Skocz do zawartości

SUMY 2013

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

W zeszlym roku Guza 230 na Whitefisha, moj 240 na Whitefisha, teraz kolejne 230 na Whitefisha. Jak to mowia, przypadki chodza po ludziach... :) :) Ciekawe co na to wyznawcy teorii, ze sumowy wobler musi byc maly, pekaty i zapierniczac jak baczek ?:) Ja sie na lowieniu sumow za specjalnie nie znam, wiec madralizmem tutaj nie zablysne, ale w przypadki ktore zaczynaja przybierac ,, formy regularne'' to za specjalnie nie wierze :) Gratuluje lowcy! 

W zeszlym roku Guza 230 na Whitefisha, moj 240 na Whitefisha, teraz kolejne 230 na Whitefisha. Jak to mowia, przypadki chodza po ludziach... :) :) Ciekawe co na to wyznawcy teorii, ze sumowy wobler musi byc maly, pekaty i zapierniczac jak baczek ? :) Ja sie na lowieniu sumow za specjalnie nie znam, wiec madralizmem tutaj nie zablysne, ale w przypadki ktore zaczynaja przybierac ,, formy regularne'' to za specjalnie nie wierze :) Gratuluje lowcy! 

Pax vobiscum,- do łowienia z ręki bączek trochę lepszy do trola jw  ;) jednak jak zawsze wszystko zależy od miejsca, układów nurtu itd...

Olbrzymia ryba Daniel i satysfakcja podwójna  B)

Wszystkie przynety przed uzyciem sa przezbrajane.

Owner ST 66 kotwice i kolka HD 100 lb.

Tylko tak da sie nawiazac walke .

możesz napisać jaki dokładnie rozmiar kotwic zastosowaliście? no.1 czy 1/0? ja mam z nimi problem ponieważ dość mocno gaszą prace woblera, szczegółnie jak to nie jest jakiś duży crankbait

przy okazji gratki dla łowcy

możesz napisać jaki dokładnie rozmiar kotwic zastosowaliście? no.1 czy 1/0? ja mam z nimi problem ponieważ dość mocno gaszą prace woblera, szczegółnie jak to nie jest jakiś duży crankbait

przy okazji gratki dla łowcy

Do tych Whitefishy zakladam ST66 w rozmiarze 4. Do Jointeda DR13 zakladam rozmiar 2.

Pozdrawiam

Do tych Whitefishy zakladam ST66 w rozmiarze 4. Do Jointeda DR13 zakladam rozmiar 2.

Pozdrawiam

Solidnie , ale dość mało rozmiarowo jak na mnie, ważne ,że skutecznie. Korzystając z okazji  Wesołych Świąt Daniel .Pozdrawiam i życze wiele wielkich ryb w nowym sezonie 2013 

• Like 1

Wzajmnie Piotr - Tobie tez Wesolych Swiat.

Kotwiczki "jak na Ciebie male". Ale na sumy starczaja  ;) Zdecydowanie bardziej ruchliwy jest ten wobler ( i inne o takiej migotliwej pracy) gdy dostana mniejsze kotwiczki.
To sa waskie patyczki (nie jak Executor czy Perch). Takze rozmiar kotwic nie wplywa negatywnie na ilosc skutecznych holi. Przynajmniej jak dotad nie wplywal :)

Pozdrawiam

Termin ten sam. Łowisko to Riba Roja. Baza w miejscowości Mequinenza. Poza pokazana rybą z pierwszego dnia (232) były jeszcze :

216 212 166...i kilka około 150. Średnia wyszła 1 konkretny na dzień pływania.

To takie info statystyczne.

Ryby lowil mój Kolega wraz z Wybranka.

Od 5 kwietnia zaczynam swoje 3 tygodniowe występy w tamtym rejonie.

Zobaczymy z jakim skutkiem...

Pozdrawiam

Edytowane przez Guzu