klon Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=11176&ga l_id=last Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 C&R na rzekach trociowych to moze 1%, moze mniej...musial miec liczna rodzine, przeciez to fura miecha. Chyba ze sprzedal do knajpy (nielegalne, wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Zobacz do WW z pażdziernika koleś ubił suma 90 kg to jest dopiero kupa mięsa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wiem, wiem...bo to kolo mojego domu. Poszedl na zarcie do bud wietnamskich. Wiekszosc warszawskich sumów tak konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 @KubaTen z WW był z Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dostalem dzisiaj ta fotke na maila, z jednej strony sie ciesze, ze jest szansa na taka rybe w polskich wodach, z drugiej szkoda okazu ktory nie przystapi do tarla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deny Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 O łowieniu troci wiem cokolwiek jedynie z czasopism wędkarskich, i tak jak w artykułach o łowieniu sandaczy, szczupaków czy sumów wspomina się częściej lub rzadziej o C&R to w tekstach o trociach i łososiach NIC takiego nie znalazłem. Wydaje mi się, że to procentowo najrzadziej wypuszczane ryby, mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ten z WW był z Rybnika.To jeszcze gorzej. Dwóch takich kilim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=11176&ga l_id=lastNie ma to jak fotka na tle kredensu, plytek w lazience, wanny czy kibla. Rzygac sie chce chociaz ryba wspaniala i naprawde duza bo moj najwiekszy losos mial tyko 103 cm. ale przynajmniej kiedy spogladam na fotke to pleneru nie musze sie wstydzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Też się zastanawiam jak można zamordować tak wspaniałe zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Na szczęscie jest nasze forum i nam podobne które uświadamia ludzi o pięknie takich jak ta i wielu innych okazowych ryb,naszczęscie ludzie zaczynają rozumieć że nienależy niszczyć otaczajacego ich świata,może ta Swiadomość nie dociera do kazdego w zawrotnym tepie,no ale nawet najdalsza podróz zaczyna sie od pierwszego małego kroku zaczynam być coraz bardziej optymistyczny w tej kwesti,bo jak nie być jak widzę jak ludzie wypuszczają ryby a ostatnio to widuję coraz częsciej,nawet na wioskach.tak więc cos sie ruszyło.pozostaje nam propagować taki styl wędkarstwa,i uświadamiać coraz wiecej ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ale rybka!!! nigdy takich nie widziałem na żywo chodz czasem w naszym rejonie zdarza się że ktoś złapie ale o wiele mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 http://www.flyfishing.pl/galeria/fotka.php?f_id=11176&ga l_id=lastNie ma to jak fotka na tle kredensu, plytek w lazience, wanny czy kibla. Rzygac sie chce chociaz ryba wspaniala i naprawde duza bo moj najwiekszy losos mial tyko 103 cm. ale przynajmniej kiedy spogladam na fotke to pleneru nie musze sie wstydzic. No cóż, nasze Szanowne nacialstwo na swych stronach korporacyjnych tyż sie chwali... Dzbankami i makatką...Ooo, tutajGratulować, czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na szczęscie jest nasze forum i nam podobne które uświadamia ludzi o pięknie takich jak ta i wielu innych okazowych ryb,naszczęscie ludzie zaczynają rozumieć że nienależy niszczyć otaczajacego ich świata,może ta Swiadomość nie dociera do kazdego w zawrotnym tepie,no ale nawet najdalsza podróz zaczyna sie od pierwszego małego kroku zaczynam być coraz bardziej optymistyczny w tej kwesti,bo jak nie być jak widzę jak ludzie wypuszczają ryby a ostatnio to widuję coraz częsciej,nawet na wioskach.tak więc cos sie ruszyło.pozostaje nam propagować taki styl wędkarstwa,i uświadamiać coraz wiecej ludzi. Tak jest. To naprawde dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Szkoda okazu Tym bardziej że nikt nie wie jak została złowiona Wędkarz ze zdjęcia widział rybę która była wielka i miała problem z przepławka no i wiadomo co Ryba została podchaczona celowo i pomagali mu wyjąć ludzie bo nie widzieli jak ją podchaczył przy przepławce. Po godzinnej walce ( kłusownik ) bo tego nie można nazwać inaczej, wyciągnął rybę i miał jeszcze tupet się chwalić zdjeciami!Czy tu sie chwalić?? Dla mnie to skandal! Wiadomość jest potwierdzona u osób na redzie! Bo on myślał że nikt go nie widzi. I tu się pomylił! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi