Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

..już wiadomo skąd ta muskulatura, atletyczny look i 4% tłuszczu które podziwialismy nad Odrą ;) ...

Jak bym średnio kilka razy w miesiącu holował taką kobyłę po kilkadziesiąt minut nie musiałbym myśleć o trenningach - przyjemne z pożytecznym...

A tak serio, to przyjmij ode mnie kolejne gratki do kolekcji..kawał ryby!!!

Eh Ty Zgrywusie ;)

Dziękuję za graty

Daniel mial watpliwosc czy 25lb nie bedzie za slabe na Jego sumy i czy nie strzeli na rybie, wiec sie zadeklarowalem, ze.jesli blank padnie w czasie holu... Daniel ma nastepny blank u mnie gratis.... ale jak sie okazalo 25lb w rekach Misttza dziala bez zarzutu... Wiec teraz czakam Danielu na 240+

Znowu coś przegapiłem  ;) 

Zanim obejrzałem białasa Guza  :D  zamówiłem dziś rano u @yglo właśnie tego Batsona. Wędkę Guza testowałem przez tydzień, fajna, konkretna wykałaczka, metrowe kijanki wyrywałem z wody na klatę :lol: , niestety sztucera ani fortepianu nie zahaczyłem. Ale co się odwlecze to nie uciecze.

Daniel piękny zwierz!

@WOBI gratuluję życiówki.

nie. u mnie problem jest inny. nie mam ani silnika ani wlasnego plywadla. na ogol jestem na doczepke... ale tak jakoś wyszlo ze niby sporo znajomych ma swoje srodki plywajace, ale Ci co je mają mają swoje "pary" i pływają w standardowych zespołach...

Akurat temperatury nie są dla mnie żadnym problemem...

PS> chyba zamiast kolejnego multika - kija trzeba bedzie zakupic jakiś silniczek...

• Like 1

Gratuluję przeogromnych wąsatych, miło się ogląda ...

Wojtku gratuluję {nowego pb}, ja w tym roku na zalewie tylko małe bolenie ;) jak nie zeżrą, rokuje na przyszłość ...

czocho
,,....i znowu  jungle tiger  :D  "
to jest wspaniały nie tylko zalewowy tygryso-killerek ..., z jednym małym ale; od czego to zależy? W zeszłym roku na tygryska osiem ryb w ciągu 4,5 godzin {w tym cztery fotogeniczne, ku mojej radości :D} , wspólnik na łodzi ani jednej { łowił też na tygryska, od jednej mamy }  powiem tak nie pierwszy raz to sie zdarzyło, działa też w odwrotnym kierunku  :(