Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Piękne rybki panowie, moje gratulacje Tata też wczoraj pływał ja niestety nie mogłem, trafił jednego na 150cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Szczerze gratulację dla wszystkich łowców Niestety mi pozostaje tylko pooględać fotki Trolinguję obławiam dołki przy główkach, opaskach i stoki rynny i nic.Proszę o pomoc na priv. Na co, na jakiej głębokości, jak prowadzić, kiedy?Obławiam odcinek Odry od Kędzierzyna pod Opole i zero.Ostatnio myślę, że poprostu nie umię łowić P. S. Jeszcze raz GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nieprzejmuj się. Ja swoje dwa wychodziłem po ponad 10 latach nocnego wędrowania. Dodam że złowiłem je w dzień. Jednak w tym roku znowu du.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Dokładnie...nie przejmuj się. Najwiekrzym ,, tuzom ,, na Wisle czasem nie idzie przez dłuuugi czas..Bys się zdziwił....Niby łowia wszyscy tak samo...jednak...ten wędkarski nos i szczęście czasem płata figla....i nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Za nami kolejna wyprawa sumowa na Wisłe, sumy współpracowały bardzo dobrze. Wyjeliśmy kilkanaście rybek takich do metra. Z jednej przykosy zdarzało nam się wyjać po kolei kilka ryb. Ponad metr było tylko 4. Na zdjęciach dwa najwięjksze. Pozdro dla forumowiczów spotkanych na wodzie Trafiło się coś chłopaki? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 klawe wąsy! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gratulacje Dawid za regularność! Specyfika długiego weekendu sprawiła ,ze wieczorami zamiast wędki dzierżyłem kufel chmielowego Do wędkarskiej dyspozycji została tylko część dnia, ,która okazała się być szczęsliwa: Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davly Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Piękne sumisko i zdjęcie, jednak są gdzieś w Krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Davly nie wiem czy jest taki odcinek Wisły żeby ich nie było Bluzer gratki u ciebie to dopiero jest regularność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Oj są, są w KRK Bluzer i DAWIDspinn gratuluję kijanek W niedzielę troszkę popływaliśmy po Wiśle i coś się wyskubało z wody ale nieregulaminowa metoda... W tygodniu się poprawię i pospininguję. Nic wąsatego poniżej 1,5m i tak nie publikuje, a w tym roku może i dużo sumów ale małe Kiedy ja moje 1,64m poprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Koledzy ja tak z ciekawości zapytam... jestem z Gdańska i jeszcze nigdy nie usłyszałem/widziałem żeby ktoś złapał tam suma. Czy orientuje się ktoś czy wąsacze można z powodzeniem łowić powiedzmy na odcinku TCZEW - KIEZMARK ? Nie chodzi mi o miejscówki broń Boże ale o zaspokojenie ciekawości Kijka sumowego nie mam ale kto wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Pięknie chlopaki ! Nad moja Oderką spedzilem 15 nocek "z reki" za sumem i tylko dwa brania i zaden sie nie wpial !! ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bluzer ładnie zarosłeś piękny kijan i banan. Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już myślałem że te sumki to takie proste są, że ich więcej w rzekach niż bolków ale widzę tera kilka szczerych wpisów że trzeba się (oj trzeba) nad rzeką nasiedzieć aby branko i rybę wypracować. Gratki dla tych co wytrwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witka znad Wisły w KRK, sumy a raczej sumki dziś nieźle współpracują. Na razie 1 spad i prawie meterek wyjęty. Wędka Shimano Vengance do 50g więc nie poszaleję, slammer 560 + PP 0,43. Kopyta na razie rządzą ale nietypowe :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 K-Pon Z tego co widze to Twoja wędka nijak sie ma do reszty zestawu. Krecioł wypas pleciona nie do urwania a wedeczka witka. Pomysl nad czyms konkretnym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 W samochodzie miałem tylko ten kijek :-) SpeedMaster XH spakowany do Harp'a do naprawy, BestMasterki w piwnicy .... Zresztą na ten patyczek też się da wyjść ładne sumy. Wczoraj wyjąłem 3 szt. do metra, miałem 1 spad i 2 jaki rozgięte. Trzeba poszukać mocniejszych niż BigGame jakie bo kotwice używam tylko Owner ST66. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No i panowie stało sie ;-) wkońcu wymarzony dzień szakala. Marzenia sie spełniły i to cudowne drżenie nóg którego dawno nie miałem. Z dumą prezentuje króla 206cm. Ta ryba ma juz naprawde sporo siły. Hol dość długi bez forsowania Tu po raz pierwszy sie pokazał Wiadro ma juz sporych rozmiarów Czy nie jest piekny? I powrót króla do domu Po wycholowaniu darłem sie z radości;-) 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No piękny kolosik. Teraz napisz na jaki zestaw :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bo to szczęśliwa koszulka była. Bez tego ani rusz Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No magiczne 200 przekroczone... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 @pietrus,graty. piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Gratulacje kijanki, piekna chyba sobie sprawie taką koszulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Gratulacje Panowie! Przesliczne Sumy! a +200cm to juz naprawde Kolos! Naprawde Szacunek dla Was za wytrwalosc. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Gratuluje - rybka ponad 200cm to już wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi