rafaelo1996 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam mam do was pytanie czy macie moze jakiś sklep w swojej okolicy gdzie sa sprzedawane bezposrednio w sklepie wobki z jajem . Takie 1.7.2.5Cm Cos w tych okolicach Bo w wiekszosci sklepow wedkarskich juz hand made wprowadzaja i mozna kupic. Ale z takimi wobkami sie w sklepie nie spotkalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 U mnie w sklepie można kupować rękodzieła lecz z wobkami z jajem się jeszcze nie spotkałem Teraz coś kombinuje z własna produkcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zobacz hegemonny na Allegro, ciekawa opcja. Właśnie wyszły mikrusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 coraz śmieszniejsze konstrukcje powstają obserwuję z rozbawieniem... niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@rex Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 coraz śmieszniejsze konstrukcje powstają obserwuję z rozbawieniem... niezłe jajaJak nie wiesz o co chodzi to z czego się śmiejesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jak nie wiesz o co chodzi to z czego się śmiejesz??? Jarek raczej ty nie wiesz o co chodzi kondziu jest z Lublina i w gronie jego znajomych wędkarzy powstały te woblerki z jajem a także tenże kondziu którego zjechałeś tworzy super wobki z jajem. Druga sprawa to taka że taką fotke jak zapodałeś nie pasuje do tego portalu pacnołeś rybke na słomie i uważasz że jest super. Nie gniewaj się ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam mam do was pytanie czy macie moze jakiś sklep w swojej okolicy gdzie sa sprzedawane bezposrednio w sklepie wobki z jajem .Na Allegro są "woblery kujawskie" firmy TAPS (oczlik, łezka, bombolka, baryłka). Bardzo fajnie pracują, można to zobaczyć na You Tube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Kujawiaki można kupić w sklepach w Bydgoszczy. U mnie na Brdzie to podstawowe przynęty. Baryłki i Bombolki to mają wszyscy spotkani przeze mnie wędkarze.Klasyk na klenie i okonie. Niedługo czas na przetestowanie nowych boleniowych wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi