platynowłosy Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Witam Panowie Kilka lat temu popełniłem książkę o medycynie chińskiej. Napisana po polsku o chińskim sposobie leczenia. Chińszczyzna ( medycyna Wschodu) to moja pasja zawodowa. Ja rzeczywiście tak myślę i funkcjonuję jak opisałem w książce. To całkiem fajne życie.Chciałbym podarować kilka egzemplarzy Kolegom.W okresie przedświątecznym proponuję chwilę relaksu, przy lekturze. Koszt tylko przesyłki. PozdrawiamAlek Panowie, ale odzew. nie spodziewałem się.Dziękuję.Obiecuję imienne dedykacje.Wszyscy Koledzy, których zainteresuje moja książka, zapraszam. Podajcie proszę Wasze adresy do wysyłki.koszt wysyłki to ok 4 zl. Dane to:Aleksander Wierzbińskinr konta:22 1050 1025 1000 0023 0710 9385 Witam Panowie Schab mi się piecze, więc proszę Kolegów: Migotka, Damian22777, OlePe, Bigrafi, Doktorek. Mam jeszcze egzemplarze dla Was Podajcie proszę swoje dane do wysyłki na mojego priva. PozdrawiamAlek Edytowane 24 Marca 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To ja poproszę,priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Chętnie przeczytam ,priv. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bardzo ciekawa sprawa, tez mnie to interesuje, chocnie ukrywam, ze na razie to tak z doskoku przeczytam to tu, to tam.Bardzo bym prosił, chętnie muchami się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Również chętnie przeczytam, szukam alternatywy dla polskiej służby zdrowia wierzę że można czerpać energię z ziemi i kosmosu. Ja mogę się odwdzięczyć jakimś woblerkiem przez siebie nieudolnie popełnionym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jeśli jest szansa załapać się jeszcze na egzemplarz to jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A ja chętnie zamienię się na coś z mojego wątku Jak świąteczne prezenty, to w obie strony http://jerkbait.pl/topic/18800-woblery-z-bielska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no cóż poczytam jeżeli będzie i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 daj i mnie poczytam sobie jutro wplace pieniadze reszta priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Miałem okazję przekonać się (nie na sobie) co potrafi medycyna chińska, w wydaniu Polki, która tam się uczyła. Chętnie nabędę Twoją książkę.PozdrawiamP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jest tas coś o wspomaganiu serca przy uszkodzonej zastawce? Jeśli tak to też chętnie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linus1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 I ja poproszę,jesli jakis egzemplarz ocalał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jeśli zdążyłem to również poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Jeśli się znajdzie również dla mnie to poproszę Chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak by byla jeszcze jedna to ja chetnie przytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja też chętnie przytulę jedną jeśli by się znalazła i dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Książka dotarła. Dziękuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Również otrzymałem, dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 i u mnie jest niebawem zaczynam lekture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 i u mnie jest niebawem zaczynam lekture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Ja także dostałem Dziękuje za dedykacje...może kiedyś ta książka będzie warta "miliony" hehe Edytowane 29 Marca 2013 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Ja swój egzemplarz puszczam dalej po przeczytaniu, a jestem już w połowie. Książka to jedna z niewielu "dobrych" rzeczy do krórej wykonania trzeba ściąć drzewo. Więc lepiej niech sobie rośnie a znajomi czytają lekko używane wersje. Edytowane 30 Marca 2013 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Też swoją otrzymałem. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dotarł do mnie w PL, tutaj będzie za miesiac.Dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi