Dagon Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 1278192_381754008617269_1925111590_n.jpg zgadnij:-) Sorry za offa. też teraz musiałem .Życiówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) rózgaś: Ładna sztuka, na co wzięła? Edytowane 8 Września 2013 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Oj Rózgaś, cóż żeś najlepszego uczynił, ehh szkoda chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) @Spy nie mogę napisać, bo dzieci to czytają też. Ale cwana BESTIA!:-) Robert - powiedziałem, że jak złowię dwójkę to się ożenię. Kurna jakbym wiedział, że tak szybko to bym rzekł 2,5m. Przeklęte 224cm.... hehehhe nie no żartuję. Moja Żona mówi,, weź złów tą dwójkę i idz w pizdu do roboty bo już mnie wk.... Edytowane 8 Września 2013 przez rózgaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 He He Krzysiu no to wszystkiego naj naj naj na nowej drodze. Teraz tylko młodego Rózge trzasnąć i nad Wisłe szkolić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 (edytowane) Najlepszego Rózgaś.Wszystko jest kwestią dogadania i wzajemnego zrozumienia Koniec off.. @PietrusKolejny,piekny wąs w Twoim wykonaniu.Moje gratulacje Edytowane 8 Września 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Krzysiek wyrazy wspolczucia ;-) a z drugiej strony czemu masz miec lepiej jak my zonaci...rownowaga w przyrodzie musi byc;-)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Krzysiu wszyskiego dobrego na nowej drodze. Powiedz żonie że sezon sumowy trwa góra 3-4 miesiące a potem to juz do pracy pójdziesz A zapomniałem że są jeszcze trocie ,pstrągi,sandacze itp Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dużo szczęścia i kompromisu ! A przemarsz? To musi być piękna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 rózgaś: Ładna sztuka, na co wzięła? może na robaka? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Cóż za szczęście na twarzy ....Małżonki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Pitrus,gratulacje! Niesamowita regularnosć i kolejny, kapitany wąsacz:) Ja powoli oswajam się z myśla,że to już końcówka sezonu...Odpuszcze noce i popróbuje za dnia,chyba warto... Jakośc zdjeć fatalna przez przypadkowe ustawienie nieprzyzwoicie wysokiego ISO :/ Pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ale spasiony wąs masakra Ryba piękna, zdjęcia w sumie takie troche retro wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Zdjecia klimatyczno - mroczne. Dobre sa. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 @Rózgaś gratuluje "Kolejnej Życiówki" - obyś tej nawet nie próbował "pobić"@Pietrus nie zawstydzaj regularnością @Bluzer kojarzę to miejsce kiedy w końcu uda się nam razem wyskoczyć na wąsacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) fantastyczne zwierzaki łapiecie Panowie, gratulacje....trzymajcie formę...a na marginesie, w tym roku dopiero popróbowałem łazić za wąsatymi na płycizny, bez wielkich przygotowań w sensie lektury, jaki sprzęt, jakie przynęty itd itp, trafiłem kilka sztuk, największy 94 cm..ale jak poczytałem na temat sprzętu jakim łapiecie to byłem w szoku, konkretne pały, linki itd, no i w sumie nie dziwię się, bo jak strzeli taki 2-metrowiec to pewnie z moich gratów strzępy, ale....jak obejrzałem kije takie cw w granicach 150-200g, wziąłem w garść to masakra....człowiek nie zwyczajny na spina takich toporków obsługiwać, mój "najgrubszy" kij to 60g i wydawał się taki....mocny heheheee....a tu nie ma lekko, pzdr Edytowane 9 Września 2013 przez MANTHEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Rózgaś gratuluję życiówki/połówki ,przecież ty nie możesz mieć lepiej od reszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Kamilu gratuluję i trochę zazdroszczę Złowiony dzisiaj, czy wczoraj?, z jakiego rodzaju miejscówki, płytko czy głęboko, przynęta z dna? Napisz cos jak tego potwora złowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 1278192_381754008617269_1925111590_n.jpg zgadnij:-) Sorry za offa. też teraz musiałem . Kolego @rózgaś,ja chyba dobrze rozumiem, że te kijki nad Twoją ( i małżowiny) głową to Wasze prezenty ślubne... Gratulacje i żonki i rybek. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Pietrus,Bluzer Co tu dużo pisać,pogratulować sumiarzom pięknych i co najwazniejsze,kolejnych.Bluzerowy ma szufladę jak po tuningu Dzisiaj też się do mnie uśmiechnął taki oto bryś Zestaw z 50tką na młynku+30kg przyponik big game i hak 8/0,dał komfort panowania nad sytuacją,hol tym razem był całkiem bezstresowy Do zobaczyska Sum miał w ryju dosyć świeże dwie dziury po dwóch kotwach,nie tak dawno musiał być złowiony i wypuszczony(poznaje ktoś osobnika?)hehehe.Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Pięknie @wildriver !!!Kolejny wąsacz w tym roku i fajne fotki z wypuszczania. Gratuluję. Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 rózgaśTeraz to będzie duet sumowy.Najlepszego na nowej drodze życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Marek wymiatasz gratuluje Rózgaś Tobie rowniez gratuluje Edytowane 9 Września 2013 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Gratulacje. Jednak obstawiałbym pozbycie się zerwanego zestawu, kto dziś - prócz kilku obecnych tutaj - wypuszcza sumy..? To co się wyrabia na naszej Odrze przyprawia o mdłości i powoduje utratę resztek wiary w to nasze polskie, całkiem swawolne i bezmyślne wędkowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Czyzby to mój Stasiek z poprzedniego tygodnia ;-) ;-)Graty Maruś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi