alex62 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 O wadze sumka 209 cm nie będę dyskutował z lepszymi ale zobaczcie jak daleko sięga ogon za stopy i gdzie sięga główka,zabijania okazów nie komentuje z oczywistych względów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Patrzę na fotkę z linku i wyliczając deski z podestu ryba ma szacunkowo 180 cm. Wielka szkoda, że nie dorosła do tych "209", łowca miał by czas by zweryfikować swoje przyszłe postępowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A żeby mu ości w gardle stanęły ,brak komentarza dla takiego postępowania, :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 @Claudio: masz rację, nie wiedzieć czemu myślałem o 190cm i 45kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 (edytowane) 209 cm i 45 kg....litosci ...bo przed ważeniem i mierzeniem pan Darek i pan Strażnik walneli po flaszce na beret ...i tak zjechali z 217 Edytowane 27 Lipca 2013 przez czocho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) To jak w tym kawale, że kolega się chwali, że złowił potoka 84cm. Na to drugi - eeeeee to to nic, ja złowiłem Harleya z 64 roku i to z zapalonymi światłami... Co? z zapalonymi światłami???? Chyba przesadzasz.... No dobra, odejmij swojemu pstrągowi pół metra, to ja zgaszę światła.... Edytowane 28 Lipca 2013 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Maginii skład KAPITAN KRZYSZTOF RóZGAS, Mariusz Wysocki i moja życiówka 185 Edytowane 28 Lipca 2013 przez niedzielski 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ładnie się bawicie Panowie Gratuluję życiówki!!! Chciałbym się otrzeć o taką cyfrę ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ładnie się bawicie Panowie I super klimat na zdjęciach, bez wszędobylskiej "napinki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Krzychu jedyne co się napina to mięśnie brzucha od śmiechu. Aż do zakwasów. Tak się można wyluzować, że w domu prawie nalałem szamponu do włosów na szczoteczkę do zębów heheheh. Zawsze mam problem z powrotem do rzeczywistości.... Edytowane 28 Lipca 2013 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Sama Radość klimat na Łajbie to podstawa, krótki powrót do rzeczywistości i odliczanie do następnej wyprawy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYSIEK100 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam Serdecznie Wszystkich Szanownych Forumowiczów.To mój Sum z ostatniej wyprawy.Pierwszy większy,więc radośc ogromna. Czułe pożegnanie i powrót do domu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Rozgaś,ładnie dajecie. Tak 3mać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Jeszcze jedno ujęcie ryby Niedzielskiego. Przed braniem musiał umyć zęby bo z gęby mu nie waliło . Edytowane 28 Lipca 2013 przez Mario41 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Beny gratulacje , grubo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 właśnie "chłeptam ambrozję" Panowie za Wasze sumki... gratulacje za super rybki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Na Koronowskim szczupaki duże to są (resztka) ale sumy?!? Ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 OOOOO Mario zawitał. Nasz sumiarz z pomorza. Świeży stażem. Mój wychowanek. Mimo krótkiej przygody zebrał już duuuuuże plony. Niejeden weteran nie ma takich ryb. Pilny uczeń. Czwartego dnia już sam wyczuwał ,, jakość'' kosy hehehe. Tylko nie słucha się co do tras przelotów i robi po swojemu. Czasem kończy się to targaniem pontonu piechotką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Filmik z holu sumiarza 180cm. Walczył dzielnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Trzeba było go osęką podebrać Fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Najważniejsze to dobra zabawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Jak się pływa bez brania to tak się w głowy dzieje... Woda nie darzyła to kopciło... hehhehe to są powody dlaczego warto łowić z Przyjaciółmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Filmik z holu sumiarza 180cm. Walczył dzielnie . ile trwał cały hol ? jaka plecionka? i najważniejsze na co wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 No i czy przykosa głęboka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Nie mam pytań prawie mnie sponiewierało.. zakwasy w bułach i beka na maksa pozdro dla załogi kapitana Rózgasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi