musk Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Gratuluję! A jeszcze rano pytałeś czy biero:Pjak złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Kuzwa....super ryba super foto! Jestem pełen podziwu brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Korzystając z uprzejmości Karola Krause, że zabrał mnie na pierwsze w życiu trollowanie złowiłem swojego pierwszego trolingowego suma rybka +-130 Dzięki Karolu a woblera Ci i tak odkupię Edytowane 13 Lipca 2013 przez piotro82 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ładne rybki Panowie. Graty. Oby takich wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 @Rózgaś piękny wąs , Gratuluję łowcy , zlowiony na trolling czy spinning , jak można dowiedzieć się czegoś więcej to napisz jakie okolice i sprzęt na który wjechała ta lokomotywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Piotr ciesze się że mogłem być pomocny A wobkiem nie zawracaj sobie głowy Była jeszcze pózniej jeszcze jedna rybka Piotr +/- 150cm. Krzysiek i Marcel gratuluje przepięknej rybki To jest już kawał klamota Edytowane 15 Lipca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ja moze nie w tym dziale powinienem to napisać ale to głównie o sumy chodzi.Jak wiadomo woblery rapali sa bardzo łowne przy sumowaniu. Tylko ze stery maja kiepsko wklejone i często wypadaja kolczykujac rybę.I tak sobie wymyśliłem (może to juz było) że może by tak wzmocnić ten ster przewiercając sie od strony grzbietu tak zeby przejść przez trzpień steru(jak wiadomo Rapale maja na sterze trzpień i on wklejany jest głebiej w korpus). A potem włozyć w otwór kawałek drutu. Ja to zrobiłem wiertłem 2mm i wsadziłem 2 druty 1mm i 0.8mm Może to coś da. trzeba by sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Brawo Rozgas i Ekipa!Piekna ryba , pieknie uwieczniona. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dzieki chłopaki. Marceli dał radę. Tylko trochę mi go szkoda, bo sobie krzywdę zrobił. Godzinę później zapiął rybę 174, podnosi ją siłowo do wierzchu i mówi :MAŁA. parsknąłem śmiechem i mówię, że będzie żałował tych słów, bo w przeciwieństwie do niego ponad 4000km po Wiśle zrobiłem od sezonu sumowego 2011 i znam statystyki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dzieki chłopaki. Marceli dał radę. Tylko trochę mi go szkoda, bo sobie krzywdę zrobił. Godzinę później zapiął rybę 174, podnosi ją siłowo do wierzchu i mówi :MAŁA. parsknąłem śmiechem i mówię, że będzie żałował tych słów, bo w przeciwieństwie do niego ponad 4000km po Wiśle zrobiłem od sezonu sumowego 2011 i znam statystyki. Pięknie ..... moja życiówka to na razie 164 cm ... a sporo 150 mam na karku W zeszłym sezonie przy nogach miałem już ponad 180 ale po klepnięciu poszła w p.... prąd i PAPA :/W tym sezonie na razie słabiutko ... 8-miesięczna Córeczka = prawie każda wolna chwila spędzana razem Imienniku mój, przemyśl co czynisz "hajtając się", ja tej mojej decyzji nie żałuję ale priorytety mam inaczej pewnie poukładane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Może być ciężej. Pewno będzie. Ale podołam. Ludzie bez ręki żyją, a ja z czterema dam radę. :-) Poza tym Dorotka moja wie co to sumowanie. Była, złowiła. rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Krzysiu gratuluje super rybeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 No Krzysiu dałeś do pieca....a pamietam jak" mówiłes ze od 1 lipa to i szczupaki niech biorą po 1,5 m...nie interesuje mnie to...tylko sumy" no i mosz jak mówił tak zrobił...gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Ano Dareczku choroba utajona, od lipca terapia. Na razie postój, realia i te sprawy. Ale niebawem znów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Pora podbić do tematu Z przyczyn technicznych dopiero drugi wypad....z pierwszego tylko rozgięta kotwica i śluz na przyponie ...z drugiego taka słitfocia ...wziął w trolu na pięciu metrach na sumowego customa od Wojtka w kolorze tygrysa z jungli ....niestety woda dała i i dwa dni później zabrała...jesteśmy kwita.... i to jeszcze fartowny z zeszłorocznej limitowanej serii catfishkilla także znowu cię bede męczył, żebys takiego wystrugał Sum oczywiście poszedł na kotlety...wyszło tez troche słoików dla sąsiadów...ogon dostał Naliwajek...a głowe teściu wrzuci na grill w starej Ładzie Gratulacje Rózgaś i koleżka...zajebista fotka...prawie jak z Padu ...niebawem jak ogarne temat wrzuce filmik z holu i wypuszczania Edytowane 17 Lipca 2013 przez czocho 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzala Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Krzysiek, musisz się udzielać w wątku fotograficznym Piękny sum piękne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Gratuluję, ładna ryba, ładne zdjęcie. A jeśli chodzi o wątek fotograficzny to musi popracowac nad mimiką twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Graty dla wszystkich łowców.Kamil super fota wygląda co najmniej na dwójkę z przodu. (czekam na filmik) (tegoroczna seria też już łowi tylko na razie same metrowe kijanki ...) Edytowane 17 Lipca 2013 przez WOBI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jeszcze do dwójki brakuje ale może w tym sezonie wyda tylko trzeba spędzić na wodzie dużo, dużo czasu sam wiesz że jest tam potencjał tylko trzeba dużo cierpliwości i zdeterminowania i żeby jeszcze te nasze żony lepiej ustawić Wojtek na weekend odpuść te kijanki i weźmy sie za konkretne ryby jak bedzie problem to zabierzemy żonki i dzieciaki ze sobą ....bedzie komu słoiki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Graty dla wszystkich łowców.Kamil super fota wygląda co najmniej na dwójkę z przodu. (czekam na filmik) (tegoroczna seria też już łowi tylko na razie same metrowe kijanki ...) wee.jpg Ładne ubarwienie ryby i dobra fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Moze ktos podpowie jaka czystość Wisełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Moze ktos podpowie jaka czystość Wisełki? Od kilku dni nic się nie zmieniło....... przejrzystość wody na kilka cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 to ja dygam umnie po rzece wale alga 4 i spro mr.tdd i nic nawet kruciak sie nie trafi tylko 1 szczupaczek i nwm co moze byc tym spowodowane jeszcze w ubieglym roku bran bylo mnustwo teraz nic a nikt ich tu nie wytlukl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Woda wysoka (wszystkie główki pod wodą) z tendencją spadkowa, syf totalny i do tego nie ma brań . Dwa dni pluskania i tylko jeden kontakt ,do tego mizerota i suchotnik Edytowane 18 Lipca 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) Jedna kijaneczka na poprawe humoru ;-) Oraz brzegowa życiówka mojego ojca z przed paru dni. 167cmOczywiście obydwa rosną dalej. Edytowane 20 Lipca 2013 przez pietrus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi