastrzelamy San Marino i humory od razu się poprawią. Krzysiek nie byłbym tego taki pewny....Z naszymi "orłami" wszystko jest możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Zarówno o drużynie Ukrainy jak i Polski ,można by powiedzieć , że pierwsze osiem minut grali jak zahipnotyzowani. Zawodnicy Ukrainy grali jakby od wyniku mecz zależało ich życie .Polacy znów podeszli do meczu "Czy się stoi , czy się leży ......" . Zespól Ukrainy nas oszukał .Zamiast przestraszyć się drużyny naszpikowanej gwiazdami lig zagranicznych i skoncentrować się by jak najmniej stracić bramek .Rzucił się na nas jak pies na kość , zapominając że są gośćmi i nie wypada napadać na gospodarza .Nasi biedni i oszukani chłopcy ,zanim się zorientowali o co chodzi , było już 2:0 i po meczu .Oby San Marino było bardzie kulturalne i strachliwe , bo inaczej kto wie. Edytowane 23 Marca 2013 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Krzysiek nie byłbym tego taki pewny....Z naszymi "orłami" wszystko jest możliwe... Myślę, że czas najwyższy przestać „orłami” ich tytułować, równie ładnie, zgodnie ze sponsoringiem i ostatnimi osiągnięciami, będzie brzmiało „nasze biedronki”. Wiem, wiem…obraziłem te pożyteczne owady… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja widzę takie rozwązaie.Placić im dużo. nawet bardzo dużo.ale tylko wtedy jak wygrają .I tylko z liczacymi sie drużynami a nie szmaciarzami takimi jak oni sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ojjjj tam ojjj tam lewy musi się oszczędzać dla swojego klubu .... tu mu się nie chce tu jest Polska tu się nikomu nie chce bo i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi