lokoko83 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Orientuje się może ktoś, jaka jest jakość poliwęglanu do sterów i drutu powszechnie dostępnego na all....Przymieram się do budowy woblerów wyłącznie dla siebie i pod swoje oczekiwania, chcę kupić raz a dobrze to co potrzebne do produkcji Mile widziane linki do stron sklepów internetowych z profesjonalnymi materiałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) kilka razy coś kupiłem na allegro od użytkownika lunari (możesz poczytać ich komentarze 100% pozytyw)maja tez sklep internetowyhttp://lunari.pl/ transakcje przebiegały szybko i sprawnie, zawsze dostałem towar zgodny z opisemjakościowo towar spełniał moje oczekiwania Edytowane 25 Marca 2013 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dzięki @Wojti za info, mam nadzieję że jeszcze kilka osób się wypowieMam jeszcze jedno pytanko, jakie lakiery stosujecie - słyszałem że Domalux Classic jest odpowiedni z pewnością będzie to cenna rada dla początkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Też kupuję na Lunar.pl szczerze polecam, szkoda że nie mają listewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Też polecam Lunari. Niskie ceny i materiały super jakości. Listewki lipowe miał bądz jeszcze ma, kolega z forum w dziale sprzedam. też w dobrej cenie Jak interesuje Cię balsa to polecam Riku Modelsport mają chyba najtaniej.No i lakier, raczej zostań przy Domaluxie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Lunari jest OK -szybko i sprawnie ,gotowe stery od niego są OK jak również drut , od jakiegoś czasu zaopatruję się u niego . Tak jak pisze @dekiel11 szkoda , że nie ma listewek balsy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kindziaaa Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Rzeczywiście Lunari super sklepik, też tam robię zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Rowniez polecam Lunari, drucik ma swietny nie za miekki nie za twardy taki w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) A ja nie polecam Lunari -długa wysyłka, brak kontaktu PS a co to jakiś portal reklamowy jest? Edytowane 25 Marca 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 . . . PS a co to jakiś portal antyreklamowy jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A ja nie polecam Lunari -długa wysyłka, brak kontaktu PS a co to jakiś portal reklamowy jest? po to aby kupić raz a dobrze i być zadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Aha tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witajcie, jeden z kolegów z forum wycinał stery za sprzedaż będę wdzięczny za linka, za cholerę nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi