Mateush Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam Mam pytanie takie czy ta trzytysiączka tak samo mocna jak czterotysiączka ? Różni się pojemnością linki , przełożeniem ale o bebeszkach to nie mogę zbytnio znaleźć . Szpulki mają kompatybilne a reszta ze środka ? Dziekuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ..3000 to bebechy od 2500..będzie słabsza na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 ..3000 to bebechy od 2500..będzie słabsza na bank No właśnie nie bardzo , chyba ? C3000 to tak , a to jest 3000 i waży 265 grama tyle samo co 4000 , dlatego moje zapytanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No nie bardzo sie z tym zgodze.Owszem trzytysiaczki maja flaki od 2500-tysiaczek ale wtedy zawsze przed numerem jest literka C(compact body) 3000HG i 4000XG o ktorych tu mowa maja te same gabaryty a roznia sie tylko przelozeniem.Wagowo praktycznie to samo,chyba 5 gr roznicy ale to pewnie przez wiekszego knoba u 4000XG.Szpule bez problemu mozna zamieniac miedzy nimi a powinny tez pasowac do modeli SW 4000 tak STELLII 08' jak i TP 09'.Oczywiscie mowa o kolowrotkach JDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Matt uprzedziles mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mi wychodzi na to , że to jeden piorun będzie ale chcę się upewnić , wolałbym tą 3-kę za względu na jej przełożenie , takie w sam raz na szczupłego i zedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Nie róbcie sobie jaj...wystarczy sp[rawdzić w necie!!! JDM: 4000 i 3000 to to samo !!! pod kazdym względem poza samiutka szpulka !!! 2500, C3000 to tez to samo !! Edytowane 24 Marca 2013 przez MefistoFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 O , nakrzyczał nakrzyczał i już wiadomo . Beginner ze mnie w temacie top class to się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jaki begginer?? kręciołów u ciebie jak drzew w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 jaki begginer?? kręciołów u ciebie jak drzew w lesie Było , się podziały , ale trza następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Było , się podziały , ale trza następne Kurde tez już bym sobie kupił jakaś Stelke!Tylko nie wiem teraz jaka wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Fakt, myślałem o c3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi