Bobby0404 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 WitamPlanuję kupić kołowrotek. Co byście polecali do 1000 zł? Założenia: fabrycznie nowy i ma być doczepiony do średniego spinningu.Z góry dzięki za pomoc.PozdrawiamBobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jest supe rX 4000 w dziale sprzedam nówka za 600zł - ja uważam, że to superowa propozycja .Do średniego spina na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gdybym w tej chwili miał kupić nowy kołowrotek w okolicy tysiąca to brałbym Biomastera 2500 FB. I co z tego że Malezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W dziale sprzedam masz do kupienia certe3000 za 820 zł -bierz bo warto, mimo że chodzona.ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 http://jerkbait.pl/topic/23438-2x-daiwa-infinity-q-2000-nowe-japan-egzemplarze-z-pierwszych-lat-produkcji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) Spróbowałbym zapytać czy ktoś nie ma do sprzedania starszego modelu Twin Powera albo trochę taniej coś z japońskich czarnuchów możesz zapytać też Pana Tomasza o Daiwę Fuego, może jeszcze jakaś mu się ostała. Miałem okazję kiedyś kręcić- bardzo przyjemny kołowrotek Edytowane 25 Marca 2013 przez karmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A ja bym proponował DAIWA EMBLEM X lub Z najlepiej C w wielkości 2500.Można wyrwać czasem nową ale nad używką też bym się nie zastanawiał.Ciężki typ do zajechania no i z1000 zł jeszcze powinno sporo zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Dla mnie czarnuch z hamulcem walki jest raczej nie do przebicia.Nowy, nie tyrany z zapasową szpulą na długie lata użytkowania aż do znudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) http://allegro.pl/okazja-daiwa-tournament-x-2500c-sc-nowy-i3096178789.htmltakie cuś wyszukałem na alledrogo niby nowy zawsze można zadzwpnić i zapytać Edytowane 25 Marca 2013 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) W dziale sprzedam jest za 850 leciutko uzywany TP 3000PG 02r. W tej kasie nie ma nic lepszego. Edytowane 25 Marca 2013 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wysłałem ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dzięki wszystkim. Zastanawiałem się jeszcze nad Spro Gold Arc. Jak byście go porównali z Biomasterem? Różnica w cenie ok. 500 zł. Jest sens dopłacać do Biomastera?Bobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dzięki wszystkim. Zastanawiałem się jeszcze nad Spro Gold Arc. Jak byście go porównali z Biomasterem? Różnica w cenie ok. 500 zł. Jest sens dopłacać do Biomastera?a co lepiej kupić skodę czy volkswagena ? osobiście kupiłbym Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Dzięki wszystkim. Zastanawiałem się jeszcze nad Spro Gold Arc. Jak byście go porównali z Biomasterem? Różnica w cenie ok. 500 zł. Jest sens dopłacać do Biomastera?a co lepiej kupić skodę czy volkswagena ? osobiście kupiłbym Shimano.Co kolega miał myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Panowie tak off top poruszam się i skodą (octavia) i volkswagenem (golf IV) i stanąłem przed wyborem, który zostawić i bez wahania zostawiam skodę. Także ile ludzi tyle wrażeń i opini Więc dość dziwne pytanie. Więc ciekawy jestem wytłumaczenia kolegi "o co kaman"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 biomaster i gold arc to dwa rożne światy, tych sprzętów się nie porównuje, jak Kolegę stać na droższy sprzęt to bez wahania proszę kupić bo warto.. podobnie z samochodami stąd moje porównanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 skoda to VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 skoro tak? jestem ciekaw co byś wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Fakt wybór trudny. Np. Superb czy Lupo? sam znaczek robi wielką różnicę?Ups, bo się zrobi wątek auto do 1 tys. PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 ja bym nie porownywal spro do biomastera ktos gdzies kiedys napisal ze jego spro red arc jest lepszy o twin powera no i duzo tanszy kupilem i jeden i drugi powiem tak twinkiem krece 3sezon a spro rozkraczyl sie po polowie sezonu cos sie zatarlo i przestal krecic wiec poszedl do kosza wielkie gówno jak dla mnie co do skody czy tez vw ?? dodam do tego seata bo to tez jeden ciort wybralbym raczej vw jako ze to on chyba byl pierwszy wiadoma sprawa jest cena vw bedzie drozszy nie znaczy lepszy .... jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 lubię biomastera do małych przynęt; obrotówek, smużaczków, ma taką jedwabiście maślaną prace. fajnie czuć na nim przynętę odpowiada mi.. skoda to taki pastowany kaban albo farbowany lis niby to vw ale nie do końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam na sprzedaz mam prawie nowka biomastera ls 3000 i nowke biomastera xtl 3000 , te 2 krecki bija na glowe dostepne na rynku kolowrotki do 1000zl , to maszyny na dlugie lata !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek223 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ja bym nie porownywal spro do biomastera ktos gdzies kiedys napisal ze jego spro red arc jest lepszy o twin powera no i duzo tanszy kupilem i jeden i drugi powiem tak twinkiem krece 3sezon a spro rozkraczyl sie po polowie sezonu cos sie zatarlo i przestal krecic wiec poszedl do kosza wielkie gówno jak dla mnie co do skody czy tez vw ?? dodam do tego seata bo to tez jeden ciort wybralbym raczej vw jako ze to on chyba byl pierwszy wiadoma sprawa jest cena vw bedzie drozszy nie znaczy lepszy .... jak kto woli Witam shimano nie posiadam ,ale co do spro to sie zgodze!Najgorszy szmelc jaki miałem ,po czterech miesiącach szumy trzaski do tego czuć prace wszystkich wnetrzności.Szkoda na to pieniedzy ,lepiej dozbierać i kupić coś lepszego.Spro to bardzo nie udana kopia Zaubera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucyfer Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witam kolegów.Pozwolę się podłączyć pod temat. Poszukuję kołowrotka do 1,5 tys zł, który posłużyłby w zestawie sandaczowym.Zastanawiałem się nad TP FC lecz wyczytałem opinie, że bebechy ma fatalnej jakości, zaś Ci4 FA to nie ta liga, a jedynie nazwa z dawnej legendy. Jak zsuwaliście poszukuje kręcioła o pokroju starego dobrego TP FA lecz nowego, z którym nie będę miał problemów po pewnym czasie wędkowania z opadu, który zaś także wytrzyma dużego niespodziewanego gościa na haku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi