Skocz do zawartości

Jaki sprzet na Sea Bass-a Prosze o pomoc w doborze

PL_BLIzzARD_UK

Rekomendowane odpowiedzi

kto moze niech zerknie na to.

Firma jak dla mnie kompletnie nie znana ale sam opis mwi za siebie i mozna by sie pochylic nad taka propozycja i moze rozwazyc za i przeciw.

http://seakayakfishing.blogspot.co.uk/2011/03/sealed-fixed-spool-spinning-reel-for.html

przeczytaj ostatni komentarz po testem z linka  -chiba sie nie nada

Wlasnie dotarlem do komentarzy. Daruje sobie. Chyba pozostane przy pierwotnym planie czyli Spro ZALT

A tutaj obecne oceny Spro, czytał?

http://jerkbait.pl/topic/16196-spro-zalt-arc-xs-730-pierwszy-look/

I, co wydaje się istotne

http://jerkbait.pl/topic/20801-gwa%C5%82t-czarnucha-i-morderstwo-do-kt%C3%B3rego-nie-dosz%C5%82o/

Edytowane przez popper

cytal czytal i mial tez swego spro red arca ale jakos nie zdazylo mi sie zeby sie z nim kompac w solance jeszcze.

wiec niebardzo wiem czy zalt da sobie rade. Pewnie da sobie rade dopuki nie wpadnie do wody.

Pomysle zastanowie sie bo jak narazie to od wszystkich pomyslow jakie sie tu pojawiaja to idzie zbaraniec :D

Ale bardzo dziekuje wszystkim za pomoc. Mam jeszcze 2 tygodnie do wypadu cos napewno znajde.

Wlasnie dotarlem do komentarzy. Daruje sobie. Chyba pozostane przy pierwotnym planie czyli Spro ZALT

Z całym szacunkiem, ale chyba źle ten plan jest zrobiony. Ten kręcioł zdechnie ci zanim zdążysz nim powalczyć, tak jak zdechł mi i kilku innym kolegom łowiącym nim w słonej wodzie, nie bałtyku...

No to prosze byscie polecili mi cos w miare lekkiego co sie kreci jak maselko a nie jak gruszka betoniarki w jelczu, jest z przednim hamulcem, kreciol ktory nie zdechnie po jednym sezonie albo w polowie i wytrzyma kapiel a atlantyku. koszt drodzy koledzy £120 lub troszke powyzej.

Bo mi juz rece opadaja

No to prosze byscie polecili mi cos w miare lekkiego co sie kreci jak maselko a nie jak gruszka betoniarki w jelczu, jest z przednim hamulcem, kreciol ktory nie zdechnie po jednym sezonie albo w polowie i wytrzyma kapiel a atlantyku. koszt drodzy koledzy £120 lub troszke powyzej.

Bo mi juz rece opadaja

Leciutki z linką 400gr , TD-S z naszej giełdy . Jak se te £120 x 3 zrobisz to TP SW . Jak masz tylko taką sumkę na młynek to podziel ją na dwa i kup byle co ;) Może być okuma trio bo szybka jest lub podobny ścierw <_<