Nowciu Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam wszystkich kolegów wędkarzy. Mam pytanie czy ktoś ma instrukcję do echosondy EAGLE FishMark 320 w języku polskim? Jesli tak to z chęcią odkupię. Ewentualnie może jest jakaś strona z której można coś takiego ściągnąć. Z góry dziękuję za pomoc.PozdrawiamKrzysztof GG:3049023e-mail: krisnow@op.pl lub nowak@halmar.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Też szukam tej instrukcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 TUA potem ctrl+C i ctrl+V w tłumacza google, trochę własnej pracy żeby było do strawienia i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Już mam w pdf i wydrukowaną. Jak bym chciał, to są jeszcze w segregatorze do nabycia drogą kupna. Wczoraj przeczytałem, jutro, a najpóźniej pojutrze będziemy ćwiczyć na Zegrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapala Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tutaj masz symulator Eagle FishMark 320. http://www.echosonda.pl/symulatory_echosond.php?nr_symulator a=10można poćwiczyć z ustawieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kwasik Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Dzięki, wczoraj ćwiczyliśmy na Zegrzu w naturze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nowciu
Witam wszystkich kolegów wędkarzy. Mam pytanie czy ktoś ma instrukcję do echosondy EAGLE FishMark 320 w języku polskim? Jesli tak to z chęcią odkupię. Ewentualnie może jest jakaś strona z której można coś takiego ściągnąć. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Krzysztof
GG:3049023
e-mail: krisnow@op.pl lub nowak@halmar.com.pl
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi