admin Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A co takiego złego dzieje się z agrafkami dragona? Przyznam, że mnie nigdy nie zawiodły. Cześć,Po pierwsze trudno je wcisnąć do uszka główki jiggowej 10/0, 12/0 itd. Po drugie pękają zwłaszcza jeśli często zmieniasz przynętę. W Szwecji taka agrafka wystarczała na maksymalnie 2 dni. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 A co takiego złego dzieje się z agrafkami dragona? Przyznam, że mnie nigdy nie zawiodły. W razie jak Byś miał zaczep i mocną plecionkę,to z reguły najsłabszym ogniwem przyponu będzie agrafka,która się rozegnie. Nie tyczy się to tylko przyponów jednej firmy,aczkolwiek w przyponach innych firm lepiej zmienić Agrafki na większe o mocniejszej wytrzymałości również.Na przypon o wytrzymałości 9-12kg Dajesz zamiast oryginalnej agrafkę o wytrzymałości około 15-20kg i powinno być lepiej. Producenci przyponów powinni sami o to zadbać,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Czekał, czekał i doczekał Odpowiedź po prawie 10 latach. Kolega @Extraspiner chyba powinien złotą łopatę dostać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja bym dał złotą koparkę za takie wykopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ciekawe czy odpowiedź trafi kiedyś do autora pytania może w 2027 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi