kamil Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jakie woblery polecacie na te rybki (maj to byc wobki na Bóbr o głębokości od 70cm-1,8m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mi sie sprawdzily na klenia: Dorado Invader 4cm Salmo Hornet Mam nadzieje ze pomoglem. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 zależy od pory roku,w ciepłych miesiącach chętnie stosuje woblery smużące (od 0,5cm do 2,5cm klenie) a także wszelkie inne, nawet do 7cm. Chętnie sięgam po sieki ( cobry, różanki, katy itd) salmo hornet, bullhead itd, jak również eRKa modele 2 i 3. Warto spróbować obrotówek, a na kropki zapomniane wachadła. Jak wróce ze zlotu i będe miał internet ( coś ostatnio mój operator daje ciała) to wstawie fotki ps. pstrągi to chyba od stycznia kolega będzie męczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 21 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzięki za szyblą odpowiedz,zrobie sobie liste i kupie te wobki o których napisaliście i porzucam aż sie przekonam kiedy na którego:) ps:pstrągi od stycznia tylko i wyłącznie ale cudeńka już zbieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 zależy od pory roku,w ciepłych miesiącach chętnie stosuje woblery smużące (od 0,5cm do 2,5cm klenie) a także wszelkie inne, nawet do 7cm. Chętnie sięgam po sieki ( cobry, różanki, katy itd) salmo hornet, bullhead itd, jak również eRKa modele 2 i 3. Warto spróbować obrotówek, a na kropki zapomniane wachadła. Jak wróce ze zlotu i będe miał internet ( coś ostatnio mój operator daje ciała) to wstawie fotki ps. pstrągi to chyba od stycznia kolega będzie męczył pablom tak zgadzam sie!!ze wobler eEka model 2 i 3 dobry dla klenie i jazie!!erka zpalalem klen ale nie wymiara !!erka biedronka to dobry dla klenie!! sp.tez mozna paprocha ,twister kolor brazowy 3cm-5cm pozdrawiam lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi