hlehle Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Duszno, parno ... wąsy są złe.Chciałoby się za sandaczykami pochodzić, a tu z każdej dziury sum skacze. Jak tu żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Ktoś z Krakowa (uśmiech w stronę Bluzer'a ) chętny na wypad ze spinem dzisiaj wieczorkiem ?? Duszno, parno ... wąsy są złe.Chciałoby się za sandaczykami pochodzić, a tu z każdej dziury sum skacze. Jak tu żyć? JA wczoraj ze spinem za sumem biegałem (no dobra brodziłem) i same sandacze brały :/ Jak tu żyć, no powiedz mi jak tu żyć ? Edytowane 3 Lipca 2013 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Więcej niż udane rozpoczęcie sezonu. Na zdjęciu jeden z trzech sumów. Wszystkie ryby złowione na RH14. Metoda spinningowa z brzegu. Łowi tak ktoś jeszcze? Edytowane 3 Lipca 2013 przez Redzi 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 No fajny misiek i fotka wypas. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Powtórzę "No fajny misiek i fotka wypas. gratulacje" Jak podejrzewam fotka Pana RH, czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgodnie z opisem foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Gratuluje dobrego rozpoczęcia sezonu Jaki zestaw skomponowałeś do brzegowego sumowania?RH14 zbroiłeś w 1/0 czy 2/0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Guma uzbrojona w kotwę 2/0, kij RCLB 25 + Shimano Stradic 5000 i pletka 30 lb PP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Piękny sumek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Fajna ryba, super zdjecie. Gratulacje P.s. Lowi lowi. Czasem nie da sie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Daniel dawaj foto jakiejś 2 m-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Daniel dawaj foto jakiejś 2 m-ki Ja takowego nie pojmałem jeszcze w tym roku i nie wiem będzie okazja, bo z pewnych względów wyjątkowo "lajtowo" musze traktować sumowanie, a zdjęć kolegów nie będę wstawiał Edytowane 4 Lipca 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja takowego nie pojmałem jeszcze w tym roku"Jeszcze"- napisał 4 lipca.. Ja takich wymagań nie mam...wstawiaj Danielu "nawet" jak nie miały 2m Piękną rybę w rękach szczęśliwego łowcy zawsze miło zobaczyć!! PozdrawiamKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 "Jeszcze"- napisał 4 lipca.. Ja takich wymagań nie mam...wstawiaj Danielu "nawet" jak nie miały 2m Piękną rybę w rękach szczęśliwego łowcy zawsze miło zobaczyć!! PozdrawiamKamil Ja byłem dopiero raz nad Wisłą i to na 4 godzinki. Niestety na razie muszę odpuścić sumowanie, ale wyniki kolegów strasznie motywują do zmiany planów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Daniel życze szybkiego powrotu do kondycji chociaż takiej jak w ubiegłym roku Bo co to za wątek bez Twoich fotek Zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 150km przepływane. Inauguracja była. Kilku przedskoczków udało się wygrzebać. Ciężko. Ale trzeba się uczyć na nowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Heja Krzyś A już myślałem co tam u Ciebie , taka cisza Bałem się że popłynąłeś z dużą wodą .......... Pozmieniało się po dużej wodzie pewnie????A jakieś wieści od Marka masz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Pokopało nowości od groma. Nauka na nowo. Ale to kocham. Niby to samo ale co innego:-) Duża woda- mało ludzi. Im lovin it :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Redzi, chciałoby się oglądać tylko takie ryby i takie zdjęcia. Gratulacje, mocne wejście w sumowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Redzi, chciałoby się oglądać tylko takie ryby i takie zdjęcia. Gratulacje, mocne wejście w sumowy sezon. Tak właśnie, to chciałem napisać; gratulacje dla fotografa i łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Fajne zdjęcie i ładna ryba. Złowiona na spining z brzegu, więc jak dla mnie okaz pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wszystko jest napisane Więcej niż udane rozpoczęcie sezonu. Na zdjęciu jeden z trzech sumów. Wszystkie ryby złowione na RH14. Metoda spinningowa z brzegu. Łowi tak ktoś jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam,Oto mój sumek z wczoraj, 138cm, złapany na DT 20. Jak do tej mory mój największy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Fajny, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 (edytowane) Sum złowiony 1 lipca na woblera własnej produkcji, 192cm ~45kg. Filmik poniżej: 115cm złowiony w czwartek. Edytowane 6 Lipca 2013 przez Pold3k 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi