Skocz do zawartości
  • 0

Po zlocie jerkbait.pl - Sulejów 2007

JJack

Pytanie

No i co z wami ? Zmęczeni ?

Będę pierwszym

Było super !

Naprawdę trafiliśmy super pogodę, szkoda że tak niewiele ryb ale samo spotkanie bardzo przyjemne. Miło było spotkać tak wielu fajnych gości , z podobną zajawką

Dziękuję mojemu koledze z łódki (zapomniałem się zapytać jaką ma ksywkę)

No i właśnie.... Mam nadzieję że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów i nie zarobili po drodze żadnych mandatów, bo policji było sporo miejscami.....

Pozdr

Jacek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Warto było wcześnie wstać :D (trochę za daleko się działa akcja)

Pozdrawiam

Remek

remek przypomne Ci te slowa na nastepnym zlocie kropkowym razem ze spigotem jak bedziemy stac w drzwiach Twojego pokoju :mellow: o 3 nad ranem :mellow:

jak zwykle zapominasz o mnie <_<

• 0

Witam, dzięki za fajne dwa dni łowienia. Szkoda,że nie zdążyliśmy spłynąć w niedziele na pokaz :angry: zależało mi na tym bardzo bo miałem sporo pytań ... ale cóż mam nadzieje , że jeszcze się nadaży okazja ;)

@Wisni@ wyślij mi to zdjęcie z wypuszczanym bolkiem plisss :mellow: jak masz z nami inne to oczywiście też <_<

pozdro rovis

• 0

Nie no Sławek Wobek taki uniwersał że na szczupaka i jednocześnie na bolka był killerem to żeś sobie wabika wystrugał,a w ogóle to jak to możliwe że Ty robisz wobki na bolki a żeś w życiu żadnego(wiadomość ze zloty Bug) nie złapał? ke? <_< czary jakie czy co? :unsure: :mellow:

• 0

To był wobek strugany na szczupaka w wersji mini (w planach dużo większy), a że okazał się skuteczny na bolka to już bardziej wina wykorzystania niż strugania.

To prawda, bolka jeszcze nie złowiłem a tylko raz na naszym spotkaniu nad Bugiem próbowałem go łowić (choć bardziej obserwowałem innych). Wynikiem tego jest pewien prototyp klasycznego wobka boleniowego, którego już Sebek rozdziewiczył :D.

Co do strugania to ja po prostu mam czasami pewien pomysł i go realizuję - taka wcześniejsza praca podświadomości :D.

• 0

apropos rozdziewiczania to ... dzisiaj zaszalelismy... nie ma to jednak jak wypad na spontana i to na dodatek zeby przetestowac nowy kijek (zrobiony w Xrods) i nowe przynety... :mellow:

PS. pewnie tak braly bo ... nie zabralem aparatu :mellow:

ale jak na 2h lowienia to wyniki niemal oszolamiajace:

milo26 ok 8 bolkow - wedka rozdziewiczona

tom66 5 moze 6 bolko i nowa wedka rozdziewiczona oraz zdobyte kilka tajnych przynet...

mifek - 2 sandacze, 6 moze 7 bolkow... :mellow: i nowa przyneta od dawna lezaca w pudelku lekko podrasowana... Dzieki Daro :D

• 0

apropos rozdziewiczania to ... dzisiaj zaszalelismy... nie ma to jednak jak wypad na spontana i to na dodatek zeby przetestowac nowy kijek (zrobiony w Xrods) i nowe przynety... :mellow:

PS. pewnie tak braly bo ... nie zabralem aparatu :mellow:

ale jak na 2h lowienia to wyniki niemal oszolamiajace:

milo26 ok 8 bolkow - wedka rozdziewiczona

tom66 5 moze 6 bolko i nowa wedka rozdziewiczona oraz zdobyte kilka tajnych przynet...

mifek - 2 sandacze, 6 moze 7 bolkow... :mellow: i nowa przyneta od dawna lezaca w pudelku lekko podrasowana... Dzieki Daro :D

ach ,

milo bylo uczestniczyc, jeszcze raz dziekuję za zaproszenie no i nowe zabaweczki

• 0

Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie.

Było naprawdę super. Świetna atmosfera, dobry klimat i niezapomniane chwile. :D

Ryb troszkę złowiliśmy. W końcu połowiliśmy lepiej niż zawodnicy na mistrzostwach Polski...

Szkoda, ża czas na zlocie minął tak szybko. Do zobaczenia na następnych spotkaniach.

• 0

PS. Sorka jeszcze raz do niektórych za wcześniejsze wybycie w niedzielę...

Szkoda, że nie zostałeś do końca, bo straciłeś pokaz prowadzenia jerków. A wiem, że chciałeś dowiedzieć się kilku rzeczy.

Podobnie jak Rovis i Włóczykij, którzy nie zdążyli spłynąć na pokaz... Szkoda, ale czekaliśmy na was dość długo. Następnym razem :D

• 0

myślę, że u nas było ciszej i spokojniej niż na niektórych innych łodziach ;)

rozumiem że to nawiązanie do wesołej łajby mario + friko <_< muszę Ci powiedzieć że Sławek sobie w piątek nie krzywdował przesiadki <_< i jeszcze złowił ładnego garba B)

Ja Was słyszałem z 5 km! :D

Pozdrawiam

Remek

Nam też obiło się co nie co o uszy :lol: :lol: