Skocz do zawartości

Kołowrotek do 1 tys. zł.

Bobby0404

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbowałbym zapytać czy ktoś nie ma do sprzedania starszego modelu Twin Powera albo trochę taniej coś z japońskich czarnuchów ;) możesz zapytać też Pana Tomasza o Daiwę Fuego, może jeszcze jakaś mu się ostała. Miałem okazję kiedyś kręcić- bardzo przyjemny kołowrotek  :)

Edytowane przez karmel

Dzięki wszystkim. Zastanawiałem się jeszcze nad Spro Gold Arc. Jak byście go porównali z Biomasterem? Różnica w cenie ok. 500 zł. Jest sens dopłacać do Biomastera?

a co lepiej kupić skodę czy volkswagena ? osobiście kupiłbym Shimano.

Co kolega miał myśli :) ?

Panowie tak off top poruszam się i skodą (octavia) i volkswagenem (golf IV) i stanąłem przed wyborem, który zostawić i bez wahania zostawiam skodę. Także ile ludzi tyle wrażeń i opini :P 

Więc dość dziwne pytanie. 

Więc ciekawy jestem wytłumaczenia kolegi "o co kaman"?

ja bym nie porownywal spro do biomastera ktos gdzies kiedys napisal ze jego spro red arc jest lepszy o twin powera no i duzo tanszy kupilem i jeden i drugi powiem tak twinkiem krece 3sezon a spro rozkraczyl sie po polowie sezonu cos sie zatarlo i przestal krecic wiec poszedl do kosza wielkie gówno jak dla mnie 

co do skody czy tez vw ?? dodam do tego seata bo to tez jeden ciort wybralbym raczej vw jako ze to on chyba byl pierwszy wiadoma sprawa jest cena vw bedzie drozszy nie znaczy lepszy .... jak kto woli 

ja bym nie porownywal spro do biomastera ktos gdzies kiedys napisal ze jego spro red arc jest lepszy o twin powera no i duzo tanszy kupilem i jeden i drugi powiem tak twinkiem krece 3sezon a spro rozkraczyl sie po polowie sezonu cos sie zatarlo i przestal krecic wiec poszedl do kosza wielkie gówno jak dla mnie 

co do skody czy tez vw ?? dodam do tego seata bo to tez jeden ciort wybralbym raczej vw jako ze to on chyba byl pierwszy wiadoma sprawa jest cena vw bedzie drozszy nie znaczy lepszy .... jak kto woli

Witam shimano nie posiadam ,ale co do spro to sie zgodze!Najgorszy szmelc jaki miałem ,po czterech miesiącach szumy trzaski do tego czuć prace wszystkich wnetrzności.Szkoda na to pieniedzy ,lepiej dozbierać i kupić coś lepszego.Spro to bardzo nie udana kopia Zaubera.

Witam kolegów.

Pozwolę się podłączyć pod temat.

Poszukuję kołowrotka do 1,5 tys zł, który posłużyłby w zestawie sandaczowym.

Zastanawiałem się nad TP FC lecz wyczytałem opinie, że bebechy ma fatalnej jakości, zaś Ci4 FA to nie ta liga, a jedynie nazwa z dawnej legendy.

Jak zsuwaliście poszukuje kręcioła o pokroju starego dobrego TP FA lecz nowego, z którym nie będę miał problemów po pewnym czasie wędkowania z opadu, który zaś także wytrzyma dużego niespodziewanego gościa na haku.