kingadivers Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam,po udanej pierwszej wyprawie nad jezioro Nasera w Egipcie, szukam chętnych na następną. Szczegóły pierwszej wyprawy wkrótce na jb.pl w dziale artykuły. Pod tym linkiem można obejrzeć zdjęcia z pierwszej wyprawy:https://picasaweb.google.com/106130818709566809564/LAKENASSERFISHING022013?authuser=0&feat=directlinkZainteresowanych majowym wyjazdem proszę o kontakt. Planowany termin wyprawy - 27.04.2013 - 04.05.2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier.janusz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Byłem z Konradem na pierwszej, rekonensansowej wyprawie. Gorąco polecam. Organizacja wyjazdu - bez zarzutu, towarzystwo - super, ryby - tu lekki niedosyt (mój największy okoń miał zaledwie 92 cm i ok. 10 kg (miałem też kilka sztuk w granicach 75-90 cm), ale był to akurat najgorszy sezon. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez szwagier.janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 No i jak, udało się zebrać ekipę ?Ja w piątek wróciłem z tygodniowego spinningowania na Morzu Czerwonym.Jestem z szoku ! 35-kg-owe tuńczyki żółtopłetwe na 14 cm-owe stickbaitsy, 30 kilowy GT na poppera, kolega złowił GT ok. 40 kg.Barakudy po kilkanaście kg oraz wiele innych okazów. Moja najmniejsza ryba ważyła ok. 4 kgJadę ponownie w połowie czerwca . Jedna osoba może jeszcze wskoczyć do ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi