sol321 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 ale to nie wyczuł że ja nie z tych ? prewencyjnie zapuścił bąka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Też widziałem ten film. Pamiętam że jeden był wypchany małymi sumami. Tak więc sum potrafi być również kanibalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Chyba o tym filmie mowa: http://vimeo.com/34753240 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Tak,dokładnie o ten film mi chodziło,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Sypią, sypią pellet w Krakowie. I to wiadrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dobry film, żółw dostal drugie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dobry film, żółw dostal drugie życie ale on był chyba już martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) ale on był chyba już martwy Też mi wyglądał na takiego który już raczej nie popływa. Filmik kozacki Edytowane 24 Lipca 2013 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Nasz ostatni Wisełkowy wypad.Ojca wąsalek 105cm ,wypuszczany obiecał że jak podrośnie do 200+ to sie odezwie na zestawie ;-) Juz w innym miejscu usiadł mi 124cm sumekpozowal dzielnieI dzielnie powrócił do domu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Widać sprzęt przechodzi test na całego , piękne fotki , życzę ponad 200cm na wędkach i holu długiego jak rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/23072013-1830/11856664cos kolo 19min i 35 sekkolega grzybek z portalu forumwedkarskie.pl (tak piszę gdyby ktoś chciał mu pogratulować ) Edytowane 25 Lipca 2013 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Ta jest czego gratulować. Szczegolnie fotki z sumem w domu Ja to mowią Polska dziki kraj Gość powinien się pod ziemie zapaść z wstydu. Jest też kilka niescisłości w relacji:-złowiony na zestaw sandaczowy i na foto kopyto-info w tv że złowiony na troling na woblera.Ktoś tu lekko się mija z prawdą , a najsmutniejsze w tym że ryba skończyła w zamrażarce WSTYD Edytowane 25 Lipca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 najgorsze jest to że ta psipsia z tivi jest przekonana że to chyba jedyna słuszna opcja ,zabrać rybę. ludzie myślą że 140 pare cm to już potwór,a potwory przecież trzeba zabijać,to nawet małe dzieci wiedzą ja pier.....e jaka dzicz szkoda że pokrojonego dzwonka nie pokazali tego suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 To nie na moje nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Idą upały będą gryzły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/23072013-1830/11856664cos kolo 19min i 35 sekkolega grzybek z portalu forumwedkarskie.pl (tak piszę gdyby ktoś chciał mu pogratulować )"Kolega" grzybek (vel borovik, Andy) jest osoba która niedawno poleciała z kolejnego forum. "Kolegę" charakteryzuje nie do końca etyczne i zgodne z obowiązującymi zasadami obowiązującego prawa podejście do wędkarstwa, między innymi chwaleniem się łowieniem z premedytacją ryb niewymiarowych jak i w okresie ochronnym. Tak więc nie ma się czemu dziwić. Problem polega niestety na fakcie że w znacznej części "nasza" społeczność wędkarska ma podobne podejście wędkarstwa lecz w przeciwieństwie do "kolegi" grzybka nie koniecznie ma "parcie na szkło". Edytowane 25 Lipca 2013 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Grzyb na szkle to slaby widok...cos jak plesn na dzemie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 http://forumwedkarskie.pl/topic/1483-wieści-znad-wody/?p=12770 http://forumwedkarskie.pl/topic/163-sum-silurus-glanis/?p=12752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 sandacze też widać wszystkie wypuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Tak jak pisał chyba Daniel ryby przecwelone trolem słabo reagują na woblery więc wróciłem do korzeni (night spinn). Jak się trochę popływa w dzień to można namierzyć jakąś metę na wieczór... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Najgorsze jest to że telewizja publikuje takie fotki i robi z tych "wędkarzy" bohaterów Wobi graty za rybke ps.Slawito,no to żeś zrobił koledze reklame Edytowane 25 Lipca 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Tak jak pisał chyba Daniel ryby przecwelone trolem słabo reagują na woblery więc wróciłem do korzeni (night spinn). Jak się trochę popływa w dzień to można namierzyć jakąś metę na wieczór... IMG_3971.jpg Ja w tym roku wszystkie sensowne ryby złowiłem z ręki.Sum cwana ryba ... na szczęście. Edytowane 25 Lipca 2013 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 http://www.tvp.pl/gdansk/informacja/panorama/wideo/23072013-1830/11856664cos kolo 19min i 35 sekkolega grzybek z portalu forumwedkarskie.pl (tak piszę gdyby ktoś chciał mu pogratulować ) Możesz mu pogratulować głupoty i deb....... , chociaż do niego to i tak pewnie nie dotrze . Pozostałym kolegom oczywiście graty, mam nadzieję że ich rybki kończą inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 W całej tej sprawie najśmieszniejsze jest to że gość który to złapał zaczyna uchodzić za wytrawnego łowcę sumów. Sam tak o sobie pisze że chyba wykupie u niego rejs bo tylko On wie gdzie łapać te piękne rybki A tak poważnie to według mnie to rozpaczy.Są jeszcze inne fakty ale jak zostaną potwierdzone ujrzą światło dzienne.Ogólnie do Naszego Bohatera można doczepić kolejny szyld " beretowania ciąg dalszy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi