Skocz do zawartości
  • 0

Po zlocie jerkbait.pl - Sulejów 2007

JJack

Pytanie

No i co z wami ? Zmęczeni ?

Będę pierwszym

Było super !

Naprawdę trafiliśmy super pogodę, szkoda że tak niewiele ryb ale samo spotkanie bardzo przyjemne. Miło było spotkać tak wielu fajnych gości , z podobną zajawką

Dziękuję mojemu koledze z łódki (zapomniałem się zapytać jaką ma ksywkę)

No i właśnie.... Mam nadzieję że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów i nie zarobili po drodze żadnych mandatów, bo policji było sporo miejscami.....

Pozdr

Jacek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak się zastanawiałem dlaczego Sebek klęczy i... przypomniałem sobie, że niedawno zmieniał stan cywilny. Tak mu pewnie zostało od oświadczyn.

Chyba, że już trenuje pozycję do pstrągów :D

Dla mnie to bardzo typowa pozycja wędkarska. Jak ktoś ze mną łowi nad rzekami to wie B)

• 0

A przed waszym wyjazdem cos mnie meczyło zeby napisać zeby ktoś wepchnął @Rognisowi jakiegos bolenioowego wobka i zeby machał nim przez cała impreze to zlapie jakiegoś +70 :lol:

Gratulacje @rognis dla brata :mellow:

rybka ile ma ??? 77-79????

A walka też musiała byc piękna bo tam bolki są cholernie silne... i spasione!!!

• 0

@Friko,

Szkoda, że nie zostałeś do końca, bo straciłeś pokaz prowadzenia jerków. A wiem, że chciałeś dowiedzieć się kilku rzeczy.

Siła wyższa - musiałem. Zakładam, że jeszcze będzie okazja pogadać o jerkach, oczywiście w tym z ćwiczeniami praktycznymi :D .

• 0

Marcinie :D

Pewnie i złowiłbym dużo więcej ale rozważ następujące punkty:

1. Byłem na łodzi jako dokładka, więc nieelegancko by było gdybym łowił więcej niż gospodarze,

2. Zwykle testuję jakieś swoje przynęty, więc testy w utrudnionych warunkach są lepsze.

A tak poważnie to szkoda, że musiałeś pojechać, ale ja też przyjemnie spędziłem czas (patrząc na drób latający do wody też ).

• 0

rozumiem że to nawiązanie do wesołej łajby mario + friko <_< muszę Ci powiedzieć że Sławek sobie w piątek nie krzywdował przesiadki <_< i jeszcze złowił ładnego garba B)

Strach pomyśleć, coby złowił w absolutnej ciszy ;) :lol: ... Zauważ waść ciekawą prawidłowość, żeś złowił niekiepskiego sandałka właśnie wtedy, jak... Mario przysnął na łodzi -> więc zakładam, że właśnie wtedy u Was na łodzi było cicho :D :D :D

jakby to powiedziec... zlowilem jak zacząłem łowić <_< wcześniej nie musiałem, bo zabawa była przednia i bez tego :lol:

• 0

Szkoda, że nie zostałeś do końca, bo straciłeś pokaz prowadzenia jerków. A wiem, że chciałeś dowiedzieć się kilku rzeczy.

Siła wyższa - musiałem. Zakładam, że jeszcze będzie okazja pogadać o jerkach, oczywiście w tym z ćwiczeniami praktycznymi :D .

Możesz na to liczyć :D