Skocz do zawartości
  • 0

Po zlocie jerkbait.pl - Sulejów 2007

JJack

Pytanie

No i co z wami ? Zmęczeni ?

Będę pierwszym

Było super !

Naprawdę trafiliśmy super pogodę, szkoda że tak niewiele ryb ale samo spotkanie bardzo przyjemne. Miło było spotkać tak wielu fajnych gości , z podobną zajawką

Dziękuję mojemu koledze z łódki (zapomniałem się zapytać jaką ma ksywkę)

No i właśnie.... Mam nadzieję że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów i nie zarobili po drodze żadnych mandatów, bo policji było sporo miejscami.....

Pozdr

Jacek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No świetna sprawa spotkanie z fajną paczką :D

szkoda że mogłem być tylko w sobotę,ale i tak było miło,mam nadzieję że na FLORKOWY Drób :mellow: padły jakieś rybki

choć na rozpracowanie takiej wody trzeba trochę czasu :mellow:

fajne towarzycho,wygodne łodzie,super pogoda i ryby-mogę tak codziennie :mellow:

dzięki wszystkim za spotkanie,i już się piszę na następne :mellow:

ps,JJack kolega z którym pływałes to o ile pamiętam Jozek zany też jako JJ :D

• 0

Było jak zwykle super :D. Pogoda dostosowała się, ryby mniej, ale kto planował łowić na obrotówki z trolla :D?

Towarzystwo i humor dopisały - cóż chcieć więcej. Najwyżej następnych spotkań :D. Większość informacji pewnie pojawi się w relacji (ale mi się rymnęło).

PS Po zlocie życzę wszystkim połamania kija, bo jeszcze jesieni trochę przed nami...

• 0

Cześć,

Chciałbym wszystkim Wam podziękować, za udział w zlocie. Było na prawdę bardzo fajnie. Ryby może nas troszkę potraktowały niesprawiedliwie ale ... myślę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej. To kwestia czasu, znajomości akwenu i szczęścia. Towarzysko jednak moim zdaniem było wyśmienicie i zawdzięczmy to właśnie Wam - uczestnikom zlotu. Dziękuję i do zobaczenia!

Poproszę przy okazji o zdjęcia. Można je przesyłać na adres emailowy: zlot@jerkbait.pl. Proponuję po 5 najfajniejszych zdjęć z łodzi. Będą one nam potrzebne do relacji. Liczę na Waszą pomoc.

Pozdrawiam

Remek

Zdjęcie naszej grupy. Niestety zabrakło kilka osób (były na rybach :D)

grupa.jpg

• 0
Cześć,

Chciałbym wszystkim Wam podziękować, za udział w zlocie. Było na prawdę bardzo fajnie. Ryby może nas troszkę potraktowały niesprawiedliwie ale ... myślę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej.

Tak zle to chyba nie było - byliśmy lepsi niż mistrzowie polski :lol: :lol: :huh:

• 0

Cześć,

Chciałbym wszystkim Wam podziękować, za udział w zlocie. Było na prawdę bardzo fajnie. Ryby może nas troszkę potraktowały niesprawiedliwie ale ... myślę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej.

Tak zle to chyba nie było - byliśmy lepsi niż mistrzowie polski :lol: :lol: :huh:

No tak. Zapomniałem :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ja również świetnie się bawiłem. Dziękuję wszystkim uczestnikom za super atmosferę. Czekam na kolejny zlot.

A co do ryb to chyba tak najgorzej nie było. W końcu pojechaliśmy na zlot a nie na ryby ;)

Pozdrawiam.

No nie ... w sumie to nawet nie można narzekać na ilość złowionych ryb.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Wychodząc dzisiaj do pracy uświadomiłem sobie, jak fajnie byłoby wypływać zamiast tego na Sulejów B) Bardzo mile będę wspominał to spotkanie :D Super było spotkać się razem nad wodą, chyba trzeba będzie częściej stwarzać takie okazje :D

Myślę że pod względem wędkarskim zalew nauczył trochę pokory, bo chociaż w porównaniach rzeczywiście wypadliśmy całkiem dobrze, to chyba można było wypaść jeszcze lepiej, o czym myślałem obserwując na przystani pakowane do reklamówki grube okonie :unsure: ale takie wyniki trudno jest osiągnąć będąc 1 raz na wodzie na co warto wziąc poprawkę B)

pozdrawiam

• 0

Ja również dziękuję wszystkim za towarzystwo, humor i sympatyczność.

Mimo towarzyskiej atmosfery ja osobiście przy okazji dużo się nauczyłem wędkarsko - a o to na Zlocie przecież też chodzi :D .

Dzięki Sławkowi za towarzystwo na łodzi - myślę, że u nas było ciszej i spokojniej niż na niektórych innych łodziach ;) ...

PS. Sorka jeszcze raz do niektórych za wcześniejsze wybycie w niedzielę...

• 0

myślę, że u nas było ciszej i spokojniej niż na niektórych innych łodziach ;)

rozumiem że to nawiązanie do wesołej łajby mario + friko <_< muszę Ci powiedzieć że Sławek sobie w piątek nie krzywdował przesiadki <_< i jeszcze złowił ładnego garba B)

• 0

myślę, że u nas było ciszej i spokojniej niż na niektórych innych łodziach ;)

rozumiem że to nawiązanie do wesołej łajby mario + friko <_< muszę Ci powiedzieć że Sławek sobie w piątek nie krzywdował przesiadki <_< i jeszcze złowił ładnego garba B)

Ja Was słyszałem z 5 km! :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

I ja przyłaczam się do podziękowań organizatorów i wszystkich

uczestników za super towarzystwo. Było jak to Sławek już napisał

jak zwykle super. Pozdrawiam wszystkich do zobaczenia na następnych zlotach.

PS. Spin1 - Jacek łajba super wygogna jeszcze raz dzięki jako załogant.