Skocz do zawartości

No i ..

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze,że miałem wyłączone radio w samochodzie,bo nie dojechałbym :(  do Grajewa z towarem.

Potem o 23.00 jak podali w serwisie wynik 1:3 :blink:  to o mały włos nie oplułem :lol:  przedniej szyby ze śmiechu.

Może minister Mucha rozważyłaby likwidację dotacji na PZPN z budżetu państwa.

No właśnie.

Możnaby te środki skierować na rozwój wędkarstwa. Wszak w tej dziedzinie reprezentanci Polski odnoszą wielkie sukcesy.

Te wszystkie nadęte stadiony możnaby uszczelnić i wypełnić wodą a następnie zarybić i pootwierać sekcje Spinningowe. - sukces murowany ! A ile oszczędności !

No coz...moze w przyszłym losowaniu grup, poprosic Platiniego zebył nam stworzył grupe. Z San Marino, Maltą, Wyspami Owczymi, Luxemburgiem czy Liechtensteinem. Toz to bysmy mieli ,, grupe śmierci ,, co za tym idzie -  poziom meczow byłby zaciekle wyrównany.

Jak zwykle w pomeczowych tłumaczeniach : bo zaskoczyli nas ! bo mecz sie tak ulozył ! bo za mało walczylismy !

Czy te OSŁY nikogo niemoga zaskoczyc, pierwszy gol moze zle ułozyc mecz - drugi w 7min to juz DNO. Nie masz siły biegac 90min to z ciebie poł-amator. Brak Ci zaangażowania - to miej jaja i nie zakładaj koszulki z Orzełkiem. !!!!

Strata w pierwszej minucie to zawsze lekkie KO. Cały misterny plan idzie w pi...u. Jedni sobie z tym radzą inni nie. Nie wiem jaka jest kuchnia przygotowania taktyki, odprawy i tak dalej, czy trener przygotowuje plan B, a nawet C. Ukraina nie porwała, była w zasięgu. My byliśmy na maksa pogubieni po tych 10ciu minutach. No i oczywiste było że duetowi z BVB, będą chcieli zrobić Turn Off. 

Gdy po lomocie w meczach towarzyskich ( 1:4 , 0:2 ) ,, celebryci ,, tłumacza sie ze to tylko mecz o nic ! No taki aby np. sprawdzic pomysły trenera, albo -  nie ma co robic tragedii lub -  stworzylismy przecierz kilka sytuacji itp

Wiec jak tu sie skoncentowac maksymalnie na walke o pkt.?...Nie ma takiego cudu !!!

Dobrze ze nie graja we wtorek z Anglią, bo by im nogi zwiazało na amen.

Edytowane przez Marcel

Ale jaja, zanim dobrze sie rozsiadlem juz nam sasiedzi zaaplikowali dwa gole. Stwierdzilem, ze wystarczy i poszedlem...

Zrobiłem podobnie, po 2 bramce dałem sobie spokój nad tym żenującym widowiskiem i dla rozluźnienia z przyjemnością zalogowałem się na jerkbaicie.

Mecz z San Marino jeśli wygramy, zapewne zostanie odtrąbiony jako Wielki Sukces, przełamanie złego pasma itd itp.

Po jaki ... ten najdroższy na Świecie stadion budowali (po co to wiadomo - premie/łapówki), trzeba było dofinansować w małe skocznie narciarskie i zrobić trasy do narciarstwa biegowego, może tu się jakieś następne młode Małysze i Kowalczykówny objawią.

Jak dobrze, że nie jestem zagorzałym kibicem piłki nożnej, bo bym się wczoraj tylko  niepotrzebnie wkur... :huh:

Na otarcie łez pewnie we wtorek wygramy z San Marino ;)

..optymista :P ;) :D ...

Tak ode mnie - może trener czyta jerka...przyspawać Obraniaka do ławki na stałe!!!

Zarówno o drużynie Ukrainy jak i Polski ,można by powiedzieć , że pierwsze osiem minut grali jak zahipnotyzowani. :D Zawodnicy Ukrainy grali jakby od wyniku mecz zależało ich życie :angry: .Polacy znów podeszli do meczu "Czy się stoi , czy się leży ......" ;) . Zespól Ukrainy nas oszukał :wacko:  .Zamiast przestraszyć się drużyny naszpikowanej gwiazdami lig zagranicznych i skoncentrować się by jak najmniej stracić bramek :o .Rzucił się na nas jak pies na kość , zapominając że są gośćmi i nie wypada napadać na gospodarza :angry: .Nasi biedni i oszukani chłopcy ,zanim się zorientowali  o co chodzi , było już  2:0  i po meczu :wacko: :P .Oby  San Marino było bardzie kulturalne i strachliwe , bo inaczej kto wie. ;) :o

Edytowane przez pisarz
  • Like 1

Krzysiek nie byłbym tego taki pewny....Z naszymi "orłami" wszystko jest możliwe... ;)

Myślę, że czas najwyższy przestać „orłami” ich tytułować, równie ładnie, zgodnie ze sponsoringiem i ostatnimi osiągnięciami, będzie brzmiało „nasze biedronki”. :)

Wiem, wiem…obraziłem te pożyteczne owady… :P

• Like 1