muzik21 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam,Na przełomie maja/czerwca planuje wybrać się na połów belon. Chciałem łowić z łodzi, w związku z czym zastanawia mnie pewna kwestia. Jak jest z wodowaniem łodzi z plaży? Jest w ogóle taka możliwość? Za wszelkie info będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Chyba zależy czym chcesz się zwodowaćJa kiedyś wodowałem na plaży lindera i dało rade, choć wyciąganie było kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muzik21 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Chodziło mi raczej o kwestia prawne. Raczej nie mogę sobie ot tak jakimś zjazdem na plaże wjechać i zwodować łódź? Jest potrzebne do tego jakieś zezwolenie lub coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A takie buty. To coś się obiło ze chyba nie?Pozdrowienia - sam pochodzę z Prudnika :DZostało coś jeszcze na Niemysłowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Obawiam się, że musiałbyś uzyskać zezwolenie Urzędu Morskiego na wjazd na pas techniczny. Najlepiej by było, jakbyś zadzwonił do Urzędu Morskiego właściwego dla miejsca, gdzie chcesz się zwodować, myślę, że powinni udzielić Ci informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muzik21 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 A takie buty. To coś się obiło ze chyba nie?Pozdrowienia - sam pochodzę z Prudnika :DZostało coś jeszcze na Niemysłowicach?O proszę, jaki ten świat mały.Jak ktoś siedzie 5 dni w tygodniu to prędzej, czy później coś złapie. A zazwyczaj jest tak, że po dwóch tygodniach po zarybieniu, przez miesiąc coś się łowi, a potem studnia. Zresztą co się dziwić, skoro niektórzy trzy razy w ciągu dnia przyjeżdżają i zabierają po komplecie karpi. Raz na ruski trafi się coś większego. Łowię tam może raz w roku, ot tak z sentymentu. Bardziej martwi mnie coraz gorsza sytuacja Odry w Opolskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
muzik21
Witam,
Na przełomie maja/czerwca planuje wybrać się na połów belon. Chciałem łowić z łodzi, w związku z czym zastanawia mnie pewna kwestia. Jak jest z wodowaniem łodzi z plaży? Jest w ogóle taka możliwość?
Za wszelkie info będę wdzięczny
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi