wildriver Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) Ależ lokomotywy,ja cie pierdziele! Pięknie połowiliście,pogratulować. Graco Nie żartuj jeszcze sezon sie nie skończył Edytowane 18 Września 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 ...prawie jak Ebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 @DAWIDSPINN Piękne rybska, aż dziw ze sie u nas uchowały... nic tylko pogratulowac tacie i koledze Z tym woblerem to sie tak nie afiszuj bo jeszcze sie ktoś po niego zgłosi... No i czekamy na twojego sumka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wiślano-sumowy dream team w składzie mój Tato Romek i Mateusz ostro poszaleli ostatnio na Wisełce na zdjęciach dwie największe ryby 227 cm i 225. Nie były to jedyne kolosy tego pływania. Najlepsze jest to że po braniu ten 227 uszkodził kabłąk czego nie zauważyli i ostatni sum 180cm po prostu po odjazdach go wyrwał. Ojciec złapał za plecionke , urwali i przewiązali do kołowrotka kolegi, i cała walka wyglądała tak że ojciec pompował suma a kolega obok zwijał plecionke )) W weekend kolejny raz atakujemy, tym razem moja kolei na kolosa:)... Piękne kolosy, tym bardziej cieszy że to nasze krajowe bydlaczki .Szczerze gratuluję i zazdroszczę, oby takich więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Gratulacje! Przepiekne ryby a juz mialem odpuscic sumy w tym sezonie.. No way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wobler nie jest rózgasia, także może spać spokojnie, znalazł się już właścieciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 zatem jego poprzedni wlasciciel teraz dopiero moze sobie pluc w brode ze taka rybe puscil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) zatem jego poprzedni wlasciciel teraz dopiero moze sobie pluc w brode ze taka rybe puscil... Tak to już bywa z tymi najbardziej pożądanymi sztukami, że najczęściej puszczają się same.Na dodatek z cennym dorobkiem w zębach. Edytowane 19 Września 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ryby przepiękne szczere gratulacje z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Piękne smoki! Gratulacje ogromne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Długo nie zagladałem, cisza długa była a tu nagle ja cież pierpapiernicze. Kurza stopa jakie rybska Gratulacje wielkie dla pogromców. Tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dwie takie wielkie ryby. Ulllaaaa. Wielkieee gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Pięknie Wisełka obdarzyła , gratulacje chłopaki, piękne ryby , czapki z głów.Czekamy na kolejne fotki i może trochę szczegółów jaki sprzęt na co itp... jeśli to nie tajemnica oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Tia.... chwile mnie nie było a już takie awantury. Szkoda, że właściciel czapli się znalazł, bo chętnie bym przygarnął, bo wszystkie moje Wisła zjadła. heheehNo cóż, duże sumy mają wyszukany gust i byle czego nie jedzą. Kolejny co lubi przekąsić coś spod szlifu T.M (205cm) Słyszałem, że cała magia tych woblerów bierze się stąd, że Tomasza żona - Beatka, je szlifuje na gładź :-) PS kolejne dziękuję dla Kapitana za ugoszczenie all inclusive i Jędrka który debiutował w podbieraniu wąsików. Rybę tą dedykuję wszystkim, których żony nie puszczają na ryby heheheh :lol: sprzętowo - xzoga taka g 12kg applause6000 i PP36. Biedny źle trafił. Edytowane 21 Września 2013 przez rózgaś 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Rybę tą dedykuję wszystkim, których żony nie puszczają na ryby heheheh :lol: sprzętowo - xzoga taka g 12kg applause6000 i PP36. Biedny źle trafił. Gratki kijanki, faktycznie zle trafiła obiadek dobry od T.M. , ale widelec twardy(Zoga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ładna ryba, słyszałem o nim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dziś moi koledzy odkryli do czego na prawdę służą sumówki w wersji super deep runner 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Dziś moi koledzy odkryli do czego na prawdę służą sumówki w wersji super deep runner IMG_8659.JPGIMG_8666.JPG hahaha dobre chyba kupie ze dwa takie wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 No proszę - fasola, kolejna tajemnica sukcesu w połowach sumów ujrzała światło dzienne.Teraz już nikt nie będzie miał wątpliwości czym kwoczycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) O, to może być to. Fasolka po bretońsku jako atraktor na suma. Odkrycie na miarę penicyliny! A ja głupi odmówiłem ;-) Edytowane 22 Września 2013 przez franiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 To fakt po fasoli nęci się naj---głośniej. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 :lol: :lol: no nie!!!!!Ale jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Po fasoli nie trzeba kiwoka, wkładasz najszlachetniejszą część ciała do wody i .....ogień w szopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 A i komary w zasięgu padaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Po dobrej fasoli to i żagiel napnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi