admin Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Cześć,Pod ninijeszym linkiem znjadziecie zdjęcia konkursowe: http://jerkbait.pl/photos/ZewNatury/ Dziękuję w imieniu organizatora za przesłanie zdjęć. Myślę, że bardzo trudno będzie głosować w tym przypadku bo jedyną osobą, która wie czego szuka jest właśnie Jacek. Poproszę teraz Jacka o wybranie zwycięzcy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam! Czyli nie głosujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam! Czyli nie głosujemy? Nie. Kontaktowałem się wczoraj z naczelnym Zewu Natury. To oni wybierają jako sponsor nagrody. Dzisiaj mieli się zebrać i podjąć decyzję. Oczywiście można dyskutować, wyrażać opinie na temat zdjęć. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 OK! W takim razie wyrażam opinię: Wszystkie Panie prezentują się pięknie i po wędkarsku i wszystkie zasługują na nagrodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Czekamy na werdykt jackybrown'a.Mam swoich faworytów wśród zdjęć i ciekawi mnie czy któreś z niech zostanie wybrane na okładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Cześć,Ja już znam zwycięzcę ale ogłosi to Jacek. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 po dlugim namysle i dokladnej analizie WSZYSTKICH zdjec wybralem dwa ... ale niestety mamy tylko jedna nagrode... <_< ,wiec....................zdecydowalem sie na zdjecie nr.16 gratulacje dla zwyciezcy panowie wszystkie zdjecia sa piekne!!!(prosze was pozwolenie na druk powyzszych zdjec w nastepnych nr zewu) p.s Wujek czy Monia ma moze siostre???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Wujek, Gratulacje! Wędkę dostarczę osobiście - szczegóły na priv. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ciekawe ile można wygrać konkursów jednym zdjęciem? Cieszymy się z nagrody (głównie ja ), akurat świetnie się złożyło bo mieliśmy zamiar kupować sprzęt castingowy na przyszłoroczne szczupaki. Nie słyszeliście o jakimś konkursie w którym jest szansa na wygranie multiplikatora? Brakuje nam do kompletu Dziękujemu i pozdrawiamy MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ciekawe ile można wygrać konkursów jednym zdjęciem? Rzeczywiście Gratuluję wygrania konkursu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 i ja sie dolaczam do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monini Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Fakt zdjęcie jest naprawdę super i może wygrać jeszcze nie jeden konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Gratuluję zwycięzcom (zarówno autorowi jak i Wdzięcznemu Obiektowi ) . To zdjęcie było moim fafworytem. Bajeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi