grunwald1980 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Fiu fiu fiu Marek na litosc boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Marek brawo kijek przetestowany,kołowrotka nie wyrwał?:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 wildriver pięknie ubarwiona kijana ile mierzył ?K-Pon Co Ci bede gadał,walczył jak sto osiemdziesiątka Marek brawo kijek przetestowany,kołowrotka nie wyrwał?:-DMam filmik z holu,zapodam Ci na priva,niestety zbyt duży poziom wulagar-u no było już co poholować,szedł w zaczepy i trzymałem go na pałe plećką 40lb i nie czułem się jakoś w 100 procentach pewny,że to wytrzyma Postanowiłem jednak rozmiar 4000+40lb,zamienić stanowczo na rozmiar 5000+50LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 oho następny opętany hehehe Widriver - przepadłeś. Jak w tym kawale- jak raz spróbujesz czarnego, innego nie chcesz. Dobrze, dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Maruś witaj w klubie opętanych ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratki Marek...korzystaj ze nie ma gps na palcu...potem sumoza objawia się ciężkimi powikłaniami p.s.co zassał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratuluje SLicznej ryby, Sum obok brzany to moje jeszcze nie spelnione marzenie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kamilu,zaskoczyłeś mnie teraz z tym niespełnieniem . Sum to taka ryba co złowiona przypadkowo daje więcej stresu z wyciągnięcia i szczęśliwego uwolnienia ,niż jakakolwiek ryba. Na "codziennym" zestawie zazwyczaj kończy się tak ,że wędkarz nie poznaje swojej przynęty,a zwoju drutu nie postrzega jako byłą kotwiczkę..........Czasem się udaje ,ale z punktu widzenia tego pana z wąsami nie należy to do przyjemności. Jako zawzięty no kill-owiec życzę sobie jak najmniej takich spotkań,ale jako normalny i zawzięty łowca ...zawszę walczę do końca .....wytrzymałości swojej lub zestawu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 @Tofik, Znam ten Bol bo mialem 3 Sumy na Haku ale zawsze na kiju do max 3/4 Oz. Jednego juz mialem przy brzegu ale odjechal w krzaki i nie bylem go w stanie zatrzymac. Celowo za sumem jeszcze nie chodzilem, musze do tego dojrzec i nauczyc sie lapac inne gatunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Gratki Marek...korzystaj ze nie ma gps na palcu...potem sumoza objawia się ciężkimi powikłaniami p.s.co zassał?Guma,chyba berkley(pracuje energicznie i szybko,czuć na wędce jak opada ładnie telepie) na główce 45 gram i hak około 10/0 mega gruby,jak na rekiny Ziomek złowił chwilę po moim 100+ na białego twista na 32g.Pozdrawiam opętanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 K-Pon Co Ci bede gadał,walczył jak sto osiemdziesiątka Mam filmik z holu,zapodam Ci na priva,niestety zbyt duży poziom wulagar-u no było już co poholować,szedł w zaczepy i trzymałem go na pałe plećką 40lb i nie czułem się jakoś w 100 procentach pewny,że to wytrzyma Postanowiłem jednak rozmiar 4000+40lb,zamienić stanowczo na rozmiar 5000+50LB Ja tak samo mialem - na poczatek kij do 100 gram + petka 0.28 po 1 sumach kijek został zmieniony na morski do 200 krecioł na 6500 spinnfisher + pletka pp 0.41 i dopiero czuje jako taki komfort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Prawdziwy dziko-rzeczny sum graty. Ja mam za sobą prawie dwa dni łowienia i tylko jeden strzał... tylko 2 walnięcia ogonem w linkę i ... dalej czuję pracę woblera na kiju.... życie (sumy to nie karasie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 ...życie to nie bajka...nie głaszcze cie po j..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 (edytowane) Ja sezonu jeszcze nie zamykam ;-)Pochłonęło mnie do reszty. Zaczęło sie na pontonie A skończyło na plaży Niewielki sumek a jeszcze cieszy Sumy najpiekniej wygladaja w wodzie Edytowane 7 Września 2013 przez pietrus 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ale masz sezon!Czapki z głów za wyniki i regularność! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 "Niewielki sumek a jeszcze cieszy" szkoda że mi się takie niewielkie nie czepiają ;) Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwro Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 z dzisiejszego ranka , capną w dt14 160cm jak na razie pb ale do końca sezonu jeszcze daleko... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Gratulacje @Pietrus !Dobrze dajesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Dzięki chopy. Ale podejrzewam że nie tylko ja łowie. Tylko inni fotek nie wstawiają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Z pewnoscia jest w tym wiele prawdy.@piętrus, a Ty ciagle ,, na haju ,, ...to jest zycie hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Ta,powiedz to mojej zonie która i tak dobrze to znosi. Za rok moze być po ptokach. Następna pociecha w planach.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) ''Następna pociecha w planach.;-)'' Nowa Xzoga???? wybacz, Piotruś musiałem hehhehee Edytowane 8 Września 2013 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Xzoga swoja droga ;-). A Ty Krzychu juz po weselichu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 zgadnij:-) Sorry za offa. też teraz musiałem . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Cóż za szczęście na twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi