Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Ta jest czego gratulować.  :blink:

Szczegolnie fotki z sumem w domu :angry:

Ja to mowią Polska dziki kraj :(

Gość powinien się pod ziemie zapaść z wstydu. :angry:

Jest też kilka niescisłości w relacji:

-złowiony na zestaw sandaczowy i na foto kopyto

-info w tv że złowiony na troling na woblera.

Ktoś tu lekko się mija z prawdą , a najsmutniejsze w tym że ryba skończyła w zamrażarce  :angry: WSTYD

Edytowane przez Karol Krause

najgorsze jest to że ta psipsia z tivi jest przekonana że to chyba jedyna słuszna opcja ,zabrać rybę. ludzie myślą że 140 pare cm to już potwór,a potwory przecież trzeba zabijać,to nawet małe dzieci wiedzą ja pier.....e jaka dzicz :angry: szkoda że pokrojonego dzwonka nie pokazali tego suma.

http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/23072013-1830/11856664

cos kolo 19min i 35 sek

kolega grzybek z portalu forumwedkarskie.pl (tak piszę gdyby ktoś chciał mu pogratulować ;) )

"Kolega" grzybek (vel borovik, Andy) jest osoba która niedawno poleciała z kolejnego forum. "Kolegę"  charakteryzuje nie do końca etyczne i zgodne z obowiązującymi zasadami obowiązującego prawa podejście do wędkarstwa, między innymi chwaleniem się łowieniem z premedytacją ryb niewymiarowych jak i w okresie ochronnym. Tak więc nie ma się czemu dziwić. Problem polega niestety na fakcie że w znacznej części "nasza" społeczność wędkarska ma podobne podejście wędkarstwa lecz w przeciwieństwie do "kolegi" grzybka nie koniecznie  ma "parcie na szkło".

Edytowane przez hi tower
  • Like 1

Tak jak pisał chyba Daniel ryby przecwelone trolem słabo reagują na woblery więc wróciłem do korzeni (night spinn). Jak się trochę popływa w dzień to można namierzyć jakąś metę na wieczór...

attachicon.gifIMG_3971.jpg

Ja w tym roku wszystkie sensowne ryby złowiłem z ręki.

Sum cwana ryba ... na szczęście.

Edytowane przez hlehle

http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/23072013-1830/11856664

cos kolo 19min i 35 sek

kolega grzybek z portalu forumwedkarskie.pl (tak piszę gdyby ktoś chciał mu pogratulować ;) )

Możesz mu pogratulować głupoty i deb....... , chociaż do niego to i tak pewnie nie dotrze :angry:.

Pozostałym kolegom oczywiście graty, mam nadzieję że ich rybki kończą inaczej.

W całej tej sprawie najśmieszniejsze jest to że gość który to złapał  zaczyna uchodzić za wytrawnego łowcę sumów. Sam tak o sobie pisze że chyba wykupie u niego rejs bo tylko On wie gdzie łapać te piękne rybki :P

A tak poważnie to według mnie to rozpaczy.

Są jeszcze inne fakty ale jak zostaną potwierdzone ujrzą światło dzienne.

Ogólnie do Naszego Bohatera można doczepić kolejny szyld " beretowania ciąg dalszy "