Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

@Spy nie mogę napisać, bo dzieci to czytają też. Ale cwana BESTIA!:-)

Robert - powiedziałem, że jak złowię dwójkę to się ożenię. Kurna jakbym wiedział, że tak szybko to bym rzekł 2,5m. Przeklęte 224cm.... hehehhe nie no żartuję. Moja Żona mówi,, weź złów tą dwójkę i idz w pizdu do roboty bo już mnie wk....

Edytowane przez rózgaś
  • Like 1

Krzysiu wszyskiego dobrego na nowej drodze. ;)

Powiedz żonie że sezon sumowy trwa góra 3-4 miesiące a potem to juz do pracy pójdziesz :lol:  :lol:  :lol:

A zapomniałem że są jeszcze trocie ,pstrągi,sandacze itp :P  :lol:  :lol:  :lol:

Najlepszego :)

Pitrus,gratulacje! Niesamowita regularnosć i kolejny, kapitany wąsacz:)

Ja powoli oswajam się z myśla,że to już końcówka sezonu...Odpuszcze noce i popróbuje za dnia,chyba warto... :)

d3adb34e78365fe0med.jpg

93f352dea630dda6med.jpg

Jakośc zdjeć fatalna przez przypadkowe ustawienie nieprzyzwoicie wysokiego ISO :/

Pozdrawiam

• Like 9

fantastyczne zwierzaki łapiecie Panowie, gratulacje....trzymajcie formę...a na marginesie, w tym roku dopiero popróbowałem łazić za wąsatymi na płycizny, bez wielkich przygotowań w sensie lektury, jaki sprzęt, jakie przynęty itd itp, trafiłem kilka sztuk, największy 94 cm..ale jak poczytałem na temat sprzętu jakim łapiecie to byłem w szoku, konkretne pały, linki itd, no i w sumie nie dziwię się, bo jak strzeli taki 2-metrowiec to pewnie z moich gratów strzępy, ale....jak obejrzałem kije takie cw w granicach 150-200g, wziąłem w garść to masakra....człowiek nie zwyczajny na spina takich toporków obsługiwać, mój "najgrubszy" kij to 60g i wydawał się taki....mocny heheheee....a tu nie ma lekko, pzdr

Edytowane przez MANTHEO

attachicon.gif1278192_381754008617269_1925111590_n.jpg

zgadnij:-)

Sorry za offa. też teraz musiałem .

Kolego @rózgaś,

ja chyba dobrze rozumiem, że te kijki nad Twoją ( i małżowiny) głową to Wasze prezenty ślubne... :lol:

Gratulacje i żonki i rybek.

Slavo

Pietrus,Bluzer 

Co tu dużo pisać,pogratulować sumiarzom pięknych i co najwazniejsze,kolejnych.

Bluzerowy ma szufladę jak po tuningu  :huh:  :o  :)

Dzisiaj też się do mnie uśmiechnął taki oto bryś :lol:

fdrp.jpg

Zestaw z 50tką na młynku+30kg przyponik big game i hak 8/0,dał komfort panowania nad sytuacją,hol tym razem był całkiem bezstresowy :D  

Do zobaczyska :)

uczh.jpg
yl5b.jpg
l4z1.jpg

Sum miał w ryju dosyć świeże dwie dziury po dwóch kotwach,nie tak dawno musiał być złowiony i wypuszczony(poznaje ktoś osobnika?)hehehe.
Pozdrawiam 
  • Like 17