Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ sezon sumowy dla mnie się skończył,a patrząc na pogodę myślę że dla innych też, pozwolę sobie zaprezentować mojego największego sumka 2013-186cm, który jest zarazem moim nowym rekordem życiowym :). Za minę jak zwykle przepraszam, ale było co rwać. 

pozdrawiam

wujek

post-45715-0-50075100-1380306657_thumb.jpg

post-45715-0-27656500-1380306674_thumb.jpg

post-45715-0-45870400-1380306747_thumb.jpg

post-45715-0-42680300-1380306888_thumb.jpg

• Like 29

Piękne rybska. Gratulacje!

A 200+ jeszcze się trafi.. ;)

Jak wszystkiego nie wybiją to może się trafi. Na szczęście coraz więcej ludzi je wypuszcza, ale są niestety czarne owce które walą w łeb wszystko co popadnie.

Przywiązany :-)

No no, taki mniam mniam. Zacny zwierzak. Wujek ale sezon trwa, tyle że w Seafoxie :-)

No sezon trwa do końca października, ale ja nic nie robię na siłę :).

Szczękościsk to mi został od tego zaciskania zębów przy kolejnych próbach złowienia dużego suma :).

A zamiast zaciskać Janku ząbki  :P trzeba było dać mu cmok  :lol: na pożegnanie to może by przyprowadził dziadka +200 :lol:  :lol:  :lol:

Przy sprzyjającej pogodzie i w pażdzierniku mamy szanse.

Ja w ubiegłym roku złowiłem swoje ostatnie sztuki 26.10  ;)

Tak więc jest jeszcze sporo czasu  :)

Edytowane przez Karol Krause

Jak wszystkiego nie wybiją to może się trafi. Na szczęście coraz więcej ludzi je wypuszcza, ale są niestety czarne owce które walą w łeb wszystko co popadnie.

Czarne owce były, są i będą, nawet, jak C&R byłoby wpisane w Konstytucję RP. Najważniejsze, żeby to ich marginalizować, a nie tych etycznych :)

Pozdrawiam i gratuluję wyników!

Kamil

• Like 1

A zamiast zaciskać Janku ząbki  :P trzeba było dać mu cmok  :lol: na pożegnanie to może by przyprowadził dziadka +200 :lol:  :lol:  :lol:

Przy sprzyjającej pogodzie i w pażdzierniku mamy szanse.

Ja w ubiegłym roku złowiłem swoje ostatnie sztuki 26.10  ;)

Tak więc jest jeszcze sporo czasu  :)

Chciałeś zoofilskich zdjęć to masz :).

Pogoda we wrześniu 2012,a w tym to dwie różne bajki. Przeglądałem swoje zdjęcia z ubiegłego roku i 18 września łowiłem bez koszulki, a 28  w koszulce. Ostatnio czyli 22 jak byłem to bielizna termiczna, bluza, polar i kurtka, ale próbować można, a nawet trzeba. 

post-45715-0-26912200-1380359567_thumb.jpg

• Like 2

Nooooo.. :P zdecydowanie lepiej ;)

W zdecydowanej mierze o naszych sukcesach lub porażkach wiodącą role bedzie odgrywała termika wody oraz zachmurzenie.

W ubiegłym roku pod koniec pażdziernika u nas na Odrze woda miała jeszcze temperature 9-12 stopni ;)

Fakt było sporo cieplej jak obecnie w wrześniu jedna zdecydowanie więcej brań było wczesnym popołudniem i w pochmurne dni :rolleyes: a czasami wręcz mgliste.

Taki obraz mam w pamięci z końcówki ubiegłego roku  :)

Edytowane przez Karol Krause