Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ..już wiadomo skąd ta muskulatura, atletyczny look i 4% tłuszczu które podziwialismy nad Odrą ...Jak bym średnio kilka razy w miesiącu holował taką kobyłę po kilkadziesiąt minut nie musiałbym myśleć o trenningach - przyjemne z pożytecznym...A tak serio, to przyjmij ode mnie kolejne gratki do kolekcji..kawał ryby!!!Eh Ty Zgrywusie Dziękuję za graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 A mnie cieszy to, ze nie musze leciec po nastepny blank RCLB25lb, oby tak dalej Danielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zbyszku bo wszystkie szklaczki z rodzinki RCLB z pod Twojej ręki są fartowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Daniel mial watpliwosc czy 25lb nie bedzie za slabe na Jego sumy i czy nie strzeli na rybie, wiec sie zadeklarowalem, ze.jesli blank padnie w czasie holu... Daniel ma nastepny blank u mnie gratis.... ale jak sie okazalo 25lb w rekach Misttza dziala bez zarzutu... Wiec teraz czakam Danielu na 240+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gdyby się jeszcze udało przepiłować po środku takiego rclb i zrobić spigot!?Rybka przepiękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie polecam. Cienka ścianka, duża zbieżność. Z pałernej wędki zrobi się takie niewiadomo co. Niby morskie 25lbs, a nigdy nie będziesz jej do końca pewien. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wędka pałerna ale łamliwa w drzwiach i klapach. Jak się zdecyduję na nią to będzie piłowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wędka pałerna ale łamliwa w drzwiach i klapach. Jak się zdecyduję na nią to będzie piłowanko. Jest tyle produktow na rynku. Po co tak kombinowac ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Graty chłopaki,Guzu piękny białas.Mi też w końcu trafił się przyzwoity (nowe pb),choć do 2m niestety zabrakło kilku centów.... pzdr.W 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Piękne te wasze wąsacze gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Gratuluje nowej zyciowki Wobi! Kaptialna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Znowu coś przegapiłem Zanim obejrzałem białasa Guza zamówiłem dziś rano u @yglo właśnie tego Batsona. Wędkę Guza testowałem przez tydzień, fajna, konkretna wykałaczka, metrowe kijanki wyrywałem z wody na klatę , niestety sztucera ani fortepianu nie zahaczyłem. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Daniel piękny zwierz! @WOBI gratuluję życiówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 ...jeszcze raz oficjalnie... GRATULACJE ...jak zobaczyłem fotki dopiero zaczałem żałować, że nie pojechałem ...nastepnym razem beda brały +200 ....i znowu jungle tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 pieknie wobi pieknie... osatnio coraz bardziej zaczynam czuc te twoje sumowki... tylko problem z plywaniem ostatnimi czasy coraz wiekszy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wobi, Guzu - szacun! U mnie przestój z wąsem ostatnio bo młynki są w konserwacji. Ale powinny już jutro wrócić Wobi czekam na moje zamówionko pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 pieknie wobi pieknie... osatnio coraz bardziej zaczynam czuc te twoje sumowki... tylko problem z plywaniem ostatnimi czasy coraz wiekszy... Coraz zimniejsza woda? Wymiękasz Mifas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wobi jeszcze raz gratulacje jest ładniejszy niż myślałem kolejny będzie powyżej 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 nie. u mnie problem jest inny. nie mam ani silnika ani wlasnego plywadla. na ogol jestem na doczepke... ale tak jakoś wyszlo ze niby sporo znajomych ma swoje srodki plywajace, ale Ci co je mają mają swoje "pary" i pływają w standardowych zespołach... Akurat temperatury nie są dla mnie żadnym problemem... PS> chyba zamiast kolejnego multika - kija trzeba bedzie zakupic jakiś silniczek... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Rafał Ty nie masz pary???To ją Cie chętnie zaproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Mifek, żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Przemek dzięki za zaproszenie, ale ostatnimi czasy (jakies 4 lata) troche mi nie po drodze do Wyszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wojtek BRAWO - gratuluje nowej życióweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Gratuluję przeogromnych wąsatych, miło się ogląda ...Wojtku gratuluję {nowego pb}, ja w tym roku na zalewie tylko małe bolenie jak nie zeżrą, rokuje na przyszłość ...czocho,,....i znowu jungle tiger "to jest wspaniały nie tylko zalewowy tygryso-killerek ..., z jednym małym ale; od czego to zależy? W zeszłym roku na tygryska osiem ryb w ciągu 4,5 godzin {w tym cztery fotogeniczne, ku mojej radości } , wspólnik na łodzi ani jednej { łowił też na tygryska, od jednej mamy } powiem tak nie pierwszy raz to sie zdarzyło, działa też w odwrotnym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ładny kabanek Wojtek. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ode mnie równiez wielkie graty Wobi. Ładna rybeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi