Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki panowie. Ciesze sie jak dziecko. Robert tak tez pomyślałem o tej koszulce ;-) Ale juz śluzem złechtana. Zestaw to patyk 2.75m do 110g kreciołek Okuma Salina 55 z plećką PP 0.36mm Przynęta to świerzynka własnego wyrobu z kotwicą Owner st46 i kółkiem kamatsu hyper strong 6mm. Ot cały zestaw. 

Edytowane przez pietrus

Dawno nie mialem okazji sprobowac za sumkiem...

Z Kamilem umawialismy sie z kilkumiesiecznym wyprzedzniem.
Logistycznie bylo to wyzwanie.

Ale sie udalo :)

2 dni plywania przynioslo kilka ryb nam obu.

Mnie Woda postanowila obdarzyc nietypowa zdobycza.

Nietypowa jak chodzi przede wszystkim o kolorystyke.

To sum wod "czystych i przejrzystych". Szaro stalowy leb i grzbiet niemalze biale boki i nieskazitelnie bialy brzuch.

Takie kolory w lowisku sumow, ktore odwiedzam NIE wystepuja.

Skad jegomosc przybyl - nie dowiemy sie. Wyjatkowo dziwny rok (2013) rzadzi sie swoimi wyjatkowymi prawami.

W kazdym razie wczoraj okolo godziny 10tej bardzo delikatnie zjadl Salmo Horneta 9 w kolorze real roach (RR). I dal sie przyprowadzic do lodki plynnym pompowaniem, po czym dopiero zaczal sie wlasciwy hol. Poprzedzony kilkudziesieciometrowym odjazdem "goscia".

Tu naleza sie szczere podziekowania Kamiliowi (@bassket), ktory najwiekszego suma, jakiego w zyciu widzial podebral po mistrzowsku bez zajakniecia. DZIEKUJE.

Zestaw : Batson RCLB 25 lb (!) zbuowany przez @yglo, Avet SX, plecionka 65 lb i 9 cm Salmiaczek...

Ponizej kilka fotek mojej niedzielnej zdobyczy.

215 cm.

Na lodzi wygladal tak :

215_01.JPG

A  w moim "klasycznym" juz miejscu do sesji foto tak :

215_1.JPG

215_3.JPG

Jeszcze raz podziekowania dla @bassketa za bardzo mily weekend na wodzie i podebranie tego "sztucera".

Pozdrawiam

• Like 18

No nie - z blondyną to rozumiem ale z takim spaślakiem. Ty chyba Daniel jesteś "chory"... ;)  :D

Gratuluję ryby i polotu, niczym rasowy Hiszpan... :D

Zdecydowanie wole brunetki Andrzeju ;)

Dzieki za graty .

Fotki to raczej wynik koniecznosci w danym momencie. Jak jest nas dwoch to dwoch do wody nie wejdzie. Bo kto bedzie cykal zdjecia. A samemu z takim meblem to sie naprawde ciezko pracuje...

O wiele łatwiej dzisiaj o zgrabną brunetkę czy blondynkę jak o takie sumisko. Może to zabrzmi perwersyjnie, ale przekonany jestem, że niejeden kolega zamieniłby sesję z supermodelką na zapasy z dużym sumem. Ja, zapytany, bez wahania. Tacy już z nas wędkarzy, niezrozumiani przez resztę świata perwersi.  :D  ;)

• Like 1

Nie dostrzegam żadnych akcentów erotycznych bądź nawiazan do tej sfery w zamieszczonych zdjęciach.

Na pokrytym glonami slipie gra się tak jak przeciwnik pozwala. ...
Gotowych do innych prezentacji zapraszam do wstawiania fotosow. :)

Proby zaprezentowania rybki w lodzi skonczyly sie w tym momencie :

215_03.JPG

Pozdrawiam Sumiarzy i Kibiców

Edytowane przez Guzu
  • Like 5

niejeden kolega zamieniłby sesję z supermodelką na zapasy z dużym sumem.

Ale czy zapasy z supermodelką zamieniłby na zapasy z sumem? ;-) Chociaż "zapasy" z supermodelką to byłoby raptem kilka minut a taki sum to minut z dwadzieścia jak nic. Hm... Trudny wybór.

Edytowane przez spy

..już wiadomo skąd ta muskulatura, atletyczny look i 4% tłuszczu które podziwialismy nad Odrą ;) ...

Jak bym średnio kilka razy w miesiącu holował taką kobyłę po kilkadziesiąt minut nie musiałbym myśleć o trenningach - przyjemne z pożytecznym...

A tak serio, to przyjmij ode mnie kolejne gratki do kolekcji..kawał ryby!!!

• Like 1