Mielony Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 no upał parno i sie sumiki ruszyły dzisiaj wyjąłem 50+ i 87cm jesli chodzi o moja wode to juz okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Wczoraj był fajny dzień,zabrałem ze sobą kolegę który pierwszy raz pojechał na sumy i...obił mi tyłek aż miło ja jeden 50+ On 5 sztuk od 70 do 135 cm.Już więcej chyba go nie wezmę Jedna fotka sumka kumpla 135 cm Gratuluję wszystkim łowcom i pozdrawiam Połamania P.S.Ożywiłem starą Germinę(radziła sobie bardzo dobrze ) którą pożyczyłem koledze i okazała się bardzo szczęśliwa Edytowane 29 Lipca 2013 przez sebson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Również gratuluje wszystkim Łowcom! Szczególnie dla Guzu - graty!! niestety nie mam się czym pochwalić jeszcze w tym sezonie. Z tego zdjęcia tez dumny nie jestem ale zawsze coś... trawka miękka, mokra i wygodna Uploaded with ImageShack.us nie mierzony i szybko ciach ciach wypuszczony, a wobek chyba wszystkim znajomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 u mnie niestety upały nie sprzyjają wąsatym.190 i 150 na weekendzie zostały zberetowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak sobie patrzę teraz i trochę protaźnicki hol. 3 minuty i powinno być po wszystkim. Nie wiem, jakoś ciśnienia nie było.... hehehKijek Xzoga JA-S90MH2. i wobek T.M (nowość) Trzy szybkie pompki i powinno być po wszystkim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To jest pryszcz w porównaniu z tym Gratki sumków tych mniejszych i 200+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Można złowić suma 258 cm pokazać się w telewizji i wypuścić ?? Można http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/ciekawostki,49/slowacy-zlapali-40-letniego-suma-mierzy-ponad-25-metra,94348,1,0.html U nas poćwiartowali by go brzeszczotem w oku kamery i powiesili łeb nad kominkiem Zresztą słowaccy strażnicy np. na Oravie już znają polskie zamiłowanie do rybiego białka. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Pszemo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Zresztą słowaccy strażnicy np. na Oravie już znają polskie zamiłowanie do rybiego białka. Swoich ziomków pewnie zresztą też: "Zwykle większość ich zdobyczy ląduje na ich talerzach." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Chłopcy dobrze się wczuli. Już myślałem, że uderzą z nim w ślinę albo jakiś stosuneczek. Wyściskany, że pewno mu wąsy stwardniały hehehe . Szlachta się bawi. Trza tam jechać hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Najbardziej podoba mi się tekst po filmikiem :Zwykle większość ich zdobyczy ląduje na ich talerzach. Tym razem postanowili wypuścić rybę, by mogła dalej królować w rzecznych wodach. Co za szlachetny gest. Jestem pełen podziwu. Gdy chwalę się żonie złowionymi sumami to żona zawszę się pyta i co z tego jak ja nigdy jeszcze nie jadłam suma. Odpowiadam że ja też. Musimy z małżonką wybrać się na Słowację . Gratuluję kolegom ze Słowacji pięknej ryby. Ja na swój okaz jeszcze poczekam i oby miał więcej niż 232 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Wydaje mi się że komentarz do filmu pisał raczej ktoś z TVN. Nie była to napewno osoba która interesuje się wędkarstwem sądząc po opisie " Dysponują szeregiem specjalnych, mocniejszych wędek na wypadek większego osobnika i narzędziach emitującymi specyficzne dźwięki, które wabią rybę." Do tego była to prawdopodobnie osoba która nawet nie rozmawiała z wędkarzami. Ale słowakom już się oberwało jak widać.Taki już widać polski nawyk - szukać dziury w całym. Jak ktoś ma mega parcie na szkło i chce się pochwalić jak Ci Panowie - można to zrobić i nie trzeba pałować ryby.Nie trzeba robić 30 minutowej sesji ale to już ich wybór, Ryba wróciła do wody i nadal można ją złowić i to jest najwżniejsze. O to mi chodziło Edytowane 31 Lipca 2013 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 fajny kijek jak cenowo? DanekKijek Xzoga JA-S90MH2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 fajny kijek jak cenowo? Danek http://www.sklep.brc.com.pl/mobile/pl/c/Fabryczne-wedki/17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jak ktoś ma mega parcie na szkło i chce się pochwalić jak Ci Panowie - można to zrobić i nie trzeba pałować ryby.Nie trzeba robić 30 minutowej sesji ale to już ich wybór,Jakby Marek Szymański miał też takie parcie toby był w telewizji przynajmniej raz w roku Nie rozumiem takiego zgłaszania mediom rekordowej ryby - na co to komu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Lans kolego lans i chęć pokazania Tylko czego nie informują TV i innych ją beretują i kroją takiego sumka w dzwonki i go konsumują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Ale Marek Szymański nie ma parcia i nie pokazuje się w telewizji to chyba wszyscy wiemy. Nie wnikam.Może Chcieli się pokazać w TV żeby koledzy zazdrościli nie mam pojęcia. Jest to ich prywatna sprawa. Pokazali się, ale wypuścili rybę do wody. W Polsce takiej relacji jeszcze nie widziałem. Zawsze pada stwierdzenie no dużo tego mięcha, w sumie nie wiadomo co z tym zrobić. Chyba trzeba będzie rozdać sąsiadom, znajomym cała wieś się ucieszy. Chyba wolę takie relacje niż opis ćwiartowania i wybebeszania podobnej wielkości suma z Rybnika.Wolę parcie na pokazanie się niż na rybie białko które się nie nadaje do jedzenia. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez Pszemo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 kurna sam bym się pokazał gdzie w polsacie ale kurde nie mam z czym hehehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 rózgaś bo Ty masz mało medialną facjate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kurna już to gdzieś słyszałem, cholerka coś musi w tym być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Rózgaś no to nie pozostaje Ci nic poza zgłoszeniem się do programu SEKRETY CHIRURGII i spotkaniem medjalnym z dr.SZCZYTEM. Upieczesz dwa placki za jednym razem - parcie na szkło oraz poprawę własnego wizerunku.BZZZ URAZY Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kolejny wąsaty próbował sił na moim zestawie ;-)Niestety nie dał rady ;-)kilka fotekI powrót do domu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Kapitalna mina Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Gratulacje Pietrus Na drugim zdjeciu widać "ubytek" w ogonie kijanki. Podobne wciecia widziałem u krakowskich wąsatych i ciekawi mnie czym to jest spowodowane. Śruby silników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Miramar mój wizerunek w moim odczuciu poprawiają tylko płaskie wąsate mordy szersze od mojej :-) Piotrze jaki kijek masz bo się ładnie gieno. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Bluzer dokładnie na to samo zwróciłem uwage. Ciekawe wcięcie. Sruba? Całkiem mozliwe.Krzysiu to Talon 2.70m do 110g a zdjecie wybrałem z ładnym ugieciem bo mi wcale on sie nie podoba. Na innych fotkach nie wyglada juz tak spoko.Czekam na idealnie wykładajace sie blanki X-zoga. One dopiero maja ugiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi