Redzi Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Przyznaję, że nie doszukałem się ironii w Twojej wypowiedzi. Teraz skumałem. p.s. Na Mazowszu gęsiego pływają, więc może Ci dla których miejsca brakło ruszyli na Twój odcinek p.s.2. Jaki tekst ?Tekst Marka Szymańskiego o Wiśle tarnowskiej, tutaj w wielu miejscach trzeba pchać ponton by dalej płynąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince83 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Trolling za sumem to nie jest bułka z masłem jak wielu się wydaje. Ludzie poczytają opisy w WŚ i dawaj nad wodę, będziemy tłuc sumy. Szkoda tylko, że mało mówi się o tym, ile kilometrów na pusto trzeba przepłynąć, ile urwać przynęt i ile dni na wodzie spędzić by co nieco połowić.To jest prawda, ja na razie na 30 godz. pływania tylko jedno branie i wyjęty sum. Druga sprawa jest taka, że nie każdy potrafi sumy regularnie łowić. Ja na pewno tak nie umiem .Nie mniej jednak, branie suma w trollu to jest coś co się długo pamięta i warto na to czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Redzi nie martw się - sezon , dwa i presja spadnie. Sum to najsprytniejsza ryba i szybko przestaje reagować na pewne metody.U nas jak słyszą silnik to chowają się pod ziemię. Sumki przestaną brać to i ludzie się znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 EEEE troll jest łatwy. gazete można se poczytać, w Snake pograć na mojej Nokii, to nie metoda jest. Nawet małpa umie. :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzisiejszy rodzynek. Z krótkiego desantu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kuba coś tak czuję,że ten kijek to aż nadto będzie "przetestowany"... Ty weź już lepiej zajmij się może "jakąś rękojeścią"...? graty za "marmurka" fajnego pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ten rodzynek był wyjęty z pod samych moich nóg!! Wogole nie powinien się liczyć!!!Podrzucał ..podrzucał i wyjął mi bezczelnie przed nosem graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 i dałeś go sobie tak wydrzeć...? w sumie to nie wiadomo jak Kuba po tej fotce wygląda.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Zawędrował prawie pod mój dom, wiec niech mu tam ale nie ukrywam, że nerw mi ruszył bo ponad 30min szedłem przez zalane trawy..bagniska w wodzie po jajka do tej miejscówki :) miał więcej szczęścia Edytowane 22 Lipca 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) szczęście miał,przynajmniej do momentu zrobienia prezentowanej fotki.... pzdr Edytowane 22 Lipca 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzisiejszy rodzynek. Z krótkiego desantu. Gratulacje!Pięknie ubarwiona kijana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wczorajsze dwie sztuki z Wisełki 132 i 145 cmSprzętowoXzoga 16kg kołowrotek penn atlantis 7000 i plecionka spider 0,40.Wobler wiggle wart 7cmZabawa na całego zwłaszcza w pojedynkę na łódce sum 132.jpgsum 145.jpgi jeszcze jeden nocnik 143 a brzuszek duzisum 143.jpgsum 143 2.jpgsum 143 3.jpgsum 143 4.jpg Mam pytanko jakie parametry ma ta Xzoga 16 kg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Wiślany sumek na koko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Graty Mateusz,ile miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Nie mierzony. Bardzo gruby na zdjeciu tego nie uchwycułem. Jak go wyciągnąłem z wody to był taki smród że sie nie dało wytrzymać. Najciekawsze że to nie śmierdziała skóra, tylko z wewnątrz... nie wiem gdzie on się stołował.... Edytowane 23 Lipca 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Widac jaki ma brzuchal wypchany.Może skubnął jakąś kaczkę Oczywiście gratuluje połowu A koko to skrót od czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 To pewnie rozkładający się leszek tak śmierdział.W zeszłym roku trafiłem 12?cm też w tej okolicy i z paszczy wystawał mu ogon leszcza takiego ok.50cm.Tylko mój był chyba świeższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Widac jaki ma brzuchal wypchany.Może skubnął jakąś kaczkę Oczywiście gratuluje połowu A koko to skrót od czego?? Od tego http://jerkbait.pl/topic/23296-pióraki-made-by-sol/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Tak podjerzewałem,ze to ten kierunek.Musiał miec chyba ze 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Po brzuchu to chyba łyknął coś większego niż kaczka, lepiej nie sprawdzać bo w Krakowie z maczetami latają i odrąbują co nie co. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Za zabicie suma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Za zabicie suma?nie no co Ty Radek...?ot tak po prostu by sprawdzić ostrość maczety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A, czyli zupełnie tak, jak w innych częściach kraju? Bo już myślałem, że ktoś pokusił się o jakiekolwiek oparcie swego działania w faktach :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Myślę że niektórym niewiele trzeba żeby sobie coś odrąbać, potem siup do wody i łowi się takiego śmierdzącego sumka , dla tego trzeba wypuszczać sumy bo to nie wiadomo co żre przez swoje długie życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) Po brzuchu to chyba łyknął coś większego niż kaczka, lepiej nie sprawdzać bo w Krakowie z maczetami latają i odrąbują co nie co. Dopiero teraz skumałem o co Ci chodziło z tymi maczetami http://krakow.naszemiasto.pl/tag/atak-maczeta-krakow.htmlWujek ale Wisła to nie Ganges,choć kto wie co on tak naprawde zeżarł Edytowane 23 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi