Skocz do zawartości

No i ..

Rekomendowane odpowiedzi

Kibicem krajowej reprezentacji nie jestem.Meczu też nie oglądałem,tzn. przez przypadek przełączyłem na ten spektakl w momencie jak sąsiedzi zaaplikowali bramkę i .....zobaczyłem że to już trzecia :unsure: .Nie oglądałem dalej.

Dziś wszelkiej maści media donoszą że dno,żenada,gwiazdorzy nie błysnęli i Brazylia nie dla nas itd.Jedynie "Teleexpres" pokazał że nie wszystko stracone i nasi piłkarze jednak pojadą na Mistrzostwa do Brazylii.Mają  tylko jeden problem .........nie bardzo wiedzą komu tam będą kibicować :) .

Pozdrawiam Tomi B) .

Widać było,że "fryzjer" tym razem się nie postarał bo coś słabo wymodelowani byli.Żenada to mało a brak wypłat "może" by tych koślawych patałachów zmobilizował do jakiekolwiek gry.Przepraszam,że tak ostro ale już mi się ulewa jak patrzę na te mecze  <_<

Edytowane przez Mariano Italiano
  • Like 2

Tak jutro możemy stać się legendą!! Z tego co się orientuje to San Marino wygrało tylko jeden mecz, w 2004 roku z Lichtenstein'em. Tak więc jutro wielki dzień przed.... San Marino mają na prawdę dużą szanse na drugie zwycięstwo.

Edytowane przez Gadget

... Jak zrobimy średnią zadanie będzie wykonane.  :)

Wszystko zależy od tego czy nasi reprezentanci potraktują wspomnianą średnią jako wytyczną, plan meczowy, bo jeśli tak, to jak znam ich, ostatnie przynajmniej, podejście do tego rodzaju taktycznych założeń, zrobią dokładnie odwrotnie. :)

Dzisiaj nasi chłopcy strzela amatorom conajmniej 5 bramek. Sam Wielki Robert min 3. Wszyscy sie poklepia po pleckach, ze repa wrocila na wlasciwy tor. Ze Fornalak - czy jak mu tam - obrał zajebista taktyke na...San Marino. Chłopct wroca do swoich klubow...i w spokoju usiada na ławeczki. Wyjatek Borusia.

Rok 1993. Eliminacje do Mundialu ' 94. Polska - San Marino. 

Jan Furtok w gescie rozpaczy wpycha piłke reką, bo nogą jakos nie chce wpasc do bramki przeciwnikow.

Czy to była ręka Boga, jak w przypadku Diego ?

Ostatnio nasi gwiazdorzy pojechali ich - jak dobrze pamietam - 10 : 0

Nie wiem czy widziałem w życiu taką kopaninę,zastanawia postawa sędziego ,który generalnie chyba potraktował SM amatorsko,tak jak na to zasłużyli. Pytanie co taka drużyna jak SM,poza dostarczaniem punktów innym,w ogóle robi w eliminacjach MŚ i ME? Wynik jak to wynik,nasi nie pokazali wiele,ale w drugiej połowie to już im się chyba odechciało całkiem walczyć,bo praktycznie każdy kontakt z piłką kończył się "kosą" ,a to działa raczej deprymująco. Co dalej z reprezentacją? Nie widzę Fornalika w roli selekcjonera,moim zdaniem nie ma "jaj" żeby ogarnąć tą zbieraninę z całej europy i  widać że pod jego wodzą grają jeszcze gorzej niż za czasów Smudy. Kryzys zaczął się w czasie Euro i jakoś końca nie widać.

Tak naprawde to w ostatnim  ,,  czasie ,,  tylko Don Leo trzymał za jaja tych naszych pilkarzyków.

Specjalnie nie ogladałem dzisiaj tego spektaklu.

Juz Niemcy ostatnio protestowały przed takim meczem z Azerbejdzanem. Wcale sie im nie dziwie...

Nasi za to podbudowali sie psychicznie....k....a mamy potencjał i stwarzamy sytuacje - buhahahaha.

Powinien przyjść taki trener, który by dał pożądnego kopa tym gwiadom, pierwszy kopa to powinien dostać Lewy, biega jak by miał jaja związane. W Dortmundzie to umie trawę gryżć, a tutaj co boi się, że sobie koszulkę pobrudzi. Reszta jest nie wiele lepsza. :)