Luke Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ryba wielka!Gratuluję! Podobają mi się spawalnicze rękawice :-)Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No Guzu toś Grzesia uszczęśliwił,piękna ryba teraz ciężko będzie Bafikowi pobić rekord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Różowa świnka;] Szacun Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Wielkie gratulacje,przepiękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W zeszlym roku Guza 230 na Whitefisha, moj 240 na Whitefisha, teraz kolejne 230 na Whitefisha. Jak to mowia, przypadki chodza po ludziach... :) Ciekawe co na to wyznawcy teorii, ze sumowy wobler musi byc maly, pekaty i zapierniczac jak baczek ? Ja sie na lowieniu sumow za specjalnie nie znam, wiec madralizmem tutaj nie zablysne, ale w przypadki ktore zaczynaja przybierac ,, formy regularne'' to za specjalnie nie wierze Gratuluje lowcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W zeszlym roku Guza 230 na Whitefisha, moj 240 na Whitefisha, teraz kolejne 230 na Whitefisha. Jak to mowia, przypadki chodza po ludziach... :) Ciekawe co na to wyznawcy teorii, ze sumowy wobler musi byc maly, pekaty i zapierniczac jak baczek ? Ja sie na lowieniu sumow za specjalnie nie znam, wiec madralizmem tutaj nie zablysne, ale w przypadki ktore zaczynaja przybierac ,, formy regularne'' to za specjalnie nie wierze Gratuluje lowcy! Pax vobiscum,- do łowienia z ręki bączek trochę lepszy do trola jw jednak jak zawsze wszystko zależy od miejsca, układów nurtu itd...Olbrzymia ryba Daniel i satysfakcja podwójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinbox Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gartulacje, szkoda że takie ryby ogladamy tylko z Ebro, u nas taka rybka trafiłaby na pierwszą stronę do WW ze zdjęciem z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Po tym Sumie (fotkach) miałem dziś sen hehe,że ciągnąłem Szczupaka 150cm 25kg obudziłem się spocony w nocy.Nie wolno oglądać takich zdjęć przed spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 No Guzu toś Grzesia uszczęśliwił,piękna ryba teraz ciężko będzie Bafikowi pobić rekord Piotr, To Grzesiu sam sie uszczesliwil lowiac taki okaz. Ja mu tylko pomoglem przy podebraniu i wypuszczeniu. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gartulacje, szkoda że takie ryby ogladamy tylko z Ebro, u nas taka rybka trafiłaby na pierwszą stronę do WW ze zdjęciem z garażu Nie generalizujmy... W zeszłym roku na Rybniku złowiono suma 254 cm i został wypuszczony... także można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Podobno w Rybniku nie tylko sumy ale i okazy karpi i amurów się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gigantyczna ryba i świetnie uwieczniona na materiale i profesjonalna "obsługa delikwenta" na łajbie Widok odpływającego kolosa...dla widza fantastyczny, dla łowcy pewno niezapomniany....BRAWO!! PozdrawiamKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Rybsko robi wrażenie. Dobrze, że ten gatunek nie zwykł robić demolki w łodzi.W 2 minucie filmu było niebezpiecznie,mógł zakolczykować Danielowi worek Gratuluję pięknej ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Musicie ogarnąć łódkę z opcją slipowania tych kabanów w ramach release Ładne ryby, teraz chyba mają tam ciąg na sztuczne przynęty bardziej, niż w pełni sezonu..PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Guciu dobrze że Cię nie zeżarł . Ale najki Ci pobrudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wygląda na to, że łatwiej był wyjąć tego "Sumika" niż go wypuścić. Gratuluje Rybona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ale sumisko, szczere gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocop Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 ledwo zobaczylem wobka w tej czelusci , gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Wszystkie przynety przed uzyciem sa przezbrajane.Owner ST 66 kotwice i kolka HD 100 lb.Tylko tak da sie nawiazac walke . możesz napisać jaki dokładnie rozmiar kotwic zastosowaliście? no.1 czy 1/0? ja mam z nimi problem ponieważ dość mocno gaszą prace woblera, szczegółnie jak to nie jest jakiś duży crankbait przy okazji gratki dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 możesz napisać jaki dokładnie rozmiar kotwic zastosowaliście? no.1 czy 1/0? ja mam z nimi problem ponieważ dość mocno gaszą prace woblera, szczegółnie jak to nie jest jakiś duży crankbait przy okazji gratki dla łowcy Do tych Whitefishy zakladam ST66 w rozmiarze 4. Do Jointeda DR13 zakladam rozmiar 2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Do tych Whitefishy zakladam ST66 w rozmiarze 4. Do Jointeda DR13 zakladam rozmiar 2. PozdrawiamSolidnie , ale dość mało rozmiarowo jak na mnie, ważne ,że skutecznie. Korzystając z okazji Wesołych Świąt Daniel .Pozdrawiam i życze wiele wielkich ryb w nowym sezonie 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Wzajmnie Piotr - Tobie tez Wesolych Swiat. Kotwiczki "jak na Ciebie male". Ale na sumy starczaja Zdecydowanie bardziej ruchliwy jest ten wobler ( i inne o takiej migotliwej pracy) gdy dostana mniejsze kotwiczki.To sa waskie patyczki (nie jak Executor czy Perch). Takze rozmiar kotwic nie wplywa negatywnie na ilosc skutecznych holi. Przynajmniej jak dotad nie wplywal Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Piękny sum Najszczersze gratulacje.Sam byłem nad Ebro tyle, że od 17-22 marca i trafiliśmy na wodę z roztopów, ciągle się ochładzała co skutecznie ograniczyło ilość złapanych sumów.Na jakim odcinku "capnąłeś" tego sumka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Termin ten sam. Łowisko to Riba Roja. Baza w miejscowości Mequinenza. Poza pokazana rybą z pierwszego dnia (232) były jeszcze :216 212 166...i kilka około 150. Średnia wyszła 1 konkretny na dzień pływania. To takie info statystyczne. Ryby lowil mój Kolega wraz z Wybranka. Od 5 kwietnia zaczynam swoje 3 tygodniowe występy w tamtym rejonie. Zobaczymy z jakim skutkiem... Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi