matusiak Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki za wspaniałą wyprawę co złego to nie ja Jeszcze raz gratuluję sumkaSpoko Sebastian ,i dzięki za fajny klimacik na łajbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ładny ryb, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wędka opierana z boku i siniak w pachwinie pewny po takim klocku. Gratulacje Piotrek mam nadzieję, że w końcu wybierzemy się razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No gratulacje Piękna ryba w doskonałej kondycji BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Gratulacje..sztuka konkret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dobrze ze nie było rezonansu na dolniku:P. Piękny wąs Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 matusiakco to za kręciołek ??Wygląda mi na ARCTICA, w transporcie w 7000 mi pękł jeden element i nie mogę doczekać się na części zamienne Piękna kijana, pogratulować Łowcy :)P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dzieki panowie ,krecioł to arctica 5000 od modelu 7000 mozna sie przepukliny nabawić a łowienie sumow ma byc przyjemne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek N. Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gratuluje pięknej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Kolejna wyprawa z przed paru dni zakończona sukcesem. Ten wariat już pokazał ze sumy trzeba traktowac poważnie. Branie było tak potwornie mocne ze nie sposób opisać. Był cholernie waleczny i silny. Podczas zdjeć potulny jak baranek, jakby wiedział ze zaraz wróci do wody I jeszcze jedno przytulenie. Zycze wszystkim takich walecznych ryb na kiju. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Piękna rybka, gratuluję ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Warciana kijana i do domu 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Gratuluje panowie przepiękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Pepa73 - piękny Wąsik, ile cm ma? pzdro i gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 pepa73 fotki rewelacja kiedys takimi raczyl Wś ,fajny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Trochę obciach przy takich rybach wrzucać swoje wypociny- to jak oglądanie ekstra(?!)klasy po meczu ligi hiszpańskiej... Dziesiatki wipitych pobudzających "tygrysów", obolałe paluchy od rozpinania/zapinania morskich agrafek i regularne palpitacje serca spowodowane buszującymi pod nogami bobrami... Łatwo nie jest. Od początku sumowego sezonu zarwałem juz niejedna nocke i gdyby nie agresywna praca woblerów to można by się odzwyczaić od uczucia czegoś pulsującego na drugim końcu kija.Czasem jednak jest TA noc, wobler wpada do wody, po zamknięciu kabłaka zatacza łuk przecinajacy warkocz... Rzut jeden,drugi, "którychśsetny"...Bomba!- branie odczuwalne jak gdyby to R.Carlos uderzał w piłke. A potem sama walka,która niejednokrotnie przyprawia mnie o opad szczęki (gdzie niektóre sumy nabyły nawyk wyskakiwania z wody i bicia w powietrzu ogonem o linke?). Klepniecie,jeszcze nie. Drugie,czasem trzecie i łapa w "szufladzie"... Pozdrawiam Kamil 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Gratsy,co do sumków machających ogonem w powietrzu to efekt zastosowania odpowiednio mocnego zestawu.... Sum na za lekkim zestawie to nie sum i długa nudna walka bez fajerwerków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Kamilu , wielkie graty za kolejnego, pięknego z Wisły.Ja przedwczoraj złowiłem takiego ok. 1,2m tak że nie ma czym się chwalić, jedynie , że przeżycia też były , bo zestaw kleniowy-żyłka 0,18 wobler Janusza Widły <miał być kleń> i wędrówka do pół kilometra w dół rzeki po kamieniskach i osuwającej się przykosie, a aparatu i tak nie zabrałem.Ogólnie po ostatniej powodzi <2010> jest wszystkiego mniej,żebym nie powiedział, że bardzo mało.Powiedz mi jak sobie radzisz z komarami w nocy i czy sam też czasami się wybierasz, czy zawsze z kimś? Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Powiedz mi jak sobie radzisz z komarami w nocy i czy sam też czasami się wybierasz, czy zawsze z kimś? Autan Tropical nawet daje rade,choć działa 4-5 razy krócej niż sugeruje producent. Decyzja o nocnych łowach najczęsciej jest spontaniczna,a garstka zaufanych kompanów nie zawsze dyspozycyjna dlatego zdecydowana wiekszosc wypadów nocnych to samotne łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autan Tropical nawet daje rade,choć działa 4-5 razy krócej niż sugeruje producent. Decyzja o nocnych łowach najczęsciej jest spontaniczna,a garstka zaufanych kompanów nie zawsze dyspozycyjna dlatego zdecydowana wiekszosc wypadów nocnych to samotne łowy A ja Kamilu nadal czekam na cynk kiedy i gdzie Fajny wędkarsko-piłkarski opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Piękne rybki Panowie. @pietrus kawał jasnego rybona rewelka Ten Warciany ma przepiękny ocień zieleni wygląda jak malowany. @Bluzer może rybki bardziej sportowe ale za to złowione w nocy z brzegu a to już inny wymiar doznań Graty dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Piękne ryby panowie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kamil vel @bluzer - no daj spokoj chłopie.Piekne ryby na klimatycznych nocnych fotografiach.Spinning po zmroku ma niepowtarzalny klimat.Jestem pełen podziwu i szacunku.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie zachowajcie sobie jeszcze jakieś komplementy w zanadrzu. Coś czuję, że ten skubaniec nie powiedział jeszcze ostatniego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi