Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Wiślano-sumowy dream team w składzie mój Tato Romek i Mateusz ostro poszaleli ostatnio na Wisełce na zdjęciach dwie największe ryby 227 cm i 225. Nie były to jedyne kolosy tego pływania. Najlepsze jest to że po braniu ten 227 uszkodził kabłąk czego nie zauważyli i ostatni sum 180cm po prostu po odjazdach go wyrwał. Ojciec złapał za plecionke , urwali i przewiązali do kołowrotka kolegi, i cała walka wyglądała tak że ojciec pompował suma a kolega obok zwijał plecionke :))) W weekend kolejny raz atakujemy, tym razem moja kolei na kolosa:)...

Piękne kolosy, tym bardziej cieszy że to nasze krajowe bydlaczki :).

Szczerze gratuluję i zazdroszczę, oby takich więcej !

zatem jego poprzedni wlasciciel teraz dopiero moze sobie pluc w brode ze taka rybe puscil... ;)

Tak to już bywa z tymi najbardziej pożądanymi sztukami, że najczęściej puszczają się same.

Na dodatek z cennym dorobkiem w zębach. :)

Edytowane przez Dagon
  • Like 1

Tia.... chwile mnie nie było a już takie awantury. Szkoda, że właściciel czapli się znalazł, bo chętnie bym przygarnął, bo wszystkie moje Wisła zjadła. heheeh

No cóż, duże sumy mają wyszukany gust i byle czego nie jedzą. :lol: Kolejny co lubi przekąsić coś spod szlifu T.M (205cm)

post-50051-0-64576100-1379623998_thumb.jpg

Słyszałem, że cała magia tych woblerów bierze się stąd, że Tomasza żona - Beatka, je szlifuje na gładź :-)

PS kolejne dziękuję dla Kapitana za ugoszczenie all inclusive i Jędrka który debiutował w podbieraniu wąsików.

Rybę tą dedykuję wszystkim, których żony nie puszczają na ryby heheheh :lol:  :lol: :lol:  

sprzętowo - xzoga taka g 12kg applause6000 i PP36. Biedny źle trafił.

Edytowane przez rózgaś
  • Like 16

Rybę tą dedykuję wszystkim, których żony nie puszczają na ryby heheheh :lol:  :lol: :lol:  

sprzętowo - xzoga taka g 12kg applause6000 i PP36. Biedny źle trafił.

Gratki kijanki, faktycznie zle trafiła ;) obiadek dobry od T.M. , ale widelec twardy(Zoga) :)