Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do konca :) pomyslalem dosc z kleniami pora na wieksze ryby.Dzisiaj nie bylo brzan w planach tylko sandacze, najpierw pochulalem z gumami a jak juz sie szaro zrobilo to woblerek i jazda.Pierwsze wrazenie ze to klen :) wszytsko odbylo sie szybko i sprawnie, tylko podbieranie mi troche zajelo, kamienie stromo sciaganie butow :) .Ogolnie to sie ciesze, dawno suma (wiekszego) nie zlowilem :)

No proszę jak to potrafie zmotywować(po raz drugi?) :Phhehe, bo sukces ma wielu ojców :lol: Graty pięknej kijany koleżko,nie taki znowu mały.Nie jest powiedziane,że taki średniak nie potrafi ładnie wędkarza przewieźć :lol: :D bez butów... :P Też na tej kleniowej rzeczułce?

Kolejny brzegowiec z dzisiaj,wyjechał na krótką sesję :)  :)  :)

uh4u.jpg
rn87.jpg

Pozdrówka 
Edytowane przez wildriver
  • Like 8

Gość DAWIDspinn
Wiślano-sumowy dream team w składzie mój Tato Romek i Mateusz ostro poszaleli ostatnio na Wisełce na zdjęciach dwie największe ryby 227 cm i 225. Nie były to jedyne kolosy tego pływania. Najlepsze jest to że po braniu ten 227 uszkodził kabłąk czego nie zauważyli i ostatni sum 180cm po prostu po odjazdach go wyrwał. Ojciec złapał za plecionke , urwali i przewiązali do kołowrotka kolegi, i cała walka wyglądała tak że ojciec pompował suma a kolega obok zwijał plecionke :))) W weekend kolejny raz atakujemy, tym razem moja kolei na kolosa:)

3m7k.jpg

nfux.jpg

• Like 34

Dodam jeszcze że drugi sum 225 cm miał już woblera w pysku "Czaple" robi je chyba kolega z forum :) Sponiewierał kogoś wcześniej i porwał zestaw heh :)

rózgaś to twój ten kolczyk?????????????  :D  :D  :D  :D

Edytowane przez miramar69
  • Like 1

Wiślano-sumowy dream team w składzie mój Tato Romek i Mateusz ostro poszaleli ostatnio na Wisełce na zdjęciach dwie największe ryby 227 cm i 225. Nie były to jedyne kolosy tego pływania. Najlepsze jest to że po braniu ten 227 uszkodził kabłąk czego nie zauważyli i ostatni sum 180cm po prostu po odjazdach go wyrwał. Ojciec złapał za plecionke , urwali i przewiązali do kołowrotka kolegi, i cała walka wyglądała tak że ojciec pompował suma a kolega obok zwijał plecionke :))) W weekend kolejny raz atakujemy, tym razem moja kolei na kolosa:)

3m7k.jpg

nfux.jpg

Gratulacje