niedzwiecki Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Muszę stwierdzić ,że zainteresowanie sumami w tym sezonie jakieś słabe.do tego przeglądająć różne wieści znad Ebro , widzę bardzo słabe wyniki jak na tą wodę. Jednak woda i pogoda nie rozpieszcza. Ciekawe jak ułoży się sezon w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ,,Ciekawe jak ułoży się sezon w Polsce''- dobre:) Mysle , ze na Ciebie mozna liczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 ,,Ciekawe jak ułoży się sezon w Polsce''- dobre:) Mysle , ze na Ciebie mozna liczyc :)Jest parę pomysłów na nowe wody w tym sezonie, sezon przede wszystkim w poszukiwaniu tych największych ryb w Polsce co za tym idzie odległe rejony muszę zaliczyć . Do tego nie mam za bardzo w pewnych okresach z kim łowić i muszę zabrać nowe osoby na ryby. Co daje szanse dla kogoś na połowy ze mną .Nie biorę pod uwagę słabego sezonu , łowiłem w różnych warunkach, dlatego jedyny problem to czas i kasa na łowienie. Sezon uznaje za udany po przekroczeniu 100 sumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Do tego nie mam za bardzo w pewnych okresach z kim łowić i muszę zabrać nowe osoby na ryby. Co daje szanse dla kogoś na połowy ze mną. Chyba bédzie trzeba zrobic liste oczekujacych! Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Chub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 . Sezon uznaje za udany po przekroczeniu 100 sumów ..to jak często @niedźwiecki przebywasz nad wodą, zwazywszy że sezon na wunsze nie trwa 12m-cy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W tamtym sezonie byłem ,około 50 dni na rybach, w tym sezonie planuje trochę więcej , rozpoczynam wędkowanie na wyjazdach od 01.06 i łowie tylko sumy .Dlatego 100 szt. to wcale nie jest dużo .Łowię typowo dla przyjemności ,tak jak lubię ,czyli na woblery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 100 sumów, dwa na wypad. Kurka wodna - po co Wam te Ebro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) 3 tygodnie plywania za sumami zakonczone.Trzeci - ostatni turnus przyniosl jedna Rybe z kategorii 200+. Lowca - Tomek, na forum jako "Clicktime". Ryba o dlugosci 208 cm zazerowala na Dorado Lake 7 cm podczas trollingowania w godzinach wczesno popoludniowych przy pelnym sloncu. Pozdrawiam Guzu Edytowane 1 Maja 2013 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Aż mnie serce boli jak tu zaglądam Gratuluję ładnych rybek , no może nie ładnych bo sum to brzydal ale jaki silny brzydal Ja dziś wieczorem robię czwarte podejście. Woda coraz cieplejsza i już ostatnio coś polowało tylko nie wiem czy sum czy sandacze. Mam nadzieję że dziś to sprawdzę.Jak w tym roku nie przekroczę 2 metrów to chyba odwiedzę tą Hiszpanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Jarku, Madrzy ludzie mowia, ze w Po jeszcze wieksze sumy niz w Hiszpanii.Takze to kwestia cierpliwego "strzelania" az sie trafi A czy taki brzydal ? Wiele zalezy od ujecia i perspektywy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 E ten gość z wąsami całkiem przystojny Ciekaw tylko kto wisiał na łańcuchu w tle A tak serio to zazdroszcze Daniel tych trzech tygodni ciężkiej roboty Gratuluje rybek bo są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Daniel sie zabezpieczyl tym lancuchem , zeby go rybka pod wode nie wciagnela . Graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Daniel, jak to mawia "hardcorowy" - "bicki" Ci podrosły od holowania tych wunszy...Do zobaczyska nad Odrą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Daniel gratuluję wszystkich ciężko wypracowanych wąsów na tym trzy tygodniowym maratonie , ta ostatnia fotka wymiata! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) Dziekuje Panowie za mile slowa. Kazde spotkanie z takim "Obcym" to naprawde wielka przygoda.Ten kwadraciak 221 dal wyjatkowo popalic. Jeszcze dochodzilem do siebie po holu 215 i prezentacji wodnej ... jak wjechal w przynete ten zielonoglowy Po wyczerpujacym holu, te jakze piekne, pierwsze pojawienie sie lba przy lodzi wywolalo zbiorowe "ochy" na pokladzie A tu ponizej na ilustracji niezle widac szerokosc gagatka ... Edytowane 1 Maja 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Przepiękny fortepian Karczycho ma wyczesane - jak SHREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Generalnie nie łowię sumów i nigdy się na nie nie nastawiam. Postanowiłem jednak pochwalić się w temacie przygodą, która mnie spotkała 1 maja. Podczas poszukiwań boleni przy dnie (z powierzchni nie było brań) trafił się taki oto mieszkaniec królowej Polskich rzek :http://www.youtube.com/watch?v=KEbJyEX8tIc&feature=youtu.be Co prawda do sezonu jeszcze trochę, ale nie było moim celem złowienia suma. Piękna ryba wróciła oczywiście do wody... przyznam, że nawet w sezonie nie potrafiłbym przerobic go na kotlety. Dał mi na prawdę dużo radości tym większej jak pomyślę, że pływa sobie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gratulacje - piękna ryba- najważniejsze że znowu pływa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Generalnie nie łowię sumów i nigdy się na nie nie nastawiam. Postanowiłem jednak pochwalić się w temacie przygodą, która mnie spotkała 1 maja. Podczas poszukiwań boleni przy dnie (z powierzchni nie było brań) trafił się taki oto mieszkaniec królowej Polskich rzek :http://www.youtube.com/watch?v=KEbJyEX8tIc&feature=youtu.be Co prawda do sezonu jeszcze trochę, ale nie było moim celem złowienia suma. Piękna ryba wróciła oczywiście do wody... przyznam, że nawet w sezonie nie potrafiłbym przerobic go na kotlety. Dał mi na prawdę dużo radości tym większej jak pomyślę, że pływa sobie dalej.Ogólnie piękna rybka. Widać pełne opanowanie i spokój. Pełen profesjonalizm. Jak na rozpoczecie przyłowów udany sezon;] Komentarze bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 A tu ponizej na ilustracji niezle widac szerokosc gagatka ... Daniel! Wiedziałem, iż jesteś doskonałym wędkarskim rzemieślnikiem, bardzo wszechstronnym i bardzo wytrwałym…Pokłony za całokształt .No, ale ta "scenka rodzajowa" kompletnie zmienia moje poglądy .Napadł na Ciebie na brzegu!!??Mam nadzieje wyszedłeś cało z opresji… Gratulacje pięknych zdobyczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Jakieś te nasze ładniejsze niż te hiszpańskie :P , gratulacje wspaniałej walkii najważniejsze w tym wszystkim ,ze pływa dalej w Wisełce a nie na oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Koledzy... zapasy już niedługo... I'm lovin it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kto czeka ze mną palec pod budkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 O @miramar69 już jest. hehehehe kopci. Czuje, że idzie to jak grypa.... już strzyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi