puszek7 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Wymiatacie Panowie. Ależ gęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 barez kiepsko ci wyszedl ten wobler... Mogłeś się troche bardziej pobawić przy zaklejaniu spoiny na stelaz i obciązenie Nie mogłem utrzymać korpusu przy wklejaniu stalaża i obciążenia . Strasznie się szarpał, ale w sumie malowanie jak żywe Nabieram wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ale cisza i to w takim fajnym wątk998925_314424625370381_1920142626_n.jpgCzekaj czekaj kolego. w tym roku pod koniec sezonu się zaraziłem od kumpla spiningiem (sumkami) I w tym sezonie miałem niestety albo aż jak kto woli dwa maluchy 86cm i 115cm :lol: kompletuję sprzęt został mi tylko silniczek, ale to na wiosnę. bo elektrykiem na Wiśle nie pośmigam Więc na pewno się po udzielam.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ale cisza i to w takim fajnym wątk998925_314424625370381_1920142626_n.jpgPiotr, ile toto miało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Faktycznie, ledwo sie sezon skończył a już człowiek czuje pustkę. Pozostało przeglądanie zdjęć, wspomnienia, plany na nowy sezon. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez spy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Piotr, ile toto miało??? Dużo Fajna Odrzańska rybcia. Może wstawię trochę fotek. bo słuch o mnie zaginał ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dużo to pojecie względne :S...dawaj,dawaj..bedzie o czym dyskutować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam, zapraszam na skromne podsumowanie sezonu sumowego na mój wątek w dziale Lurebuilding - Woblery Tomka Miernika T.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 BRAWO!! http://narybytv.tv/index/film/id/114 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesiekfishB Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Miło popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 to lubię. Sum jest teraz dosyć łatwo dostępny i chyba jest nawet moda na zarybianie nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Widać ze zaczynamy szanować nasze wspólne pieniądze,bo przy zarybieniu typu:wywalamy wszystko na kupę przeżywalność jest na pewno sporo mniejsza ze względu chociaż by na brak odpowiedniej ilości pokarmu zanim rybki się rozpłynął po rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Świetna wiadomość niech ta moda trwa i trwa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Jeszcze raz kolego Tommek, dziękuję za wystawkę.cieszy oko i oglądałem już 4 razy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Super! Fajnie, że ktoś zadbał o takich szczegółach przy zarybianiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czekaj czekaj kolego. w tym roku pod koniec sezonu się zaraziłem od kumpla spiningiem (sumkami) I w tym sezonie miałem niestety albo aż jak kto woli dwa maluchy 86cm i 115cm :lol: kompletuję sprzęt został mi tylko silniczek, ale to na wiosnę. bo elektrykiem na Wiśle nie pośmigam Więc na pewno się po udzielam.pozdrawiamJuż jeden kolega się poudzielał w tym roku, wynikiem pod koniec sezonu było stanie w kolejce do zwodowania. Z wędkarskim pozdrowieniem.Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dobra dobra pogadamy w sezonie.Myślę że kolega Kamil też będzie się miał czym pochwalić I nie mówię tu o makreli z tesco :lol: (Żarcik)pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dzisiaj ostani dzien w sezonie nad woda.Po dotarciu nad rzeke spotkala mnie niemila niespodzianka, stan wody bardzo sie podniosl na dodatek kolor wody przypominal bloto.Mialem sie zbierac do domu jednak przeczucie mnie zatrzymalo, a w myslach powtarzalem sobie "nie poddawaj sie, najwazniejsze sa chwile nad woda".Woda poraz kolejny obdarowala mnie sowicie,by po chwili dac mi nauczke.A zaczelo sie tak, rzut kopytem 4" na 15gr glowce, bez przekonania ale z wiara ze przed tak brudna woda ryba gdzies sie musi schowac a za nia podazy drapieznik.W miejscu gdzie maly kanal wplywa do rzeki (widac na foto) wykonalem rzut i czekalem az kopyto powoli zacznie opadac, nagle uderzenie i szybki odjazd a nastepnie kilka mocnych szarpniec, wiem ze mam sumka przymurowal na chwilke, podnioslem go i puscil banki ale sie nie pokazal, odjechal w druga strone.Trzymalem go na krotkim dyszlu kijek do 35gr pletka 20lb, pomyslalem pojdzie z nurtem to mam po bulkach.Udalo sie go zatrzymac jednak nie chcial wyjsc do powierzchni.Po kilku probach pompy pokazal sie, piekny grubas.Wyciagnalem aparat i probowalem ustawic na nagrywanie, sumek odjezdzal, az wreszcie pokazal pierwsze objawy zmeczenia.Chwila na nagranie i mysl trzeba go podebrac.Jednak on postanowil inaczej, uciekl mi pod zalane drzewa, ledwo ledwo udalo mi sie go stamtad wydostac, gdy juz uwazalem ze jest gotowy do podebrania zrobil kolejny i ostatni odjaz.No coz zdarza sie, ryba byla piekna oceniam ja na ponad 150cm.Tak oto koncze ten sezon, sezon ktory obdarowal mnie pieknymi rybami i jeszcze piekniejszymi chwilami nad woda.,Pozdrawiam wszytskich.(zdjecie miejsca sprzed 3 dni i z dzisiaj)http://www.youtube.com/watch?v=L5VKF0SZQvo&feature=youtu.behttp://www.youtube.com/watch?v=a82W3MtbYBE&feature=youtu.bejakosc filmow jak zwykle pozostawia wiele do zyczenia, nad woda jak zwykle sam i jak zawsze nie ma gdzie postawic aparatu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Współczuje porażki editDałbym "Lubie to" ale wyszło by że lubie jak ktoś rybe traci A nie lubie, zwłaszcza z przynętą. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Aj tam nie ma czego wspolczuc, moje trofeum to to nagranie, mi wystarczy powalczyc tez chwile pozwolil.Szkoda tylko ze poszedl z przyneta.Mam nadzieje ze sie jej latwo pozbedzie, zapiety byl na zewnatrz pyska w samym kaciku, wiec bedzie mogl jesc a z czasem kolczyk zgubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 A, to w takim wypadku przyznam lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Normalnie jak bitwa pod Grunwaldem bez happy end'u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystkim łowcom sumów Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi