filser Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) witam mam zapytanie odnośnie spinningu na klenia na wiśle posiadam kijek konger maxim cobra 300cm 7=21gr.moje pytanie czy ta wędka będzie dobra. zaczynam łowienie klenia . dziękuje Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez filser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem, masz bardzo uniwersalny kij na którego z powodzeniem połowisz jazia klenia, jak i bolenia.Też jak zaczynałem przygode z kleniami, jaziami jedynyu kij jaki posiadałęm to podobny do twojego lecz długości 2.7m z czasem zakupiłem delikatniejszy sprzet 2-13g poprostu delikatniejszy większa frajda z łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Wszytsko zależy jakich przynęt będziesz używał.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jeśli już zaczniesz na dobre łowić tym kijkiem (w sensie,że pogoda na to pozwoli) to sam dojdziesz do tego czy się nadaje pod Twoje miejscówki,przynęty i ryby na tą chwilę masz uniwersalny patyk,który na początek powinien Ci pomóc z powodzeniem łowić klenie (i nie tylko) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Do usuniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie ma potrzeby usuwania , może ktoś będzie miał takie same rozterki dotyczące tej wędki.Edytuje tylko tytuł żeby był bardziej pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi