Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznaję, że nie doszukałem się ironii w Twojej wypowiedzi. Teraz skumałem.

p.s. Na Mazowszu gęsiego pływają, więc może Ci dla których miejsca brakło ruszyli na Twój odcinek :)

p.s.2. Jaki tekst ?

Tekst Marka Szymańskiego o Wiśle tarnowskiej, tutaj w wielu miejscach trzeba pchać ponton by dalej płynąć.

• Like 1

Trolling za sumem to nie jest bułka z masłem jak wielu się wydaje. Ludzie poczytają opisy w WŚ i dawaj nad wodę, będziemy tłuc sumy. Szkoda tylko, że mało mówi się o tym, ile kilometrów na pusto trzeba przepłynąć, ile urwać przynęt i ile dni na wodzie spędzić by co nieco połowić.

To jest prawda, ja na razie na 30 godz. pływania tylko jedno branie i wyjęty sum. Druga sprawa jest taka, że nie każdy potrafi sumy regularnie łowić. Ja na pewno tak nie umiem :(.

Nie mniej jednak, branie suma w trollu to jest coś co się długo pamięta i warto na to czekać :)

Wczorajsze dwie sztuki z Wisełki 132 i 145 cm

Sprzętowo

Xzoga 16kg kołowrotek penn atlantis 7000 i plecionka spider 0,40.Wobler wiggle wart 7cm

Zabawa na całego zwłaszcza w pojedynkę na łódce :P

attachicon.gifsum 132.jpg

attachicon.gifsum 145.jpg

i jeszcze jeden nocnik :D 143 a brzuszek duzi

attachicon.gifsum 143.jpg

attachicon.gifsum 143 2.jpg

attachicon.gifsum 143 3.jpg

attachicon.gifsum 143 4.jpg

Mam pytanko jakie parametry ma ta Xzoga 16 kg??

Nie mierzony. Bardzo gruby na zdjeciu tego nie uchwycułem. Jak go wyciągnąłem z wody to był taki smród że sie nie dało wytrzymać. Najciekawsze że to nie śmierdziała skóra, tylko z wewnątrz... nie wiem gdzie on się stołował....

Edytowane przez sol321

Po brzuchu to chyba łyknął coś większego niż kaczka, lepiej nie sprawdzać bo w Krakowie z maczetami latają i odrąbują co nie co.

Dopiero teraz skumałem o co Ci chodziło z tymi maczetami :)

http://krakow.naszemiasto.pl/tag/atak-maczeta-krakow.html

Wujek ale Wisła to nie Ganges,choć kto wie co on tak naprawde zeżarł :rolleyes:

Edytowane przez fish28